"Титан" абдикира от школата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: "Титан" абдикира от школата на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 05 окт 2011 08:47

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Интересното е, че "най-добрата школа" не може да покаже играч за цялата си история, постигнал поне 1/10 от постиженията и кариерата на Пенев или Костадинов! Парадокс ли е това, съдба ли е, какво ли е... :lol:

Винаги съм си мислел,че задачата на ДЮШ на Левски е да захранва мъжкия отбор НА ЛЕВСКИ.Не на Спортинг,Атлетико,Валенсия,Компостела и др.Или съм се лъгал?
ПС.Сигурен съм,че школите на Оксер,Лион и ПСЖ не са изкарали играчи като Пенев и Костадинов.И това означава...какво?

Ето, че най-накрая и ти дойде на моето мнение, а именно, че "най-добрата школа" в България е в състояние да извади играчи само за местна консумация. За разлика от други слаби и занемарени школи. Хубаво е когато един спор приключи с единомислие, не мислиш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2011 08:54

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Интересното е, че "най-добрата школа" не може да покаже играч за цялата си история, постигнал поне 1/10 от постиженията и кариерата на Пенев или Костадинов! Парадокс ли е това, съдба ли е, какво ли е... :lol:

Винаги съм си мислел,че задачата на ДЮШ на Левски е да захранва мъжкия отбор НА ЛЕВСКИ.Не на Спортинг,Атлетико,Валенсия,Компостела и др.Или съм се лъгал?
ПС.Сигурен съм,че школите на Оксер,Лион и ПСЖ не са изкарали играчи като Пенев и Костадинов.И това означава...какво?

Ето, че най-накрая и ти дойде на моето мнение, а именно, че "най-добрата школа" в България е в състояние да извади играчи само за местна консумация. За разлика от други слаби и занемарени школи. Хубаво е когато един спор приключи с единомислие, не мислиш ли?

Аз съм си "местно момче" и практикувам "местна консумация".Не ме интересува какво "консумират" в Порто,Атлетико и Валенсия!
ПС.Жал ми е за всички школи по света,които си нямат своите Пеневци и Костадиновци... :cry: :cry: :cry: Те защо ли съществуват?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 окт 2011 09:10

Не много добър опит за измъкване с изсмукани от пръстите нелепи сравнения :)
Интересно ми е дали момчетата от синята школа мечтаят за първия отбор на Левски или за първият отбор на някакви си... Валенсия, например? :)
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2011 16:33

vaskonti написа:Не много добър опит за измъкване с изсмукани от пръстите нелепи сравнения :)
Интересно ми е дали момчетата от синята школа мечтаят за първия отбор на Левски или за първият отбор на някакви си... Валенсия, например? :)

Че кой ги спира?Само,че,за да отидат в "някаква" си Валенсия,трябва да станат "някакви" си футболисти!
ПС.Аз също си мечтая...Да обиколя света,например...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 окт 2011 17:06

Ами нали за да станат футболисти трябва да са подготвени добре от деца :)
А след като "най-добрата школа" едвам смогва да извади един що-годе приличен играч за първия ви отбор, то значи, че дори тази цел не се изпълнява!
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 окт 2011 09:32

vaskonti написа:Ами нали за да станат футболисти трябва да са подготвени добре от деца :)
А след като "най-добрата школа" едвам смогва да извади един що-годе приличен играч за първия ви отбор, то значи, че дори тази цел не се изпълнява!

А знаеш ли колко "добре подготвени" деца се провалят при мъжете?
Божинов,според теб,"добре подготвено дете" ли е?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2011 09:39

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ами нали за да станат футболисти трябва да са подготвени добре от деца :)

А знаеш ли колко "добре подготвени" деца се провалят при мъжете?
Божинов,според теб,"добре подготвено дете" ли е?

