Куца ти нещо математиката
8-3=6 ха-ха-ха
6-3=2 ох ох ох[/quote]
8-3=?
?-3=2
?=5[/quote]
Ми защо си писал 6
КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: ЦСКА - Литекс за купата!
Мда ...
ЦСКА - Литекс за купата, че имат и мач за първенство !
Дежавю ...
... 
ЦСКА - Литекс за купата, че имат и мач за първенство !
Дежавю ...

- edmon_dantes
- Контакти:
veseo написа:Каква им е ползата да ви лягат, като преднината им в първенството е 8т?! А каква е ползата вие да им лягате, като и без това са класа над вас тая година? Изобщо от една такава договорка, единствено вие бихте имали полза. Пак извиненията си търсите като ви надупят двата мача...
Абсолютно точно казано! Ако цска се бореха за титла, тогава евентуално можеше да се врътне нещо. Литекс този сезон има реалната възможност да направи дубъл.
Ей, пак сте домакини

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- mistreated
- Контакти:
Собственици на двата отбора трябва да са пълни тъпаци ако НЕ уредят двата мача. Разберете, тук не може да има сантименти. Цяла година всеки отбор се бори да спечели трофей. ЦСКА отдавна изгуби всякакви шансове за титлата. Естествено за Литекс от първостепенно значение е да спечелят титлата и хич не ги е.. дали ще направят дубъл или не. Важното е само и единствено участието в ШЛ.
Погледнете програмата на Литекс до края - гостувания на Левски, Локо Сф, Черно море, Славия. Как си представяте да рискува джуджето да загуби точки и срещу ЦСКА?
Аз съм убеден, че можем да спечелим и двата мача, но въпросът е дали искаме това? В крайна сметка, освен че ще си гарантираме финал за Купата при една размяна на победи, то до голяма степен ще лишим и Левски от възможност (колкото и мизерна да е тя) да се бори за титлата.
Погледнете програмата на Литекс до края - гостувания на Левски, Локо Сф, Черно море, Славия. Как си представяте да рискува джуджето да загуби точки и срещу ЦСКА?
Аз съм убеден, че можем да спечелим и двата мача, но въпросът е дали искаме това? В крайна сметка, освен че ще си гарантираме финал за Купата при една размяна на победи, то до голяма степен ще лишим и Левски от възможност (колкото и мизерна да е тя) да се бори за титлата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated на 08 Апр 2011 13:15
Собственици на двата отбора трябва да са пълни тъпаци ако НЕ уредят двата мача. Разберете, тук не може да има сантименти. Цяла година всеки отбор се бори да спечели трофей. ЦСКА отдавна изгуби всякакви шансове за титлата. Естествено за Литекс от първостепенно значение е да спечелят титлата и хич не ги е.. дали ще направят дубъл или не. Важното е само и единствено участието в ШЛ.
Напълно съм съгласен с теб. Гришата няма начин да рискува титлата, само за да си погали егото и да се бори за дубъл. Имат по-тежка програма от Левски, а в прекия мач гостуват. Сините имат едно тежко гостуване в Пловдив (евентуално) и другото могат да си го вземат по един или друг начин. На Литекс ще им скочат и Славия и Локо и Черно Море и могат да загубят точки. Операция "сини калъфки" според мен ще се проведе, независимо дали ни се иска или не.
realist написа:mistreated на 08 Апр 2011 13:15
Напълно съм съгласен с теб. Гришата няма начин да рискува титлата, само за да си погали егото и да се бори за дубъл. Имат по-тежка програма от Левски, а в прекия мач гостуват. Сините имат едно тежко гостуване в Пловдив (евентуално) и другото могат да си го вземат по един или друг начин. На Литекс ще им скочат и Славия и Локо и Черно Море и могат да загубят точки. Операция "сини калъфки" според мен ще се проведе, независимо дали ни се иска или не.
Хммм... Аз не мога да се съглася. Литекс ще загубят точки само срещу Левски (сините ще им се хвърлят много здраво и ще спечелят дори само с мускули) и надявам се, във Варна. Левски има гостувания в Перник и Пловдив, но и с тази трагична игра не ги виждам безпроблемните им победи в останалите мачове. Единственият илюзорен шанс е Литекс да изпаднат в дълбока игрова криза, което не виждам бат' Любо как ще го допусне.
Според мен и двата мача ще се играят здраво, защото ЦСКА има да измива срама от есента, а Радуканов и играчите ще искат да се доказват. X или 2 в мача за първенството (Литекс са гроги след мача с Левски, а ЦСКА си направиха една тренировка с нас) и убедителна победа на ЦСКА за купата, особено ако мача се играе на Армията.
Ако все пак се стигне до договорки, това говори много зле за участниците...
от Blue_Girl на 08 Апр 2011 11:21
Непредвидим мач!
Дано Литекс да победи!
Ето това се казва злоба!Ти мразиш повече,отколкото обичаш!Не мога да разбера какво толкова се вълнуват фенове на отбор,абониран за калъвките.Точно заради такива като теб,ще се радвам да има някаква уговорка,въпреки че ми се иска да има истински мач.
Радвам се на тоя жребий.Прословутия късмет на чичо Митко пак проработи.Имаме повече шанс срещу отбор,който играе футбол,отколкото срещу Пирин,които 100% ще се бетонират.Плюс това сме и домакини,което е просто супер.Съдбата си знае работата.Мисля,че мача в събота отива на равен,но за купата ще бием,колкото и разни кухороги със шлайфани мозъци да плещят за някакви уговорки.Те забравиха по навик че съвсем наскоро участваха в такава схема с Литекс.И прогнозата ми е плод на здрав разум и расъждение върху реалностите.В събота можем и да вземем трите точки,имайки предвид натрупаната умора в Литекс.Срещу Левски те показаха,че не са добре подготвени физически.Част от мене се надява на две победи,за да се разбягат рогатите от форума,но ще видим

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
zizilot на 08 Апр 2011 12:54
А така и мен не ме е срам да си призная грешките ,а не говореше ли се и за Левски един месец че ще направят врътка с Литекс но никой не видях да се извинява за това ти казвам че в бг футбула вече нищо не ме изненадва
Не знам кой е говорил за договорка между Литекс и Левски, при положение, че това беше абсолютно невъзможно. За какво?! Левски трябва да са най-големите бунаци да се договорят да подарят титлата срещу класиране на полуфинал, при положение, че в играта са още ЦСКА и Локо Пд (не се знаеше тогава, че ще отпаднат). Сега положението е съвсем различно. Победа на ЦСКА срещу Литекс означава 100% купа. Пирин нямат сили да бият на финала, а чичко Венци не иска да играе в Европа и това е повече от ясно. За него това са само ненужни разходи, които не желае да покрива за едното участие. Той и така си продава играчите доста изгодно. Размяна на победи ще означава сигурна титла за Литекс и сигурна купа за ЦСКА. Ако не се уговорят направо ще си помисля, че ставаме нормална държава. Ама едва ли

Бре колко са активни сините фенчета в тема която няма нищо общо с техния отбор. Искам да им задам един въпрос. Да си представим, че ЦСКА падне в неделя, а бие за купата, но договорка няма, а просто така се развият срещите. Тогава ще има един вой на сини фенове. Може и да махнем и БФС-то защото не е направило така, че това да не се случи. И още нещо. Как всички които говорят за наредени мачове ще докажат твърденията си? Давайте доказателства. Стига с тия ваши заучени реплики от рода на: "Цяла България видяла", "На всички им е ясно".