suni написа:Аз пък си мисля,че щом играе в най-великия БГ клуб,трябва да бъде натурализиран веднага !
Казах !
Жалко, че никой не го боли ти какво си казал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
suni написа:Аз пък си мисля,че щом играе в най-великия БГ клуб,трябва да бъде натурализиран веднага !
Казах !
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:то какви ли не куци коне като Томашич и Загорчич натурализираха,че Платини не ставал .. не става щото гола му е номер едно в Европа нали
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:с един гол не,ама с няколко и добра форма .. има ли по-добър таран от него в България,след като изгониха Митко от националния нямаме много алтернативи,тези дваминцата Макриев и Генков,вземи единия удари другия...може би само Дембеле има подобни качества,ама той няма как да играе вече за България
Batkoto написа:с един гол не,ама с няколко и добра форма .. има ли по-добър таран от него в България,след като изгониха Митко от националния нямаме много алтернативи,тези дваминцата Макриев и Генков,вземи единия удари другия...може би само Дембеле има подобни качества,ама той няма как да играе вече за България
Batkoto написа:и двамата са въздух под налягане,специално пък тоя Макриев..а и Генков е муха без глава,никакъв поглед върху играта,никаква фантазия,нали ги виждам кво играят
Потребители, разглеждащи този форум: maxi1914 и 30 госта