Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот j0rka7aa » 23 окт 2011 10:23

kiko75 написа:
delqnski47 написа:
kiko75 написа:az sym dowolen от много време несме имали по слб треньор с толкова добри играчи даже много се забавиха трябваше веднага след мача в ромъния да го махнат

Ти пиян ли си бе,кви ги дрънкаш?

не пия и по слаб треньор сме нямали от джевизов насам данеби аз да пратих дюлгеров в монтана ? данеби аз да махнах акуаро защото коста циганина ще се обиди аз ли пускам делев вместо костов аз ли цяло лято отказвах на шефовете да ми вземат халф не Радоканов добре че имаме добър кодиционен иначе щяхме да сме смешни :evil: ЦСКА не училище 8-)

Стигнах до твоя пост и ми писна да чета. Вземи се научи да пишеш като хората пък тогава говори. "Титан" ако направят това може да им се връчи някаква титла за най-малоумното ръководство в историята на ЦСКА.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 23 окт 2011 10:30

fen0212 написа:Аз пък не веднъж съм критикувал Милен и смятам че това което направи за ЦСКА никак не е малко и е достойно за уважение но този човек няма все още изграден манталитет за големи дела.Освен това много бързо се изживя като звезда и то не без медийна и фенска намеса и това се оказа пагубно за него.Разберете че по начина по който работи с момчетата и се заинати да получи помощ ,отбора тръгна надолу.Не може цяло лято нищо ново в играта да не си променил ,не може да играят едни и същи ,които вече изнемогват а други да нямат и 10 игрови минути, не може всички да ти казват че Янчев не става , а ти на инат да го пускаш и ред други неща ,които за някои убягват пред вид резултатите ,но за хората ,които разбират от футбол ,са непростими за голям отбор.Така че , нека Милен да отиде някъде да понаучи малко повече за треньорската професия , а момчетата са професионалисти и при един стабилен треньор ,нещата ще станат дори по-добри.Сега поне няма да има мои и чужди и няма да има незаслужено пренебрегвани момчета ,които ще дадат всичко от себе си за да са достойни за ЦСКА.Защото те играят за ЦСКА ,ане за Милен или някой друг.

+1

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 окт 2011 10:30

Господ здраве да им дава на Титан. Както ми е криво, тези ми оправиха настроението.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2011 10:31

Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:34

fen0212 написа:Аз пък не веднъж съм критикувал Милен и смятам че това което направи за ЦСКА никак не е малко и е достойно за уважение но този човек няма все още изграден манталитет за големи дела.Освен това много бързо се изживя като звезда и то не без медийна и фенска намеса и това се оказа пагубно за него.Разберете че по начина по който работи с момчетата и се заинати да получи помощ ,отбора тръгна надолу.Не може цяло лято нищо ново в играта да не си променил ,не може да играят едни и същи ,които вече изнемогват а други да нямат и 10 игрови минути, не може всички да ти казват че Янчев не става , а ти на инат да го пускаш и ред други неща ,които за някои убягват пред вид резултатите ,но за хората ,които разбират от футбол ,са непростими за голям отбор.Така че , нека Милен да отиде някъде да понаучи малко повече за треньорската професия , а момчетата са професионалисти и при един стабилен треньор ,нещата ще станат дори по-добри.Сега поне няма да има мои и чужди и няма да има незаслужено пренебрегвани момчета ,които ще дадат всичко от себе си за да са достойни за ЦСКА.Защото те играят за ЦСКА ,ане за Милен или някой друг.

Недопустимо е да сменяш треньор които и да е 4 дена преди най-важния ти мач ! и то да го смениш с някои които ще е за 2 месеца ! А кои ли не беше в ЦСКА треньор , кои ли не специалист и нензам си какъв и някои беше ли оставен да работи нормално и за дълго ? Поклон пред Д. Пенев , но той няма място като треньор на ЦСКА , изпял си е песента вече дал е мн !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 10:34

Какво става с моя отбор бе, какви са тия смени, боже господи защо всяка година правят простотия до простотия :o

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:35

POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!

може и Х да се разбрали хем Гонзо доволен хем Титаните

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2011 10:36

magichko написа:
POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!

нема да е хикс...след тая простотия съм сигурен,че победата е за Левски!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:37

POPCORN написа:
magichko написа:

нема да е хикс...след тая простотия съм сигурен,че победата е за Левски!

ако въобще завърши мача... което малко ме съмнява ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2011 10:39

а това е ясно..аз очаквам много простотии от наша страна преди мача и по време на мача!за какво тогава ми пускат някакви неща, няма да сменяме треньора с него ще има успехи и някакви ткаива...не виждат ли колко смешни стават за пореден път!ебати идиотите са тия бият и Батков по тъпота!
Последна промяна от POPCORN на 23 окт 2011 10:40, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”