Не защитавам Главата и Дучето - ако си изкарват парите на гърба на феновете - да си ходят!
Обаче това да пращат мутри срещу недоволните фенове е нещо долно и напълно подхожда на селяндурите от Титан. Как може подобни хора да се свързват с ЦСКА?
Мечтаем за европа а шефовете на отбора са диви селяни.
А за този Цимбик просто нямам думи - човек с криминално минало / а вероятно и настояще/ е шеф на стадион Българска Армия???
Тези ще погребат отбора!
Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
losko написа:Защо не се направи анкета да видим феновете на ЦСКА дали искат за шеф на фенклуба Дучето?Аз съм против Kалоян Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА
Я по добре не пиши,че се излагаш.Няма никакво значение кой харесва Дучето и кой не го харесва.Въпроса тук е ,че тези от Титан съвсем изтрещяха щом тръгват на война с публиката.И тук не става дума за това на кой са посегнали,а става дума за това,че са си позволили да посегнат.Ако Дучето или някой друг ги е заплашвал и изнудвал с бомбички и прекратяване на мачове и т.н. можеха просто да запишат разговора и да го пуснат в медиите.Повече нямаше да ги видим на стадиона.
Това е което става е лудост.
Вън Титан от ЦСКА.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
miros написа:losko написа:Защо не се направи анкета да видим феновете на ЦСКА дали искат за шеф на фенклуба Дучето?Аз съм против Kалоян Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА
Я по добре не пиши,че се излагаш.Няма никакво значение кой харесва Дучето и кой не го харесва.Въпроса тук е ,че тези от Титан съвсем изтрещяха щом тръгват на война с публиката.И тук не става дума за това на кой са посегнали,а става дума за това,че са си позволили да посегнат.Ако Дучето или някой друг ги е заплашвал и изнудвал с бомбички и прекратяване на мачове и т.н. можеха просто да запишат разговора и да го пуснат в медиите.Повече нямаше да ги видим на стадиона.
Вън Титан от ЦСКА.
Дебелия му спряха парите и ревна!Всичките семки и води и глупости около Армията ги държеше той Титан и от там го резнаха!Този дебелак е против отбора да знаеш и скоро всичко ще се разбере
Money Over Bitches
-
- Контакти:
Не че ми влиза в работата, но защо си мислите, че Титан са наредили на тоя да бие Дучето (или който и да е)? Нали същия тоя, който сега е бил еди кой си, го бяха били (според някои медии) на мача ви с Рапид. Може и да е решил да си връща за ония ден и да не е пратен от Титаните.
losko написа:miros написа:losko написа:Защо не се направи анкета да видим феновете на ЦСКА дали искат за шеф на фенклуба Дучето?Аз съм против Kалоян Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА
Вън Титан от ЦСКА.
Дебелия му спряха парите и ревна!Всичките семки и води и глупости около Армията ги държеше той Титан и от там го резнаха!Този дебелак е против отбора да знаеш и скоро всичко ще се разбере
Ей момче.Не става дума за дебелия или тънкия.Не можеш ли да го проумееш?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
losko написа:miros написа:losko написа:Защо не се направи анкета да видим феновете на ЦСКА дали искат за шеф на фенклуба Дучето?Аз съм против Kалоян Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА
Вън Титан от ЦСКА.
Кажи си в прав текст-Подкрепяш ли подобно поведение на управата спрямо недоволните фенове?Смяташ ли, че насилието е нормално поведение през 2010-а година?
И вие ми се пъчите, че сте отбор, с европейско управление и мислене

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Това , че дучето се е впил като някакъв паразит и печели десетки хиляди от ЦСКА явно не е ясно на много хора . На него не му пука за отбора ви а за трите хилядарки , които са му резнали и за разни десетки други облаги . А тоя главата според мой познат е пребил повече хора в сектор г отколкото , който и да било друг така , че пада му се ! Следващият път като вкарат и дучето за няколко месеца в болница не знам ще посмее ли някой да организира и протестира за нещо повече 

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА[/quote]
Дебелия му спряха парите и ревна!Всичките семки и води и глупости около Армията ги държеше той Титан и от там го резнаха!Този дебелак е против отбора да знаеш и скоро всичко ще се разбере[/quote]
Кажи си в прав текст-Подкрепяш ли подобно поведение на управата спрямо недоволните фенове?Смяташ ли, че насилието е нормално поведение през 2010-а година?
Пуканката дори беше писал, че сте отбор-мечта
Не виждам отборът на мечтите си с такива собственици и с такова поведение![/quote]
на тебе къв ти проблема как си решават проблемите ДУЧЕТО и неговото куче Главата знати ли колко хора пребиха само на мача с фулам заради въпросната глава Горди (който са страшни пичове) вече неса в сектор Г така че се радвам че тоя люлински хероинаджия си го е пулучил
Дебелия му спряха парите и ревна!Всичките семки и води и глупости около Армията ги държеше той Титан и от там го резнаха!Този дебелак е против отбора да знаеш и скоро всичко ще се разбере[/quote]

на тебе къв ти проблема как си решават проблемите ДУЧЕТО и неговото куче Главата знати ли колко хора пребиха само на мача с фулам заради въпросната глава Горди (който са страшни пичове) вече неса в сектор Г така че се радвам че тоя люлински хероинаджия си го е пулучил
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Такаааааа. Вече си имам моя версия на нещата. Подчертавам това е моя версия. Значи тези 3000 лева се вземат от Дучето. Това на всички е ясно и Димитър Борисов го потвърди. Просто са ги дали на господина Стоянов. И сега човека си защитава хляба. Не съм защитник на ТИТАН, но в случая е възможно те да си нямат и представа какво става. А за това, че са влезли 50-60 човека в сектора за да бият някой още повече ме натъжава. Работата хич не върви на добре. Надеждата ми е във Вальо Михов да оправи всички бакии
[center]
[/center]