ЦСКА печели средно по 0,92 купи на сезон, Левски - по 0,62

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Re: ЦСКА печели средно по 0,92 купи на сезон, Левски - по 0,62

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 27 май 2011 19:15

toffees написа:
ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:ами щом съда реши,че ЦСКА е пряк наследник на АС-23 , значи е така!Аз не разбирам от тия неща, както надали и ти разбираш!Така че, се обърни към системата и попитай какво са намерили и защо мислят ЦСКА за наследник на АС-23

Аз се обръщам към тебе и ти неможеш да ми отговориш.Значи не ми вършиш работа :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.sport1.bg/sport1/node/86575
Хаиде чети чети :)

Изображение

Вярно е, че АС бият Левски с 11:4, ала защо не споменаваш за това, че Левски бият АС с 22:1...
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 27 май 2011 19:19

TheApostleOfFreedom написа:
toffees написа:Вярно е, че АС бият Левски с 11:4, ала защо не споменаваш за това, че Левски бият АС с 22:1...

Защото е забравил да каже и за това как АС бият Левски 33:2 :lol:

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 27 май 2011 19:47

бройте и купите за плейстешан тамън ще станат по 1 купа на година
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 май 2011 20:20

jivko4 написа:Позор сте за наща родина,
срам сте за наща страна,
защото на нея,
на нея сме ние,
А ние сме ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!

здравствуйте товарищи из Москве
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 май 2011 21:16

"Интересен е фактът, че най-голямата си загуба отборът претърпява именно от Левски - 12:3 в контролна среща на 26 август 1928 г"
"11:4 над Левски през 1939 г. (приятелски мач)"...
Май нещо ви заминаха амбицийките...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 27 май 2011 22:08

И какво като "средно по еди колко си титли" имате на сезон ? Нали,все пак,имаме с 2 повече от вас?Което,какво вие казвате - Факт! ;)
На кой му дреме,че средно на сезон сте с някакви стотни пред нас? :roll:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 май 2011 23:50

Делуикси и пуканки ,зрънчовци ето ви още малко статистика не искам да влизам в безмислени полемики и спорове ама иначе вие въобще двамката сте като девици и не се заяждате и не провокирате та ето за какво иде реч-Феновете на „червените“ обаче трябва да внимават с майтапите, тъй като от 1990 г. насам „сините“ имат спечелени 9 шампионски трофея срещу 5 на ЦСКА.Така че това донякъде одговаря на въпросите ви и аз съм виждал и малко повечко титли на Левски а вие двамката едва ли повечко от тия 5 на Цска :) :) ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 май 2011 01:13

Я да попитам само някои пришълци във форума ни: Какво толкова ви пречи темата??? Това са просто цифри и факти. ОК, може да се спори на тази тема - все пак е дискусионен форум. Няколко души обаче си позволиха да обиждат за дребни работи, което вече е малоумно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 28 май 2011 04:46

Ей, не ви разбирам, пичове, честно...Комунизъм, онанизъм, плажен моторизъм, на кого му пука?Седите и спорите за мачове, дето бабите и дядовците ви я са ги гледали - я не.Най-точния индикатор за моментното състояние на един отбор според мен е класирането му в шампионата на страната.Купата на България айде, трофей си е, купа си е, стои си гордо зад витрината, но просто няма такава стойност.Там всичко зависи прекалено много от късмета.Като ще правите сравнения - правете ги актуални.Левски тази година са по-добрия отбор, чисто и просто защото не проспаха първия полусезон.Това е.По-назад от това няма смисъл да се ходи.Самия факт че го правите говори, че и двете фенски маси сте наясно колко незначителни са реално отборите ви в момента.Ако единственото, което ви топли сърцата са чисълцата 0,92 - 0,62 значи нещо не правите както трябва и може би е време да се ориентирате към друг спорт.Някой който ще ви носи удоволствие, а не просто оправдание да си мерите виртуалните п*шки(с извинение).Ясно ми е, че за много хора това е отдушник за емоционално и физическо напрежение, все пак това е спорта на простолюдието, иначе нямаше да е най-популярния в света.Но ако се научите да уважавате съперника си и да се държите коректно ще донесете много повече чест на любимия си отбор от колкото като се биете с феновете, оцветени в различни от вашите краски(било то физически или словесен бой).Надявам се всички да са успели да асимилират потока на моите мисли, пък ако не - здраве да е, карайте си се на кой му е по-голяма десетичната запетая до Гергьовден ако щете ;Р

П.П.Прочетох си мнението преди да го постна, и ми се стори че изглежда малко Левскарски ориентирано.Та преди някой да ме е емнал, че, видиш ли, съм дошъл тук да му пиша във форума без позволение - да уточня.Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, еднакво ми е кеф да ги гледам как падат като дойдат под Аязмото и еднакво им стискам палци като играят в Европа.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 май 2011 09:18

Понеже гледам се "кичите" с наследството на АС 23,ето ви още малко "наследство":
България Столично първенство:
Левски-АС 23 34 мача,22 победи,6 равни,6 загуби,94-41
България Национална дивизия:
Левски АС 23 4 мача,2 победи,1 равен,1 загуба,4-3
Това "наследство" искате ли го?
И не ми вадете резултати от контроли и приятелски мачове,защото Левски би Байерн в приятелски мач.Това какво означава?Нищо.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”