Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 11:25

Докато Титан са на власт-няма никакво значение-кой е тренъора!!
Изображение

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 18 окт 2010 11:25

Не е виновн тренера.Просто класата галфоните е много ниска.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 11:27

левскар07 написа:Стойчо Младенов, има богат опит в занаята.
А какво ще кажете за Паро Никодимов.

Ако беше с 15-20 години по-млад щеше да е най-идеалния вариант, ама е на много години човека :S

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 18 окт 2010 11:30

единствения човек който трябва да бъден уволен, това е Костадинофф,след него да се омитат и Титан!
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 18 окт 2010 11:31

Които и да стане треньор на Цска в момента си е чисто самоубийство за кариерата му!
Май най-добра работа би свършил някой, който да въведе малко ред в този отбор!!!
Лошото е, че Титаните са като в небрано лозе...
Успех в четвъртък!!!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 окт 2010 11:31

позоваваш се на информация изнесена в някакъв македонски вестник...

време е да се спрат треньорските смени на всеки няколко месеца...тази година в ЦСКА вече имаше 4 треньор...5-ти няма да промени нищо! няма треньор в света, който да може да промени облика на един отбор за по-малко от 1 сезон!

ЦСКА за да заиграе отново на високо ниво е нужно време, постоянство, упорита работа, ясен палан на действие и много стабилност...а да - и много подкрепа от феновете...

смените на треньорите единствено задълбочават кризата, не я лекуват! ако феновете искат ЦСКА да изпадне тази година, да продължават да искат смяна на треньора на всеки 2-3 месеца!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 окт 2010 11:32

Не вярвам да уволнят Гьоре точно сега. Трябва да са идиоти преди най-важния ни мач с Рапид да слагат нов човек, който не познава играчите. Тези, които са вътре в кюхнята не стават. Нито Сашо Борисов, нито Радуканов, другите помощници даже не ги знам. Какво ще предприемат Титан вече не мога и не искам да гадая. