Ей, голям страх от ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Re: Ей, голям страх от ЦСКА!

Мнениеот ruslankonev » 01 окт 2011 12:46

PFC Litex написа:И този сезон със страшна сила се повтаря едно и също нещо и ако се продължи в същият дух, то на пролет някой здраво ще се смеят. :)

Ти пък на какво точно се надяваш,тази година ще бъдете след нас в класирането даже и парите на ония с къщичките няма да ви спаси :) :) :)
1948

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 окт 2011 20:05

ruslankonev написа:
PFC Litex написа:И този сезон със страшна сила се повтаря едно и също нещо и ако се продължи в същият дух, то на пролет някой здраво ще се смеят. :)

Ти пък на какво точно се надяваш,тази година ще бъдете след нас в класирането даже и парите на ония с къщичките няма да ви спаси :) :) :)

Остави го да си пише... Сигурното гришата и за това вече дава пари... :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 01 окт 2011 23:12

Alex написа:
ЦСКА-р написа:
LSFC 1914 написа:Нека да мине 15 кръг и тогава говорете за шампиони! До сега играхте със слаби противници и нямаше нито един сериозен!

10 кръг
Черно море - ЦСКА

11 кръг
ЦСКА - Левски

14 кръг
Литекс - ЦСКА

15 кръг
ЦСКА - Лудогорец

От тези мачове според мен 10 точки са ни сигурни.

Черно Море 0:2 ЦСКА
ЦСКА 3:0 Левски
Литекс 1:1 ЦСКА
ЦСКА 2:1 Лудогорец.

Не вярвам Лудогорец да ни вземат точка, все пак сме домакини, ако играехме в Разград, може би, но на "Армията" ... Тая година си мисля че още след 25-26 кръг ЦСКА ще е шампион.
да вържем едно басче във форума???

Както кажеш, навит съм. Черно Море са в криза, вие сте си просто слаби, Литекс са корави домакини, на "Армията" тая година ще сме 15 от 15. В това съм сигурен, пък ако нещо се издъним, което е малко вероятно с този отбор който сме събрали, то тогава ще ти се извиня.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 окт 2011 08:30

[quote="ЦСКА-р

Както кажеш, навит съм. Черно Море са в криза, вие сте си просто слаби, Литекс са корави домакини, на "Армията" тая година ще сме 15 от 15. В това съм сигурен, пък ако нещо се издъним, което е малко вероятно с този отбор който сме събрали, то тогава ще ти се извиня.[/quote]

една "малка" подробност-и двата мача между ЛЕВСКИ и Цска ще се играят на "Васил Левски" а не на клубните стадиони по настояване на МВР-така са се разбрали И двата клуба помежду си ;) А иначе: Черно Море-Цска 1:1,Цска-ЛЕВСКИ 1:1, Литекс-Цска 1:1, и ЦСКА-Лудогорец 2:2. Лудогорец прави хиксове в Ловеч и Бургас, Левски бие до края(само с ЦСКА -хикс) и трите отбора завършваме с равни точки полусезона-с по 37 точки.И на пролет, каквото сабя покаже ;)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 окт 2011 08:45

Нали целия ви отбор е на сергията.Като продадете половината напролет ще паднете от Светкавица на Армията.
СПУКАНОГЪРНЕ

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 02 окт 2011 09:52

BOKA_PALRMO написа:[quote="ЦСКА-р

Както кажеш, навит съм. Черно Море са в криза, вие сте си просто слаби, Литекс са корави домакини, на "Армията" тая година ще сме 15 от 15. В това съм сигурен, пък ако нещо се издъним, което е малко вероятно с този отбор който сме събрали, то тогава ще ти се извиня.

една "малка" подробност-и двата мача между ЛЕВСКИ и Цска ще се играят на "Васил Левски" а не на клубните стадиони по настояване на МВР-така са се разбрали И двата клуба помежду си ;) А иначе: Черно Море-Цска 1:1,Цска-ЛЕВСКИ 1:1, Литекс-Цска 1:1, и ЦСКА-Лудогорец 2:2. Лудогорец прави хиксове в Ловеч и Бургас, Левски бие до края(само с ЦСКА -хикс) и трите отбора завършваме с равни точки полусезона-с по 37 точки.И на пролет, каквото сабя покаже ;)[/quote]
имаш ли познат ловец да ти тепне една патка.ако не-обади ми се,ама оди преди това на психо.точки може да загубим в ловеч,но те ще ни легнат-както на вас.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 02 окт 2011 10:21

една "малка" подробност-и двата мача между ЛЕВСКИ и Цска ще се играят на "Васил Левски" а не на клубните стадиони по настояване на МВР-така са се разбрали И двата клуба помежду си ;) А иначе: Черно Море-Цска 1:1,Цска-ЛЕВСКИ 1:1, Литекс-Цска 1:1, и ЦСКА-Лудогорец 2:2. Лудогорец прави хиксове в Ловеч и Бургас, Левски бие до края(само с ЦСКА -хикс) и трите отбора завършваме с равни точки полусезона-с по 37 точки.И на пролет, каквото сабя покаже ;)[/quote]

И като се събуди кфо стана? :D
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 окт 2011 11:02

ЦСКА-р написа:

една "малка" подробност-и двата мача между ЛЕВСКИ и Цска ще се играят на "Васил Левски" а не на клубните стадиони по настояване на МВР-така са се разбрали И двата клуба помежду си ;) А иначе: Черно Море-Цска 1:1,Цска-ЛЕВСКИ 1:1, Литекс-Цска 1:1, и ЦСКА-Лудогорец 2:2. Лудогорец прави хиксове в Ловеч и Бургас, Левски бие до края(само с ЦСКА -хикс) и трите отбора завършваме с равни точки полусезона-с по 37 точки.И на пролет, каквото сабя покаже ;)

И като се събуди кфо стана? :D[/quote]

нещо нереално ли казах? :lol: Като че ли Цска никога не е губил точки във Варна и Ловеч, никога не е падал или завършвал наравно с Левски :mrgreen: ...просто Левски влиза в лесна програма вече...единственият ни по-тежък мач(на хартия) е в Бургас, ама ти спомняш ли си някога, отбор воден от Херо да се е хвърлял на кръв срещу Левски...аз нямам такъв спомен(освен през 1998 г. когато Херо стана шампион с Литекс) :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 окт 2011 11:18

BOKA_PALRMO написа:
нещо нереално ли казах? :lol: Като че ли Цска никога не е губил точки във Варна и Ловеч, никога не е падал или завършвал наравно с Левски :mrgreen: ...просто Левски влиза в лесна програма вече...единственият ни по-тежък мач(на хартия) е в Бургас, ама ти спомняш ли си някога, отбор воден от Херо да се е хвърлял на кръв срещу Левски...аз нямам такъв спомен(освен през 1998 г. когато Херо стана шампион с Литекс) :mrgreen:

Мача с Локо Пловдив за лесен ли го броиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 окт 2011 11:29

vaskonti написа:
BOKA_PALRMO написа:

Мача с Локо Пловдив за лесен ли го броиш?

Ама те изобщо изиграли ли са лесен мач досега, без значение какъв е противника??? Освен онова 3:0 срещу Враца, кой друг мач взеха "с лекота"? С този отбор и този треньор Левски ще страда срещу всеки противник, независимо от крайния резултат.
Не разбира защо решихте, че мачовете ви с Локо Сф, Локо Пд и Черноморец ще ги вземете безпроблемно, да не говорим пък за дербито с нас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”