Мнениеот -Ицо- » 28 май 2011 04:46
Ей, не ви разбирам, пичове, честно...Комунизъм, онанизъм, плажен моторизъм, на кого му пука?Седите и спорите за мачове, дето бабите и дядовците ви я са ги гледали - я не.Най-точния индикатор за моментното състояние на един отбор според мен е класирането му в шампионата на страната.Купата на България айде, трофей си е, купа си е, стои си гордо зад витрината, но просто няма такава стойност.Там всичко зависи прекалено много от късмета.Като ще правите сравнения - правете ги актуални.Левски тази година са по-добрия отбор, чисто и просто защото не проспаха първия полусезон.Това е.По-назад от това няма смисъл да се ходи.Самия факт че го правите говори, че и двете фенски маси сте наясно колко незначителни са реално отборите ви в момента.Ако единственото, което ви топли сърцата са чисълцата 0,92 - 0,62 значи нещо не правите както трябва и може би е време да се ориентирате към друг спорт.Някой който ще ви носи удоволствие, а не просто оправдание да си мерите виртуалните п*шки(с извинение).Ясно ми е, че за много хора това е отдушник за емоционално и физическо напрежение, все пак това е спорта на простолюдието, иначе нямаше да е най-популярния в света.Но ако се научите да уважавате съперника си и да се държите коректно ще донесете много повече чест на любимия си отбор от колкото като се биете с феновете, оцветени в различни от вашите краски(било то физически или словесен бой).Надявам се всички да са успели да асимилират потока на моите мисли, пък ако не - здраве да е, карайте си се на кой му е по-голяма десетичната запетая до Гергьовден ако щете ;Р
П.П.Прочетох си мнението преди да го постна, и ми се стори че изглежда малко Левскарски ориентирано.Та преди някой да ме е емнал, че, видиш ли, съм дошъл тук да му пиша във форума без позволение - да уточня.Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, еднакво ми е кеф да ги гледам как падат като дойдат под Аязмото и еднакво им стискам палци като играят в Европа.
"Some folks are wise and some are otherwise"