Какво да правим тези които не сме от народа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво да правим тези които не сме от народа
Накрая няма да бъде подписан договор, или Левски ще получи 100 000 евра, за да си сложи нечие лого и ще ви остане само мрънкането...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Captain Stottlemeyer написа:За 97 години съществуване "Левски" е бил под шапката на МВР точно 20 години (от 1969 до 1989).
То от един път педал не става, предполагам знаеш какво имам в предвид, така че дали са 1 или 20 години какво значение има?
Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2011 19:20, променено общо 1 път.

Сега му е мястото да се намесят журналистите ,опс забравих то такива не останаха в БГ .Почти всички са гъзоблизци ,а на останалата част никой не обръща внимание 
Сега му е времето да вземем и ние да го "благословим" във всеки мач и с нужните транспаранти.Явно има ефект ,виж ти ни дали да си достроим на Панчерево или са ни опростили тия прословути 200-300 хиляди лева за стадиона от 10 тина милиона който ни рекетираха най-брутално.Или пък получим някаква компенсация за "Червено Знаме"

Сега му е времето да вземем и ние да го "благословим" във всеки мач и с нужните транспаранти.Явно има ефект ,виж ти ни дали да си достроим на Панчерево или са ни опростили тия прословути 200-300 хиляди лева за стадиона от 10 тина милиона който ни рекетираха най-брутално.Или пък получим някаква компенсация за "Червено Знаме"
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- MainEventer
- Контакти:
Добре, бе Бойко търси спонсор на Левски.. това по-лошо ли е от това държавна фирма да купи Берое ? Или по-лошо ли е от това общините - Своге, Монтана, Каварна, Сливен да са спонсори на местните отбори ?
PFC Litex написа:Captain Stottlemeyer написа:За 97 години съществуване "Левски" е бил под шапката на МВР точно 20 години (от 1969 до 1989).
То от един път педал не става, предполагам знаеш какво имам в предвид, така че дали са 1 или 20 години какво значение има?
Какви 20 години

PFC Litex написа:Бекъма написа:Забравих да попитам дали върнахте парите на цар Киро.Да не ви излезе приказка,че сте ''отбора на цар Киро''.
Ако този пост е насочен към мен, то явно си пропуснал новините, след като се информираш, тогава ще ти отговоря на постът
Не съм чул да сте ги върнали.Чух само някакво нескопосано обяснение и че има документ за това.Не ми отговаряй,всички разбрахме.
СПУКАНОГЪРНЕ
MainEventer написа:Добре, бе Бойко търси спонсор на Левски.. това по-лошо ли е от това държавна фирма да купи Берое ? Или по-лошо ли е от това общините - Своге, Монтана, Каварна, Сливен да са спонсори на местните отбори ?
Това ли е основният проблем на държавата, че същата в лицето на премиерът да търси спонсори на частни АД-та?
Бекъма написа:PFC Litex написа:Бекъма написа:Забравих да попитам дали върнахте парите на цар Киро.Да не ви излезе приказка,че сте ''отбора на цар Киро''.
Ако този пост е насочен към мен, то явно си пропуснал новините, след като се информираш, тогава ще ти отговоря на постът
Не съм чул да сте ги върнали.Чух само някакво нескопосано обяснение и че има документ за това.Не ми отговаряй,всички разбрахме.
Мангал Киро купил меласа за пивоварните си и за същото превел сумата Х за стоката на Литекс Комерс, къде е нарушението и това какво общо има в случая по темата?
Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2011 19:28, променено общо 2 пъти.

Милиционера костюма си мени но нрава не. Колкото и да се мъчат да извъртан нещата винаги ще се помни кой е първия ведомствен клуб и колко титли има той по времето на комунизма който го е "тъпкал". Бива наглост но това синьото минава всякакви граници. Айде Цветанов да ви прибира пак към МВР, че както сте тръгнали скоро може и в тройката да не влизате. ДА ЖИВЕЕ МОДЕРНИЯ КОМУНИЗЪМ И НЕГОВОТО ГАЛЕНИЧЕ ПФК 1914 ПОДУЕНЕ.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Абе човека оправи държавата хората вече ще се пенсионират на 40 имаме 5 магистрали само в София влака стрела одавна пътува до Варна и Бургас средната работна заплата е 3000 лв е защо човека да не оправи и ''отбора на народа'' отбор чиито фенове продават наркотици в центъра на София. Браво Бойко дерзаи.
- MainEventer
- Контакти:
PFC Litex написа:MainEventer написа:Добре, бе Бойко търси спонсор на Левски.. това по-лошо ли е от това държавна фирма да купи Берое ? Или по-лошо ли е от това общините - Своге, Монтана, Каварна, Сливен да са спонсори на местните отбори ?
Това ли е основният проблем на държавата, че същата в лицето на премиерът да търси спонсори на частни АД-та?
Много ясно, че не е основният проблем на държавата. И не съм казал, че е правилно. Ама като говорите, че сега Левски е отборът на властта е редно да се споменят и тези отбори.