Защо се надявам на добра пролет !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Re: Защо се надявам на добра пролет !

Мнениеот CSKAEOTBORA » 23 фев 2011 18:54

Шансовете за победа на ЦСКА са твърде малки, само за вас левскари. За мен, и всички фенове на ЦСКА, победата е 100% сигурна! Много по нахъсани сме от вас! Аз съм сигурен, че ще ги отупаме здраво на Герена.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 фев 2011 17:15

Синьо сърце написа:Правил съм анализи на загуби на Левски,не виждам къде е проблемът...Предупреждавах,че мачът в Бургас ще е тежък и може да загубим-едва ли не ме определиха като предател...Нещо ме бъркаш с някой,но както и да е.А във вашите прогнози има твърде много "ако".И шансовете ви за победа са твърде малки,факт!

Не разбирам, защо всички отписват ЦСКА. Чакайте бе хора все пак това е дерби, Левски няма да играе с Родопа. Няма нищо сигурно, а подценяването винаги е лош съветник. Аз най-много се радвам, че в нашия отбор всичко е спокойно, без изхвърляне. Дано Радуканов успее да предаде това спокойствие на играчите и те да излязът на Герена без никакво притеснение. Пък и да не забравят, че и ние ще бъдем там за да ги подкрепим. Те да направят, каквото трябва, а ние ще направим, каквото можем да се почустват победители.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 фев 2011 01:22

Надявам се на добра пролет, защото бихме Левски на Герена с убедителна игра, направихме разликата от тях само 3 точки (беше 12 по едно време през есента), в същото време никой не се е възгордял, а всички са стъпили на земята, говорим на терена, а не пред камерите...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 12:11

Сбъдна се желанието ми да отупаме Левски и не се сбъднаха прогнозите ми. Бях се настроил за загуба и мислех вече как ще я преглъщам, но няма как да бъда по-щастлив от неадекватните ми анализаторски способности :lol:. Искам тук и сините фенове, които обясняваха, че ние нямаме никакви аргументи срещу тях също да си признаят - БАЛОНЪТ СЕ СПУКА, а нас може би наистина ни чака добра пролет, стига играчите ни да не се възгордеят и да продължат да играят така. ЧЕСТИТА ПОБЕДА, АРМЕЙЦИ!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 фев 2011 14:49

Делянски,оня с китарата няма ли да пише нещо?Ще го кръстя "разбирачев" :)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”