Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: ЦСКА с официална позиция срещу произвола в Разград

Мнениеот Foreigner » 09 юни 2012 18:42

viking22 написа:
Foreigner написа:След като от Лудогорец показаха кадрите от камерите на стадионите вече никой не пита "Що ги бихте", а въпросът е "Защо ги бихте толкова малко".
Според мен има директива, въпреки всичко, някой нарочно беше оставил врата отворена, така че група маскирани фенове на 3ти отбор да я отвори (има голяма вероятност да е била заключена, но да им е бил даден ключ).
Относно бомбичките срещу мирния сектор, най-вероятно е използван гранатомет извън стадиона.
И тва ми били фенове... най-обикновени хулигани-вандали!

Вече ме ядосвате много и ме карате да пиша глупости 1. Само едно момче е бито без нищо от там тръгва всичко. 2. Казвам за пореден път -агитката е виновна за тези бомбички и нахлувания-но къде е полицията и организацията за претърсване и заключването на вратата или само боя им се отдава . 3. Има провокация със тези стюарди, нямат ма никакво право да удрят и да носят такива предмети ,калимо до хвърлят към агитката законите са за всички 4. Пак казвам постави се от другата страна и на теб може да се случи ако всички се воуражат какво ще стане. 5 .Ако си толкова отворен ми кажи със влизането ти счупят носа, какво ще правиш ще раздаваш целувки ли? 6. Така се нагнетява обстановката и води до други золуми 7. Най вече хората се вазмощават от тези мутри не стюарди връща ме се преди 20г -това говори сама за едно че някой се мислят за недосегаеми и безсмъртни. 8. Нали знаеш сега че хората ще гледат да си върнат и от там идва големия проблем. 9. Ако питаш мен -аз не бях там и мисля че всеки трябва да си понесе послествията от това което е направил. Aко не стане честно ти казвам че ми се иска тези да ги намерят и да им счупят ръцете -защото утре може да е моето дете или твоето Монетата има две страни погледни от двете преди кажеш или да пишеш

За много от нещата си прав, обаче ги преиначаваш.
1. Видеото е фенско и е орязано. Мен защо не ме бият полицията или стюардите на стадионите, а сетих се - щото не ги псувам, не ги замерям... защото отивам да гледам футбол, а не да не хулиганствам.
2. Ще ти кажа къде е - като цялата паплач се домъкне 15минути преди начало на мача и охраната тръгне да ги претърсва както трябва няма да влязат на време... и понеже те тъй или иначе не отиват да гледат мач, дали на трибуните дали пред стадиона пак ще се изцепят.
3. Тези предмети и оръжия са им предоставени от "феновете" на цска, с които са ги замеряли. Наистина нямат право да атакуват, но в случая това е самозащита.
4. Както писах в т1 не псувам, не замерям и не провокирам останалите. Хайде сега ти се постави на тяхно място. Представи си както си работиш и се появят десетина гамени и почнат да те целят със семки и да те псуват. Ти какво би направил?
5. Ако ми го счупят след като съм ги псувал или целел другият път няма да ги псувам и замерям. Не съм гамен, нито мазохист, за разлика от други.
6. Именно. Защо тея неща не стават с агитките на останалите отбори, ами винаги с "феновете" на цска? Сам ще си отговориш кои започват първи и реват последни.
7. И това са "феновете" на цска. Мислят си, че все ще им се разминава. Още 2-3 пъти като ги пребият и след това ще се кротнат.
8. Точна затова ще стане по-зле. Отидоха леко въоръжени ядоха малък пердах. Другият път ще идат по-тежко въоръжени ще ядат голям пердах.
9. Както писах и досега - ти се постави от другата страна. Ако твоят син е стюард ще ти е приятно ли да гледаш как мятат метални тръби по него??? Или платиш 20лева да гледаш футбол, а бомби падат върху теб!
Както питаш ти и много други - къде е полицията? Защо ви е полицията? По-лесно е с полицията, нали? Ще вдигнат щитовете и ще си ги целите на воля, ама стюардите нямат щитове, а пък им плащат да стоят там.
...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЦСКА с официална позиция срещу произвола в Разград

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 14:28

Foreigner написа: кои започват първи и реват последни

Дори само тази извадка казва много за всеки, който може да използва главата си по предназначение ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот crap » 10 юни 2012 16:38

Като цигани лъжете, засрамете се!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 17:57

crap написа:Като цигани лъжете, засрамете се!

Това всеки може да го каже и е най-лесното. Не ми се отваря пак темата, но щом твърдиш, че има лъжа е редно да я посочиш.
[center]Изображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 10 юни 2012 18:58

AWE TUKA QKO SE TRIE НО ние не забравяме :evil: За какво става въпрос? Първата грешна стъпка на Домусчиев бе, когато нае професионални биячи да охраняват агитката на ЦСКА, а най-страшното е, че според непотвърдени слухове гардовете са били част от една от най-радикалните и агресивни фракции на агитката на Левски – „Ултра Варна“.

Това обаче бе само началото. Преди няколко дни стана ясно, че обещанията на Домусчиев нямат никаква стойност. Цяла година от Разград ни продъниха ушите как строят „рая“ за младите футболисти. Скоро трябваше да станем свидетели на футболна Академия „за чудо и приказ“. Да, ама не!
В края на работната седмица стана ясно, че Лудогорец разформирова старшата възраст и момчетата от набор’94 остават на улицата. Ало, шампионите, така ли ще градите европейски структури? За кого става въпрос за претендента за влизане в Шампионска лига или за Малеш Микрево?

Интересно защо обаче случващото се не е отразено в нито една медия?!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 10 юни 2012 19:06

kiko75 написа:AWE TUKA QKO SE TRIE НО ние не забравяме :evil: За какво става въпрос? Първата грешна стъпка на Домусчиев бе, когато нае професионални биячи да охраняват агитката на ЦСКА, а най-страшното е, че според непотвърдени слухове гардовете са били част от една от най-радикалните и агресивни фракции на агитката на Левски – „Ултра Варна“.

Това обаче бе само началото. Преди няколко дни стана ясно, че обещанията на Домусчиев нямат никаква стойност. Цяла година от Разград ни продъниха ушите как строят „рая“ за младите футболисти. Скоро трябваше да станем свидетели на футболна Академия „за чудо и приказ“. Да, ама не!
В края на работната седмица стана ясно, че Лудогорец разформирова старшата възраст и момчетата от набор’94 остават на улицата. Ало, шампионите, така ли ще градите европейски структури? За кого става въпрос за претендента за влизане в Шампионска лига или за Малеш Микрево?

Не е отразено, защото няма нищо вярно! Дори имаше нов кастинг и вече има над 250 деца в школата!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 юни 2012 21:35

mad forest написа:
kiko75 написа:AWE TUKA QKO SE TRIE НО ние не забравяме :evil: За какво става въпрос? Първата грешна стъпка на Домусчиев бе, когато нае професионални биячи да охраняват агитката на ЦСКА, а най-страшното е, че според непотвърдени слухове гардовете са били част от една от най-радикалните и агресивни фракции на агитката на Левски – „Ултра Варна“.

Не е отразено, защото няма нищо вярно! Дори имаше нов кастинг и вече има над 250 деца в школата!

Освен това нищо от написаното не е и по темата :)

Иначе на цопена няма какво да му обяснявам. Човека има доста избирателен поглед и изобщо не е наясно с нещата, но за сметка на това има "обективно" мнение.
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”