vaskonti написа:blue avalanche написа:BaLoN написа:В много по-късен етап ги вкарва тези голове но е факт,че когато е играл в ЦСКА не е бил достоен за ЦСКА предвид големите звезди на ЦСКА и националния ни отбор и това го потвърждава дори вашия Златков:
ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ:ГУНДИ И СОКОЛА НЕ СИ ПОДАВАХА
Златков (в кръгчето) и шампионският тим на "Левски" от сезон 1964/1965
"В ЦДНА имаха по-добри от Аспарухов
Бях в ЦСКА, когато Гунди дойде на проби. Но Крум Милев не го хареса. Пуснаха Аспарухов на прощалния мач на Симолията срещу СКА "Ростов на Дон". Игра първото полувреме и го извадиха.
Казаха, че още не е за ЦДНА и го пратиха в "Ботев" - Пловдив.
Тогава те просто имаха по-добри от него. Гацо Панайотов, Цането, Якимов, Васко Романов, Тони Кръстев, Ранков и Иван Колев бяха страхотни нападатели."
ФАКТИ ...
И не знам как игра Тонев ,но видях как Монтана ви игра "Полегнала е Тодора" ,като си го обяснявам освен за точките бутате и тоя гаргарата да вземе златна топка със всякакви средства и вие да имате такъв футболист,но вече става жалко и смешно.Монтана ако бяха скочили нямаше да си тръгнете с точки от там,но сега ще цъфне истината след 5:0 и пореден срамен резултат в Европа ,този път от непретенциозния Гент който в историята си може да се похвали само с едно второ място в първенството си и това е ФАКТ.Аз желая късмет на левски в Европа,но като виждам как си купувате отбори и съдии,а сте супер слаби нямате шансове ... Вие и Литекс не се различавате много,само че Ловчанлии са по-добри от вас ФАКТ
ФАКТИ
"В много по-късен етап ги вкарва тези голове но е факт,че когато е играл в ЦСКА не е бил достоен за ЦСКА предвид големите звезди на ЦСКА и националния ни отбор и това го потвърждава дори вашия Златков:"
Значи НИЕ сме го направили футболист,по-добър от "конкуренцията" му в ЦСКА.Мога само да се гордея с това.Впрочем,чувам,че и Дрогба не бил достоен за Локо Сф,а Дембеле не бил достоен за ЦСКА(пак ли)?
"Монтана ако бяха скочили нямаше да си тръгнете с точки от там..."
Въх,те тез Монтана много страшни,бе.Бетер Барселона...
"...но сега ще цъфне истината след 5:0 и пореден срамен резултат в Европа ,този път от непретенциозния Гент..."
Разкажи ми какво ще "цъфне" на "В.Левски" в четвъртък.
Ти правиш ли разлика между достоен и класен? И в каква връзка споменаваш Дрогба и Локо Сф в едно изречение?
Що се отнася до Монтана, ти и за Берое имаше подобен коментар преди гостуването на Левски в Ст. Загора... А Монтана и Берое са си на едно ниво.
"И в каква връзка споменаваш Дрогба и Локо Сф в едно изречение?"
Питай Ст.Грозданов!