ЦСКА уволни Емо Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА уволни Емо Костадинов
Нека дадат право и на Милен да каже кой да е новият директор. Той си го заслужи с работата, а не да му натресат някъв глупак, дето да се карат с него примерно. Росен Кирилов по мои впечатления беше мъжкар, много добър централен защитник, има сумати мачове и в националния. От Литекс се отнесоха много зле с него в края на кариерата му. Такъв човек ни трябва- млад, на който му се работи, с нови идеи, надъхан, сериозен и да е пич. Майкъла и той е вариант, но не знам да не почне при всяка загуба да създава някакви масови психози и да пречи повече с това, отколкото да помага
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- ***cska***
- Контакти:
stannn написа:***cska*** написа:Много съм раздвоен!
От една страна,много харасвах Емо като футболист.Ако не беше той,нямаше да изживея и радостта от това безумно лято през 94г.От друда страна,откакто е в любимия ми клуб,винаги е в центъра на трансферните издънки,мениджърски интереси,комисионни,.......абе какво ви душа иска.
Майкъла е на същата черга.Винаги критикуваше ЦСКА,за имало и немало защо!Верно че е преуспял бизнесмен(за което евала му правя,изискват се доста нюх и мозък),НО това не означава че ще е добро решение за този пост.Вече сме се нагледали на прекрасни футболисти,с пълен провал като ръководители в даден клуб(примери много).
И дай като има такива примери да не даваме шанс на нови? Страхотна логика. По -добре да дойде той и да видим дали това което говореше ще почне да го върши. Ако ли не е най -лесно и на него да му покажат вратата.
Оооооо,въобще не споря!!! Както казах - много съм раздвоен!
Майкъла може да се окаже и отличен ръководител,просто за в момента нямам добри симпатий към него.Но все пак,аз не съм "капацитет",и не претендирам за този пост!!Абе"Знам си гьола"

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- milen.hristov
- Контакти:
Няма все още нищо в сайта на ЦСКА,но пък и ГОНГа гледам са потвърдили.Предполагам,че сега Костадинов се опитва да ги умилостиви,до утре на обяд най-късно ще е ясна ситуацията
Това е най-тъпия пост в един отбор, спортно-технически директор е една излишна длъжност.
Ние като нямаме такъв пост да не сме зле ръководно?

-
PFC Litex написа:Това е най-тъпия пост в един отбор, спортно-технически директор е една излишна длъжност.
Вие сте "селяни", а това е ЦСКА

Странно е, че някой от двамата шефове взема еднолично решение.Ако бяха написали, че Иванов е взел решение след консултация с Борисов щеше да е нормално.В такъв тандем, едноличните решения, в каквато и да е посока, не са много желателни.
Вчера Веско Вълчев каза, че се очаква завръщането на Грило и Шеридан, защото не са си намерили отбори за трансфер.Как да разбираме това противоречие в информациите?
Няма значение дали си Литекс или ЦСКА, просто излишен пост (лично мнение)
Каква работа върши един СТД?
Каква работа върши един СТД?

Не мога да повярвам, освен ако това не е поредната глупост - да го махнат и да го върнат след 1 седмица!!!
Иначе мисля, че ЦСКА ще са по-силни без Емо Костадинов в отбора. Добре се подсилиха, а селекцията не е свършила и колкото по-малко хора от ръководството в момента останат в отбора (същото се отнася и за Левски), толкова по-добре за развитието на самите клубове и футболисти.
Иначе мисля, че ЦСКА ще са по-силни без Емо Костадинов в отбора. Добре се подсилиха, а селекцията не е свършила и колкото по-малко хора от ръководството в момента останат в отбора (същото се отнася и за Левски), толкова по-добре за развитието на самите клубове и футболисти.
LIVERPOOL RULZZ
На нашите собственици най-после им увряха главите и изгониха тая пиявица.Тук чета няколко поста относно Майкъла.Искам да задам един въпрос на авторите им.Някой от тях познава ли го що за човек е,та му слага такива крайни оценки.Аз съм разговарял няколко пъти с него и имам някакво мнение по въпроса.Той преди всичко е мъж и не му пука какво мнение има околната среда за него.Това му дава възможност,а материалното му положение и право,да казва на всеки истината в очите,или поне това,което мисли по въпроса.Когато има нужда е крайно критичен,но и може да хвали.Материалното му положение едва ли ще го подтиква да прави далавери при трансферите,както правеше Костадинов.Най-големия му плюс е,че е червен и в червата.Не зная до колко ще може да се сработи със собствениците,които показаха,че обичат да се бъркат в нещата,но привличането му ще е от полза,въпреки че едва ли ще стане.Преди това имаше някакви разговори с него,но преговорите зациклиха след като поиска цялата власт и уверение,че никой няма да му се меси.Точно това прекрати преговорите.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- deepblue1963
PFC Litex написа:Това е най-тъпия пост в един отбор, спортно-технически директор е една излишна длъжност.
А Стойчо Стоилов е...какъв?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Снощи, когато прочетох тази новина, бях най-щастливият човек на света!!! ЕМИЛ Костадинов е вреден за ЦСКА и това е факт! Некадърен управник е! Добро решение! Честно казано много късно го разкриха, но по-добре късно от колкото никога!
YA GUNNERS YA