ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lubo68
Контакти:

Re: Какво стана с новата екипировка"КАППА"???

Мнениеот lubo68 » 29 юни 2011 10:17

Само за мъжкия отбор ще е или ще облекат и ДюШ.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 юни 2011 11:05

lubo68 написа:Само за мъжкия отбор ще е или ще облекат и ДюШ.

До колкото съм чел всички наред ще са с карра. От първия отбор до последния юноша.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 29 юни 2011 11:07

Според мен ще сложим новите екипи като тръгнем за Холандия .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 юни 2011 12:24

Joni_ написа:Според мен ще сложим новите екипи като тръгнем за Холандия .

По принцип би трябвало от първи да са с тях. Все пак имат договор и трябва да го изпълняват. Няма как да си подписал с една фирма, а да носиш екипи на друга.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2011 12:34

На 8-ми имаме контрола с Вихрен - очаквам тогава вече да сме с новите екипи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2011 16:10

Какво е това Kappa? Тези екипировки не бяха ли валидни през миналия век?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2011 17:23

daniel875 написа:Какво е това Kappa? Тези екипировки не бяха ли валидни през миналия век?

Да ти кажа, и аз се притеснявам, че ЦСКА ще играе с невалидна екипировка. Дали няма да ни докара служебна загуба? Ужас... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 юни 2011 18:06

daniel875 написа:Какво е това Kappa? Тези екипировки не бяха ли валидни през миналия век?

Влез малко в час преди да пишеш глупости. С такава екипировката са Рома, Борусия Дортмунд, Сиена, Сампдория, Торино, Валенсия, Фулъм. Дали техните са невалидни а? Да не говорим, че и националния ни отбор е с такава. И той ли е с невалидна екипировка? И още едно въпросче. Какви са критериите една екипировка да е валидна?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2011 20:46

stannn написа:

Влез малко в час преди да пишеш глупости. С такава екипировката са Рома, Борусия Дортмунд, Сиена, Сампдория, Торино, Валенсия, Фулъм. Дали техните са невалидни а? Да не говорим, че и националния ни отбор е с такава. И той ли е с невалидна екипировка? И още едно въпросче. Какви са критериите една екипировка да е валидна?

Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.
Вие се знаете. Това, което знам, е, че Kappa предимно се ползваше в края на миналия век. През новия тяхната употреба е като изключение от правилото.
Това исках да кажа за валидност. Много сте ми смешни понякога - как не схващате смисъла. Живи и здрави!
Послепис: "Адидас" е истината.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2011 22:07

daniel875 написа:
stannn написа:

Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.
Вие се знаете. Това, което знам, е, че Kappa предимно се ползваше в края на миналия век. През новия тяхната употреба е като изключение от правилото.
Това исках да кажа за валидност. Много сте ми смешни понякога - как не схващате смисъла. Живи и здрави!
Послепис: "Адидас" е истината.

Наистина, много смешно - как може човек да не разбере какво искаш да кажеш и да не ти схване кристално ясната логика? Колкото и да ми се смееш, аз лично не видях връзка между заключението ти, че екипировката на КАПА е невалидна и това, че трябва да се равняваме по Манчестър, а не по некви анонимници като Рома.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”