Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2010 16:32

redpride написа:Искам Титан да се махнат от ЦСКА, но кой ще ги замени? В момента във България не виждам човек, който да реши да вади по 10 милиона на година за футбол. Онзи ден страшно се ядосах на искането на Кръгът за ЦСКА, Титан да се махат. Само че забравиха да кажат, кой ще ги наследи. Те ли? Много лесно е да викаш вън, но трудното е после. Дори Ботев имаха изградена структура и събрани пари за нов отбор, а ние нямамаме нищо. Все пак трябва да се гледа реално на нещата. Въпроса е, какво искаме за ЦСКА? Отбор шампион, страшилище в Европа, което се постига с много пари или нов клуб във В група-чист, без мутри и задължения. За второто винаги ще се намерят пари, но ако отбора трябва да се върне на мястото си, какво правиме. Във България клуб ръководен от феновете не може да има, защото българина е мнителен и все ще има скандали. За пари, за акции или за постове. Остава чичко паричко, но кой е той-задача с повишена трудност!

Защо отборът трябва да се върне на мястото си?Кое му е мястото на отбора?За мен е това, което заслужава с играта си.Ако може-нека е шампион, ако не става-нека изпадне.Трябва ли някой да е абониран за шампионската титла?то това е и причината за тези бойкоти и протести-понеже ЦСКА две години няма трофей.А ако сте на мястото на Ливърпул-отбор с повече традиции и публика и успехи... най-вече с повече публика, която не спира да си поддържа отбора, независимо от 20 годишната суша в Англия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

пелинат

Мнениеот пелинат » 26 окт 2010 16:54

Кашчей написа:Пелинат, имах те за сериозен и умен човек, а пишеш камара глупости в последният си пост :evil:
Как се наливат пари, когато си собственик, чрез дъщерна фирма?Как можеш да си вадиш извод, че нещо е станало, само защото е написано в Спортал.бг?До момента ТИТАН-АС правят само глупости (от фенска гледна точка) с ЦСКА.Няма нормален собственик, който иска да му върви фирмата(в случая ЦСКА) и да сменя 7 треньора за една календарна година, както и по 7-8 играча на всеки трансферен прозорец-така не се гради отбор.

ПП-Помолих Васконти да снима ремонта на козирката на БА, но още нямам снимки оттам.Надали и ще имам, като се знае, че тя трябва да се разруши и изгради наново-такова е предписанието.Няма как да се изгражда игрище в комплекса, без разрешение на МФВС, защото това променя комплекс БА, а нали вече не сте наематели там.. новият договор все още не е подписан.

Ако има някой който да заяви че е готов да купи ЦСКА и ще му гарантира нормално финансиране,ще бъда първия,който ще искам Титан-ите да се махат,но за съжаление няма такъв.Предстой лицензиране и без собственик отиваме във В група.Ботев Пд могат да си позволят подобна глупост,но ЦСКА не.Най-разумното нещо в момента е Дучето и сие да се дръпнат малко назад и ако се назначи нов президент,да се остави да работи на спокойствие.Това в момента ,което предлага Дучето е мечта на Батков.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 17:15

Кашчей написа:
redpride написа:Искам Титан да се махнат от ЦСКА, но кой ще ги замени? В момента във България не виждам човек, който да реши да вади по 10 милиона на година за футбол. Онзи ден страшно се ядосах на искането на Кръгът за ЦСКА, Титан да се махат. Само че забравиха да кажат, кой ще ги наследи. Те ли? Много лесно е да викаш вън, но трудното е после. Дори Ботев имаха изградена структура и събрани пари за нов отбор, а ние нямамаме нищо. Все пак трябва да се гледа реално на нещата. Въпроса е, какво искаме за ЦСКА? Отбор шампион, страшилище в Европа, което се постига с много пари или нов клуб във В група-чист, без мутри и задължения. За второто винаги ще се намерят пари, но ако отбора трябва да се върне на мястото си, какво правиме. Във България клуб ръководен от феновете не може да има, защото българина е мнителен и все ще има скандали. За пари, за акции или за постове. Остава чичко паричко, но кой е той-задача с повишена трудност!

