медии контролирани и платени от ПФК Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dani***
Контакти:

Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот dani*** » 17 дек 2008 13:55

tprodanov написа:ти си ми любимец бе образ-най-голямата омраза в живота му са Левски и София :mrgreen: , евала, пич. Хубаво, че говориш за злоба, и добре че няма грам злоба в коментара ти.
Само не разбрах - ама то нещо и извън София ли има, аз мислех, че света съществува само от цариградско до сливница...

ПП а нещо по темата да кажеш? :mrgreen:

хахахаха За мен поне все още няма такова нещо, като голяма омраза.Просто не мога да чета вече обиди във всеки втори коментар.По темата вече казах, че всеки вижда как през последните месеци се създаде един прецедент.За първи път, поне откакто аз следя медиите, така безочливо някакви журналисти, 90% от които всъщност са филолози, си позволяват да коментират и най-малките подробности от кухнята на ЦСКА. :o Мисля, че и на теб, като човек, който се интересува от спорт това ти е направило впечатление.Това за София го казах, просто защото там преобладават фенове на Левски.Аз лично преди 3 години избрах да живея и следвам в Пловдив, просто защото София се е превърнала в ....неприятно място за живеене.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 14:04

Я, можеш да говориш и нормално..
Я сега да видим - когато отпаднахме от бате и жилина какво се пишеше из медиите, да имаш спомен? Тук има доста хора, които обичат да показват картинки от тогава - резили, срамоти, не знам си какво? Тогава нямаше кампания срещу Левски може би?

ПП Заглавието на темата е медии контролирани и платени от Левски. Аз сигурно вече в 5 мнения казвам кой контролира медиите в България, и все още не съм чул друго мнение по темата. Никой не ми казва защо вашия човек си ви плюе?

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 14:14

tprodanov написа:Я сега да видим - когато отпаднахме от бате и жилина какво се пишеше из медиите, да имаш спомен? Тук има доста хора, които обичат да показват картинки от тогава - резили, срамоти, не знам си какво? Тогава нямаше кампания срещу Левски може би?

Добре де ти си левскар. След тия мачове ако ти беше собственик на каквато и да е медия нямаше ли да ги оплюеш яко. Кажи си честно. Не те ли накараха да се срамуваш

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 дек 2008 14:14

Извинете ме за некомпетеността ,но мога ли да попитам къде мога да намеря достоверна информация кой футболен клуб какви данъци е платил,а именно, че "Левски" плаща 4 пъти по-ниски данъци от ЦСКА? Защото тази информация беше извадена от Ал. Томов и Ив.Дражев -едва ли и двамата могат да бъдат наречени източници вдъхващи голямо доверие. Моля да ме извините за въпроса ,но съм от малко по старата школа и не съм особено сведуш по въпросите на Интернет.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 17 дек 2008 14:16

Да, така е, но за времето след отпаданията ви от ШЛ и УЕФА не може да става дума за медиина кампания.Мисля ,че тази години подигравките бяха наистина много, заради съмненията за начина, по който Левски зае мястото на ЦСКА в лигата и защото според много от нашите фенове Левски не са имали морално право, да не говорим за спортно-технически качества (16 точки разлика) да участват на наше място.Аз лично нямам мнение, защото няма как да знам точно как е отнет лиценза и с каква цел.Скоро ще има развитие по делото, което Томов заведе и тогава ще можем да говорим с факти.
За Гергов е факт, че има огромно влияние, но се съмнявам, че той лично влияе на журналистите какво да пишат.Това, че е ялен на УС на ЦСКА също за мен не значи нищо.Все пак Томов е фен на Локо СФ, а Божков е левскар, който купи клуба защото сина му е запален фен на ЦСКА..

P.S. Ако Томов спечели делото срещу БФС и се докаже, че наистина ЦСКА умишлено е бил изхвърлен от някакво синъо лоби или нещо такова, аз също ще кажа: "Да, съдбата си го върна на Левски, които не трябваше да играят в ШЛ".

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 14:19

honda написа:Извинете ме за некомпетеността ,но мога ли да попитам къде мога да намеря достоверна информация кой футболен клуб какви данъци е платил,а именно, че "Левски" плаща 4 пъти по-ниски данъци от ЦСКА? Защото тази информация беше извадена от Ал. Томов и Ив.Дражев -едва ли и двамата могат да бъдат наречени източници вдъхващи голямо доверие. Моля да ме извините за въпроса ,но съм от малко по старата школа и не съм особено сведуш по въпросите на Интернет.

