Дербито БФС–ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА с обширно обръщение към спортната общественост
ЗАКРИВАНЕ на БФС !!!  Бива подигравки.. но това на нищо не прилича вече ! Толко очевадно.. че няма на къде , срамно е !!!

[center] [/center]
[/center]
						 [/center]
[/center]- baerba1995
- Контакти:
Перуката да свива цирка и да се омита на момента!

Нищо НЕ може да оправдае действията на Присо.
За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.
От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Е заради това последно се радвам,че съм от синия клуб.
Просто мнение!!!

За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.
От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Просто мнение!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
						- 

skorpinoks
- Контакти:
Томислав Русев незнам дали го е казал това (не съм го чул ) но го чух как плачеше след наказанието на Ил.Стоянов а също и преди наказанието на Дембеле .Добре е човек да има позиция -но при вас това е тотално сбъркано ,просто отбора от кв-Герена намиращт в близост до Хайван Пазар  вече дълги години живее в митове и легенди ежедневно напомнящи им от агентите-Тара ,Борил ,Николай ,Драган и т.н ...

Левскарите да разберат, че целият този "рев" е за да се предпази клуба от скрити наказания.
До сега БФС пусна 2 декларации, в които каза едно голямо НИЩО, с тази некомпетентност на уредниците на първенството, трябва да се защити клуба, а това е възможно само чрез медиите.

До сега БФС пусна 2 декларации, в които каза едно голямо НИЩО, с тази некомпетентност на уредниците на първенството, трябва да се защити клуба, а това е възможно само чрез медиите.
ае кво е тва реване бе??   
   всеки ден плач
  всеки ден плач   така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко
 така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко 

всеки ден плач
  всеки ден плач   така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко
 така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко 
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
skorpinoks написа:Томислав Русев незнам дали го е казал това (не съм го чул ) но го чух как плачеше след наказанието на Ил.Стоянов а също и преди наказанието на Дембеле .Добре е човек да има позиция -но при вас това е тотално сбъркано ,просто отбора от кв-Герена намиращт в близост до Хайван Пазар вече дълги години живее в митове и легенди ежедневно напомнящи им от агентите-Тара ,Борил ,Николай ,Драган и т.н ...
Тук мога да добавя само името ЛУПИ и спирам.И много се извинявам ама като вашите атаки по БФС ,Левски и от скоро и папата,НАТО,ЕС няма никъде.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
motg написа:Левскарите да разберат, че целият този "рев" е за да се предпази клуба от скрити наказания.
Докато си кореспондирате с декларации и интервюта няма да се разберете по никакъв начин, всеки ще е прав за себе си.
Не печелите дивиденти от декларации, напротив вече става смешно и досадно,ако някой има нещо да казва да го носи в Прокуратурата!
мое мнение е че всичкия рев крие нещо,само гледайте какво ще стане следващите кръгове, не е сериозно в момента ръководството да уийдисва на палячото Градев и да иска титла от 2006 и подобни, освен ако иска да прикрие друго събитие

sslevski написа:От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Просто мнение!!!
Случайно ако не знаеш това е подфорум на ЦСКА.Никой не те кара да влизаш, а още по-малко да четеш, така че недей да излизаш с тези номера..

Последна промяна от RedeviL на 11 апр 2012 10:20, променено общо 1 път.