Защо отборът трябва да се върне на мястото си?Кое му е мястото на отбора?За мен е това, което заслужава с играта си.Ако може-нека е шампион, ако не става-нека изпадне.Трябва ли някой да е абониран за шампионската титла?то това е и причината за тези бойкоти и протести-понеже ЦСКА две години няма трофей.А ако сте на мястото на Ливърпул-отбор с повече традиции и публика и успехи... най-вече с повече публика, която не спира да си поддържа отбора, независимо от 20 годишната суша в Англия.

Ти знаеш ли колко дена дават съдилищата в Англия за един шамар? А за хвърлен камък по полицаи? Защо нямат заграждения по стадионите и публиката седи мирно на два метра от терена и само ръкопляска и пее?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2010 19:25

berbatov написа:
Ти знаеш ли колко дена дават съдилищата в Англия за един шамар? А за хвърлен камък по полицаи? Защо нямат заграждения по стадионите и публиката седи мирно на два метра от терена и само ръкопляска и пее?

Не, не знам.Знам, че в Англия, след трагедията в Шефийлд премахнаха загражденията около терена, а тук ги поставиха.Не съм убеден и, че в Англия лондончани казват селяни на жителите на Манчестър и Ливърпул, понеже техните отбори са им върли противници.Не съм убеден и, че медиите в Англия се вълнуват само от Арсенал и Челси понеже са столични отбори.Не съм убеден и , че феновете на Ливърпул занимават с проблемите си премиерът или кралицата, както тук занимават премиерът и президентът.. или и това го правят там?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 26 окт 2010 19:53

АБЕ,ВИЕ СТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ,ДА ПРЕДПОЛОЖИМ,ЧЕ СЪМ СОБСТВЕНИК НА ОТБОРА И КАТО ТАКЪВ,ВЪОБЩЕ НЯМА ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА ВАШЕТО МНЕНИЕ.АЗ СЪМ СОБСТВЕНИК,АЗ РЕШАВАМ,АЗ ИЗДЪРЖАМ КЛУБА,АЗ ДАВАМ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НА ТЕЗИ РИТНИТОПКОВЦИ,АЗ СЕ УПРАВЯМ С БАКИИТЕ,КОЛКОТО МОГА,А ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ,ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ СИ ОТБОРА-НЕ,А ТОВА Е ВАШЕТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,ПРАВО НА ДРУГО НЯМАТЕ,КОИ СТЕ ВИЕ ТА ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА НЕЩО СИ,ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ ЗА КАКВО ГО ПРАВИТЕ.20 Г. ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТАКОВА,А ТЕ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИЛИ ЗА НЕЩО СИ.НЯМАЛО БАЗИ,ВЕЧЕ СА НА ДРУГ СТАДИОН,ПРАВЕЛИ УПРАВЛЕНСКИ ГРЕШКИ,ЧЕ КОЙ НЕ ПРАВИ ТАКИВА,ЧУДО ГОЛЯМО,ФАКТ Е,ЧЕ ТЕА ЕДИНСТВЕНИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОСТРОЯТ НЕЩО И ТО ВЪВ ФИНАНСОВА КРИЗА,А ТЕ ГИ БОЙКОТИРАТ-О,БОЖЕ ,ЗА КАКВО БИ ЛИ МИ ОБЯСНИЛ НЯКОЙ,ЗА ТОВА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СА НА АРМИЯТА ЛИ,МИ ТО ТОВА БЕШЕ НАЙ-УМНОТО,КОЕТО НАПРАВИХА,ЗА ДЮШ ЛИ,МИ В МОМЕНТА СЕ МИСЛИ ЗА ТЯХ,ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЛИ,МИ КОЛКО ПРЕДИ ТОВА ПОКРИХА,НЯКОЙ ЗАПИТА ЛИ СЕ,ААААЪДЕ МОЛЯ ВИ СЕ ,АКО Е САМО ЗАРАДИ НЯКОИ УПРАВЛЕНСКИ ГРЕШКИ,ТО ТОГАВА ВИЕ СТЕ НАПРАВО СМЕШНИ,ТО БИВА ТЪПОТИЯ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.АКО АЗ СЪМ ШЕФ,ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА,КОЕТО НАПРАВИХА ТИТАН,БИХ ГО НАПРАВИЛ И АЗ,ТАКА ЧЕ Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА,НЕ ЧЕ МИ ХАРЕСВА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ,НО ФАКТ Е ,ЧЕ НЕ Е И ТОЛКОВА ЛОШО-ИСТИНАТА БОЛИ НАЛИ.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 20:34