Ами добре, аз се съгласявам с теб, но пък не ти ли е направило впечатление, че никой от Левски не отрече !!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 14:36

сега, относно данъците - една страничка назад, съвсем ясно е написано.

относно това, че Левски си били заслужили ебавките - да, верно е. Както е вярно и, че цска си ги заслужават в момента с пълна сила. Циркове, извадени джобове, спрян ток, взет автобус - като всичките тези неща са истина, пък вие си вярвайте на декларациите на Томов.
Относно моралното право Левски да участва в ШЛ, вие от цска ли щяхте да платите наложените глоби на Левски при отказ да участва и 5те години забрана за участие в евротурнири? Тъпо, не мислиш ли?

А относно делото на Томов - все още не е дошъл момента, към който Томов да е печелил някога дело. Дали ще дойде? :mrgreen:
Хайде със здраве и малко повече мисъл!

ПП Дали ме е било срам? Не, аз не съм футболист а фен. Феновете въпреки тези загуби се представихме прекрасно. Двете години, които ни предложи любимия отбор щяха да имат катастрофални последици откъм публика за всеки един друг отбор в БГ. А към момента Левски спори по посещаемост за първото място. Не със цска, а с Ботев и Сливен. И ще го спечели накрая! От какво точно да ме е срам?

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 14:43

tprodanov написа:Феновете въпреки тези загуби се представихме прекрасно. Двете години, които ни предложи любимия отбор щяха да имат катастрофални последици откъм публика за всеки един друг отбор в БГ. А към момента Левски спори по посещаемост за първото място. Не със цска, а с Ботев и Сливен. И ще го спечели накрая! От какво точно да ме е срам?

Е виж сега ти насила ме караш да ти кажа, че си мазухист. :D :D :D
Без лоши чувства
Тая словесна битка никога няма да бъде спечелена от едната от двете страни, освен ако не стане нещо наистина глобално. И тук си мисля, че ще се съгласиш с мен!!!

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 17 дек 2008 14:45

Много добре знаеш. че спорите за първо място, защото бяхте домакини на мача с ЦСКА, където имаше повече наши фенове :D :D Айде малко мисъл, както казваш ти, Проди...За Европа, ето вие играхте този път директно на нашето място и се оляхте както само вие си знаете.Аз лично не видях феновете да са се представили добре.Ако си гледал мача ЦСКА-Блекбърн и си видял каква беше атмосферата при 0:3.... ето това значи феновете да се представят добре.Ако си видял атмосферата на мача с Галатасарай на армията, въпреки отчайжащия аванс на турците, тогава щеше да знаеш, какво значи да се представи добре една публика.Преди този мач издигнахме огромен плакат пред съблекалнята, на него пишеше: "Ние вярваме, че вие можете!". И ти и аз знаем, колко хора има на герена след загуба с повече от един гол в евро-мач.Да не говорим, че в тези мачове вие почвате да пазите основни играчи, ако наближава мач с ЦСКА, вместо да се опитате да зарадвате феновете си, като поне покажете дух....... Както и да е, виждам че си интелигентен човек, но за съжаление си и много заслепен.
P.S. За мачовете, които споменах, можеш да видиш клипове в популярните сайтове.И пак ми кажи, че сте се представили добре.Да наистина след гола на Жилина, част от Сектор Б намери сили да продължи да пее... ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 14:54

Виж, при положение, че отбора се олива втора година подред, това, което направихме ние е недостижимо за друг отбор. Дали на дербито бяхте повече или не е все тая, според мен бяхме по равно, но едва ли разлика от 1000 човека ще промени класацията. Да, бяхме домакини, и ни се брои на нас, но не забравяй, че цска по тази статистика не ена второ или трето място, а на седмо. Като си говорим за клипове - виж как феновете вдигнаха отбора с удинезе, виж мачовете от онзи сезон и си задай въпроса, кога този век напълнихте националния?

Пепино, няма мазохизъм. Аз обичам Левски. Но за собственото си щастие отговарям аз. То зависи от нещата, които аз постигам - семейство, приятели, работа - и тук определено няма от какво да ме е срам и няма мазохизъм. За Левски остава една любов, затова и загубите или печалбите на отбора не са всичко за нас, затова и стоим в моменти, които вие наричате мазохизъм!

Върни се в “ЦСКА”