viking22 написа:Foreigner написа:След като от Лудогорец показаха кадрите от камерите на стадионите вече никой не пита "Що ги бихте", а въпросът е "Защо ги бихте толкова малко".
Според мен има директива, въпреки всичко, някой нарочно беше оставил врата отворена, така че група маскирани фенове на 3ти отбор да я отвори (има голяма вероятност да е била заключена, но да им е бил даден ключ).
Относно бомбичките срещу мирния сектор, най-вероятно е използван гранатомет извън стадиона.
И тва ми били фенове... най-обикновени хулигани-вандали!
Вече ме ядосвате много и ме карате да пиша глупости 1. Само едно момче е бито без нищо от там тръгва всичко. 2. Казвам за пореден път -агитката е виновна за тези бомбички и нахлувания-но къде е полицията и организацията за претърсване и заключването на вратата или само боя им се отдава . 3. Има провокация със тези стюарди, нямат ма никакво право да удрят и да носят такива предмети ,калимо до хвърлят към агитката законите са за всички 4. Пак казвам постави се от другата страна и на теб може да се случи ако всички се воуражат какво ще стане. 5 .Ако си толкова отворен ми кажи със влизането ти счупят носа, какво ще правиш ще раздаваш целувки ли? 6. Така се нагнетява обстановката и води до други золуми 7. Най вече хората се вазмощават от тези мутри не стюарди връща ме се преди 20г -това говори сама за едно че някой се мислят за недосегаеми и безсмъртни. 8. Нали знаеш сега че хората ще гледат да си върнат и от там идва големия проблем. 9. Ако питаш мен -аз не бях там и мисля че всеки трябва да си понесе послествията от това което е направил. Aко не стане честно ти казвам че ми се иска тези да ги намерят и да им счупят ръцете -защото утре може да е моето дете или твоето Монетата има две страни погледни от двете преди кажеш или да пишеш
За много от нещата си прав, обаче ги преиначаваш.
1. Видеото е фенско и е орязано. Мен защо не ме бият полицията или стюардите на стадионите, а сетих се - щото не ги псувам, не ги замерям... защото отивам да гледам футбол, а не да не хулиганствам.
2. Ще ти кажа къде е - като цялата паплач се домъкне 15минути преди начало на мача и охраната тръгне да ги претърсва както трябва няма да влязат на време... и понеже те тъй или иначе не отиват да гледат мач, дали на трибуните дали пред стадиона пак ще се изцепят.
3. Тези предмети и оръжия са им предоставени от "феновете" на цска, с които са ги замеряли. Наистина нямат право да атакуват, но в случая това е самозащита.
4. Както писах в т1 не псувам, не замерям и не провокирам останалите. Хайде сега ти се постави на тяхно място. Представи си както си работиш и се появят десетина гамени и почнат да те целят със семки и да те псуват. Ти какво би направил?
5. Ако ми го счупят след като съм ги псувал или целел другият път няма да ги псувам и замерям. Не съм гамен, нито мазохист, за разлика от други.
6. Именно. Защо тея неща не стават с агитките на останалите отбори, ами винаги с "феновете" на цска? Сам ще си отговориш кои започват първи и реват последни.
7. И това са "феновете" на цска. Мислят си, че все ще им се разминава. Още 2-3 пъти като ги пребият и след това ще се кротнат.
8. Точна затова ще стане по-зле. Отидоха леко въоръжени ядоха малък пердах. Другият път ще идат по-тежко въоръжени ще ядат голям пердах.
9. Както писах и досега - ти се постави от другата страна. Ако твоят син е стюард ще ти е приятно ли да гледаш как мятат метални тръби по него??? Или платиш 20лева да гледаш футбол, а бомби падат върху теб!
Както питаш ти и много други - къде е полицията? Защо ви е полицията? По-лесно е с полицията, нали? Ще вдигнат щитовете и ще си ги целите на воля, ама стюардите нямат щитове, а пък им плащат да стоят там.