ЦСКА - Зенит 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зенит 3:2
ВЕЛИК ЦСКА !!! РЕСПЕКТ и всички смешни отборчета в България на колене !!! 

catch me ... if you can !
Лавина, продължаваш да се изказваш некомпетентно и смешно
Толкова па злоба.... Абе човек, гордей се, че си БЪЛГАРИН... Гордей се, че днес европейската преса пише за българския ЦСКА, който победи фаворита за титла в ШЛ по волейбол... Ти гледа ли мача
Видя ли как победихме
Ама не, та не ... ти си от ония болни левскари, където не признават нищо и никой ! И аз съм левскар, но ми стана кеф и се гордея с успеха на кръвния враг снощи ... Преди всичко бъди БЪЛГАРИН
И моля те, престани да се изказваш неподготвен... излагаш се 

- bekono
- Контакти:
TheClub написа:TheClub написа:Публиката ще е 7мият играч, а момчетата ако имат и ден Зенит няма да ни спре, колкото и оптимистично да звучи - това е истината!! Играят 6 срещу 6 така че.. Всичко е възможно в играта! Победа за ЦСКА - с колко ще бием не е важно, ВАЖНО Е ДА БИЕМЕ!
Цитирам се! Е не бях ли прав
Прав беше и то много прав!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:Лавина, продължаваш да се изказваш некомпетентно и смешноТолкова па злоба.... Абе човек, гордей се, че си БЪЛГАРИН... Гордей се, че днес европейската преса пише за българския ЦСКА, който победи фаворита за титла в ШЛ по волейбол... Ти гледа ли мача
Видя ли как победихме
Ама не, та не ... ти си от ония болни левскари, където не признават нищо и никой ! И аз съм левскар, но ми стана кеф и се гордея с успеха на кръвния враг снощи ... Преди всичко бъди БЪЛГАРИН
Гледам,че не си толкова критичен към "червените" ти събратя,които изписаха тонове мастило как "великия,червен ЦСКА" победил незнам си кой си,как натрили носа на "нещастните" левскари,как,всъщност,побеждавайки Зенит,са победили Левски,как на волейбол винаги били по-добрите...Дрън,дрън...Само ще им кажа,че много бързо забравиха доминацията на Левски-Сиконко.
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
Гледам,че не си толкова критичен към "червените" ти събратя,които изписаха тонове мастило как "великия,червен ЦСКА" победил незнам си кой си,как натрили носа на "нещастните" левскари,как,всъщност,побеждавайки Зенит,са победили Левски,как на волейбол винаги били по-добрите...Дрън,дрън...Само ще им кажа,че много бързо забравиха доминацията на Левски-Сиконко.
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?[/quote]
Такива като теб прецакват всичко хубаво правено някога в спота или държавата като цяло единственото което мога да изпитам към теб е съжаление.Хубавото е ,че темерутите като теб вече са на изчезване.Един съвет :повече обичаи Левски и по малко мрази ЦСКА.Защото аз не мразя Левски а изпитвам само обич към ЦСКА.
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?[/quote]
Такива като теб прецакват всичко хубаво правено някога в спота или държавата като цяло единственото което мога да изпитам към теб е съжаление.Хубавото е ,че темерутите като теб вече са на изчезване.Един съвет :повече обичаи Левски и по малко мрази ЦСКА.Защото аз не мразя Левски а изпитвам само обич към ЦСКА.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
То бива завист и комплекси ама чак пък толкова , я си се натискай в мишата си дупка и не си показвай гагата кадето не ти е мястото , ходи си коментирай отборчето и те така , що си търсиш повод да злобееш .немаш ли малко мозак и морал ? а забравих то ти е в породата да немаш !
Споко скоро ще има лаф в затвора Гара я надуй свирката на локомотива !, че с тая секси джука като на булдог много кандидати ще има
Споко скоро ще има лаф в затвора Гара я надуй свирката на локомотива !, че с тая секси джука като на булдог много кандидати ще има

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- mistreated
- Контакти:
Не му обръщайте внимание, той определено отдавна е за хапчета. Даже си мисля, че и хапчета няма да му помогнат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
blue avalanche написа:TodorT написа:Лавина, продължаваш да се изказваш некомпетентно и смешноТолкова па злоба.... Абе човек, гордей се, че си БЪЛГАРИН... Гордей се, че днес европейската преса пише за българския ЦСКА, който победи фаворита за титла в ШЛ по волейбол... Ти гледа ли мача
Видя ли как победихме
Ако Левски беше на мястото на ЦСКА,знаеш ли каква помия щеше да се излее тука?Горе-долу същата,каквато се изля като бихме Лацио в Рим.Същият този Лацио,дето тази година е кандидат-шампион на Италия.Така,че да не се правим на по-големи патриоти,отколкото сме.Щото с "червената" общност се познаваме твърде добре,нали?
Доминацията на ЛЕВСИ СИКОНКО не е забравена

- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:Не му обръщайте внимание, той определено отдавна е за хапчета. Даже си мисля, че и хапчета няма да му помогнат.
Каквото и да съм написал,никого не съм обидил на личностна основа,което не може да се каже за такива като теб,например.И последно-колко трябва да разбира от волейбол човек,за да разбере,че вчера ЦСКА победи отбора на Зенит,който,так или иначе,вече се е класирал за следващата фаза от турнира.Виж,да се победи този отбор във фазата на елиминациите или "Файнъл фор" е друго нещо.Само че там,май,нещо ни няма.Защо ли?
ПП.Вчера Аякс победи Милан в Милано.Е,и?
- mistreated
- Контакти:
blue avalanche написа:mistreated написа:Не му обръщайте внимание, той определено отдавна е за хапчета. Даже си мисля, че и хапчета няма да му помогнат.
Каквото и да съм написал,никого не съм обидил на личностна основа,което не може да се каже за такива като теб,например.И последно-колко трябва да разбира от волейбол човек,за да разбере,че вчера ЦСКА победи отбора на Зенит,който,так или иначе,вече се е класирал за следващата фаза от турнира.Виж,да се победи този отбор във фазата на елиминациите или "Файнъл фор" е друго нещо.Само че там,май,нещо ни няма.Защо ли?
ПП.Вчера Аякс победи Милан в Милано.Е,и?
Хм, интересно как се е класирал Зенит за фазата на елиминациите след само 2 изиграни кръга (преди снощната им загуба). Нима ЦСКА не е само на 3 точки от тях, а Унтерхахинг на 1, нима няма още 3 мача да се изиграят? Да не говорим, че Зенит ги устройва само и единствено първото място в групата, за да избегнат много силните италиански, руски и полски отбори на елиминациите.
Изказването ти пак преминава прага на идиотизма.
Между другото Аякс е един велик тим, така че, който и отбор да победи никога няма да е изненада. По повод поредната ти глупост за победата им в Милано.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...