Кашчей написа:
berbatov написа:

Не, не знам.Знам, че в Англия, след трагедията в Шефийлд премахнаха загражденията около терена, а тук ги поставиха.Не съм убеден и, че в Англия лондончани казват селяни на жителите на Манчестър и Ливърпул, понеже техните отбори са им върли противници.Не съм убеден и, че медиите в Англия се вълнуват само от Арсенал и Челси понеже са столични отбори.Не съм убеден и , че феновете на Ливърпул занимават с проблемите си премиерът или кралицата, както тук занимават премиерът и президентът.. или и това го правят там?

Всеки протестира до колкото му пзволява закона в съответната държава. Днес феновете на Фейнорд пяха полунецензурни песни пред стадиона и така.
За селяните- на всякъде в Европа го има, като в България. Аз не се обиждам, щото има по-големи селяни от мен дето ми викат селянин. За това, че държавата трябва да помогне на футбола- погледни турците и гърците (не ги смятам за европейци) да не говорим в Европа.. Наш Бойко се опитва да направи нещо с празната хазна и почват да го плюят, че e фен на този вместо на онзи. :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 27 окт 2010 16:45

Аз не искам ЦСКА да играе във В група, защото съм се родил, бил съм отгледан, живея и дишам с едничката мисъл, че това е най-могъщият и велик отбор в историята на българския футбол.
Аз искам червените да бъдат там, където им се полага - на върха, да мачкат мощно, така, както са го правили години наред.
Аз не съм фен на Ботев, много моля феновете на Ботев да си гледат техния отбор във В група, моят отбор е в групите на Лига Европа. Разликата, мисля, е доста ясна.
За пръв път, от както демокрацията настъпи в тая държава, се появиха некви хора, дето дръзнаха да покажат на всички каква боза е в ЦСКА.
И не само да покажат, ами да пробват и да я оправят.
Пробват там нещо... строят база, взеха няколко добри играчи. Не всички излязоха читави, но някои от тях май са с доста висока класа за БГ стандартите.
Взеха ирландски нациаонал, играч на Селтик, който е на 21 години. За доста пари.
Пробваха да докарат треньор, който е възпитаник на немската школа, смятан за специалист. Тоя специалист им каза на кои постове иска играчи и те му ги купиха, нали?
Пробваха и чужденец - Андоне. Треньор със сравнително добра визитка.
Уредиха концесия за Армията- май натам отиват нещата. Кой друг преди тях успя да го направи?
Прави се нещо на Панчарево.
Кой друг преди тях дори е опитал да направи нещо?
Ама била тяхна строителната фирма - Е, и? Нали тия бази ще останат за ЦСКА един ден, дори и тия да си отидат?

Да, безскрупулни мошеници са. Може и да са мутри, ходят с разни дебеловрати охранители. Май единият е пияница, може и да взема наркотици... Да, били са съдени, другият е бивше ченге от ДС или нещо друго беше там.
Позволиха си да върнат пияниците обратно в отбора, щото бяха зелени и неуки и се бяха притеснили нещо да не се случи, Любо се нацупи, фръцна се и хвърли оставка.
И кво?
Всеки път ги виждам тия "боклуци" на стадиона.
Всеки път Борисов или Венци Живков излизат, за да говорят пред медиите.
Някой да се е скрил някога?
Божков колко пъти разговаря с журналисти за ЦСКА, докато беше собственик?
Колко мачове изтъргува? Даже от ЕКТ?
Колко пъти излезе да дава обяснения?

За какво протестирате?
Че са пратили хора да ви озаптят, понеже са се притеснили, че можете да нахлуете отново и да пратите всичко по дяволите?
Че кой ще ги вини за тия им притеснения?>
На терена играят техните инвестиции, футболисти, за които са дадени маса пари...
Какво искате още от тях?
Такива са ТИТАН, каквито са - имат си кусури, но поне реагират, правят промени, нещо вършат, опитват се.
Айде, стига вече с тия драми, вземете всички си седнете на гъзовете и отидете на мач на любимия отбор и да видят футболистите, като ревнат 10 000 души ЦСКА! ЦСКА ЦСКА! дали няма да изядат тревата и да мачкат?

Върни се в “ЦСКА”