Знам колко се провалят. Въпроса е дали ти имаш обяснение как "най-добрата школа" за 50 години е дала 1-2 що годе прилични играчи, но все пак доказали се само в България? Как мислиш, дали те са станали такива заради обучението си в тази школа или въпреки това обучение? Всъщност това май се отнася за всяка школа в България, може би с изключение тази на Пирин. Просто ми е чудно на какво от горе се наричате "най-добрата школа"? Щото имате най-лъскави съблекални ли?
Божинов е много добре подготвен играч. Това, че се проваля като последния човек, е щото е чалгаджия. Но стига да поиска наистина сериозно, може да бъде много, много добър.
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 окт 2011 13:52

vaskonti написа:Знам колко се провалят. Въпроса е дали ти имаш обяснение как "най-добрата школа" за 50 години е дала 1-2 що годе прилични играчи, но все пак доказали се само в България? Как мислиш, дали те са станали такива заради обучението си в тази школа или въпреки това обучение? Всъщност това май се отнася за всяка школа в България, може би с изключение тази на Пирин. Просто ми е чудно на какво от горе се наричате "най-добрата школа"? Щото имате най-лъскави съблекални ли?
Божинов е много добре подготвен играч. Това, че се проваля като последния човек, е щото е чалгаджия. Но стига да поиска наистина сериозно, може да бъде много, много добър.

Понеже разшири диапазона до 50г.,веднага ти изброявам:Искренов,Н.Илиев,Б.Михайлов,Велев,Кр.Коев,Ем.Спасов.П.Петров...
Юноши на Левски,сезон 1983/84,3 купи-много повече радост за "сините фенове",отколкото,ако бяха станали голмайстори на Порто,Валенсия,Атлетико и т.н.
ПС.Когато вие изкарате отбор със седем юноши на ЦСКА и спечелите 3 купи за един сезон,ела се обади...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2011 14:03

Това, което направи е просто да докажеш, че сините кадри стават само за България. По-красноречив пример за това и аз не мога да дам, така че смятам"спора" за приключен с пълно единомислие между нас.
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2011 14:12

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Знам колко се провалят. Въпроса е дали ти имаш обяснение как "най-добрата школа" за 50 години е дала 1-2 що годе прилични играчи, но все пак доказали се само в България? Как мислиш, дали те са станали такива заради обучението си в тази школа или въпреки това обучение? Всъщност това май се отнася за всяка школа в България, може би с изключение тази на Пирин. Просто ми е чудно на какво от горе се наричате "най-добрата школа"? Щото имате най-лъскави съблекални ли?

Понеже разшири диапазона до 50г.,веднага ти изброявам:Искренов,Н.Илиев,Б.Михайлов,Велев,Кр.Коев,Ем.Спасов.П.Петров...
Юноши на Левски,сезон 1983/84,3 купи-много повече радост за "сините фенове",отколкото,ако бяха станали голмайстори на Порто,Валенсия,Атлетико и т.н.
ПС.Когато вие изкарате отбор със седем юноши на ЦСКА и спечелите 3 купи за един сезон,ела се обади...

седя и се смея :lol: то човек да ти отговори 1-2 пъти от възпитание, ама работата отива на........... :oops:
първо, всеки твой пост подлежи на критика, логика-никаква, развитие-нищожно, бъдеще-неясно към мъгливо
значи ти не се радваш, че хичо е вкарал два гола за касъмпаша
гонзо изпъкна като дефанзивен халф в риека, въпреки че не е ваш юноша, но заради ромското мУ потекло го написах
че Мариян Христов стана шампион на Германия :lol: тука те хвана гъдела, а?

и искаш ние да не се кефим на Любо и Емо или на Бербо
по тази чудна твоя логика, която в бъдеще ще бъди изучавана в някой здравни университети, Марица и Пирин са отборите, които най-много трябва да се кефят, щото винаги играят с по 10-15 юноши и чат пат имат некви успехи

абе искаш футболисти -роби, без мечти и желание за развитие, но гледам ти подписа и ще ти отговоря така
Бог ни е дал живот, не на страх, а на любов......Той иска да се развиваме..... Исус цитира Исая- никой не пророк в собствената си страна....аре прогледни :o
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”