ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН
сега михов като види кав батак е титаните ще кажат,заради дуцето и главата
- mertezaker
- Контакти:
Kolec на 25 Окт 2010 15:05
Леле, не Ви ли писна от простотии?! Имаше маааалък светъл лъч в края на тунела и вие започнахте да се чудите какво да правите.. пак протести.. едните простестират с/у Дучето, други с/у Титан..
Дайте да вземем да си седнем на задниците за 2 месеца. Да видим какво ще стане до края на годината, дали Михов наистина ще дойде, дали наистина ще има пълната власт и т.н. ... Ако този път Титаните са казали истината и остават пълната власт на Михов за какво ще протестирате с/у тяхЗа това че дават пари
Много точно казано

Дучето защо сега реве срущу Калоян Стоянов,като и двамата са един дол дренки.Председателя на фенклуба не респектираше ли по същия начин сектор Г заедно с типове като Главата,Луканката и други подобни олигофрени.Сега като срещна адекватна реакция от друг олигофрен и тръгна да се жалва .Реваха за билети,намалиха билетите.Реваха за детско-юношеската школа,строят се терени на Панчарево.Реваха за Армията,за пролетта Армията ще се ремонтира.Реваха срещу Костадинов,махнаха Костадинов.Сега реват за класирането на отбора.Това,че Титан направиха куп безобразия в ЦСКА е истина.Но в момента това са собствениците и добри или лоши те издържат отбора.Не вярвам да имат интерес да си дават парите и си съсипват името като фирма.Нека Дучето и Г.Атанасов заявят ясно ,ако се махнат Титан ,кой ще издържа ЦСКА.Може би те?Няма мераклия да се навира между шамарите и си дава парите на вятъра.А приказките на Г.А. за модел ,като Реал и Барселона и частно публична собственност са приказки за балъци.След като тези 200 фена подстрекавани от Дучето успяха да изгонят от ЦСКА В.Михов,Р.Калпакчиев,Илия Павлов,В.Божков оправиха ли ЦСКА или още повече го забатачиха.За това е крайно време да бъде разформирован този фенклуб оглавяван от съмнителни елементи ,като Дучета,Луканки и Глави и се направи един нормален фенклуб с нормално ръководство,което да е коректив на ръководството,но да подкрепя футболистите и отбора .А сега какво се получава,след като В.Михов е на крачка от ЦСКА разни недоразумения отново скочиха срещу него.В момента няма в България друг,който да изправи ЦСКА и да го възроди освен В.Михов.Много пъти съм го критикувал като беше Президент на ПФЛ,но той е човекът с който всички в българския футбол се съобразяват и им знае кирливите ризи на всички.Той е огорчен от отношението на Б.Михайлов към него и затова се оттегли от футбола.А Боби виждаше в него пряк конкурент за мястото си и за това го игнорираше по всякакъв начин.ЦСКА е мястото за реванш на В.Михов пред БФС.Освен това ,той е човекът ,който може да доведе нови спонсори в ЦСКА.Този така хвален договор за телевизионни права за българското първенство беше уреден от В.Михов и благодарение на него доста клубове в България оцеляха.Оттегли се Михов и от юни 2011г. договора се прекратява,а беше за 10години.За това трябва да подкрепим В.Михов и бъдете сигурни,че той няма да позволи на никой да му се меси в работата и ще възроди ЦСКА.
- NIKI_RED
Защо ми се струва,че цялата дандания е за това,кой да налапа кокала,тоест 3-те хилядарки на месец!!!
-
- Контакти:
Здравейте,моето мнение е следното: Предпочитам Дуче,Маймуната и другите гадове да нямат нищо общо с центр.фенклуб.Да си направят някакъв друг такъв,където да си крадът от членовете му (от екскурзии,хореографии и др.)....Но това не трябва да ни заблуждава. Докато не се махнат от ЦСКА всички мутри,престъпници,бандити и т.н.,клубът ще бъде в това състояние. ЦСКА няма ...няма и да има никакво футболно развитие - НИКОГА. Различните собственици през годините доведоха клубът до тук. СТАДИОН - НЕ, БАЗА - НЕ, ДЮШ - НЕЕЕ, ДЪЛГОВЕ - ДА..... ВЪН ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ФУТБОЛЪТ.... МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, НЕКА ДА СПАСИМ ЦСКА...
-
- Контакти:
по времето на л.пенев му требваше само в.михов отгоре и некои като илия илиев да организират клуба'асега ще загубим 3 год. от глупави грешки
-
- Контакти:
опа. михов и титан несе разбраха.....
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
Моята лична позиция като фен на ЦСКА.
1.Твърдо против управлението на Титан.
2.Твърдо против начина по който се саморазправиха вчера с част от "феновете" на ЦСКА.
3.Твърдо против с мен на стадиона да има хора като Главата Луканката и тем подобни индивида наричащи себе си хора.
4.Твърдо за президент Валентин Михов.
5.Твърдо за обединение на феновете с обща позиция,представена от нормален човек,а не от наркомана и пияницата Дучето.
6.ЦСКА това съм АЗ,ЦСКА това е нормалният фен който седи до мен на стадиона,ЦСКА това е бащата който е завел малкия си син на мач на любимия отбор.ЦСКА не са лумпените в раководството или тези които се опитват да ни представляват.
Към журналистите: Докато има живи нормални фенове на този отбор,ЦСКА няма да умре за това моля не ни пращайте в лудници или да погребвате отбора ни.
САМО ЦСКА.
1.Твърдо против управлението на Титан.
2.Твърдо против начина по който се саморазправиха вчера с част от "феновете" на ЦСКА.
3.Твърдо против с мен на стадиона да има хора като Главата Луканката и тем подобни индивида наричащи себе си хора.
4.Твърдо за президент Валентин Михов.
5.Твърдо за обединение на феновете с обща позиция,представена от нормален човек,а не от наркомана и пияницата Дучето.
6.ЦСКА това съм АЗ,ЦСКА това е нормалният фен който седи до мен на стадиона,ЦСКА това е бащата който е завел малкия си син на мач на любимия отбор.ЦСКА не са лумпените в раководството или тези които се опитват да ни представляват.
Към журналистите: Докато има живи нормални фенове на този отбор,ЦСКА няма да умре за това моля не ни пращайте в лудници или да погребвате отбора ни.
САМО ЦСКА.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
-
- Контакти:
jeliazko_sat написа:сега михов като види кав батак е титаните ще кажат,заради дуцето и главата
Позна! Току-що казаха,че Михов ви не ще! Аиде честито и да цунете Главата по челото и Дучето по шкембето!
abe ei spreeete da se karate weeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeei .Neee vinowen du4eto vinovni sa oniq PERNI6KI bokluci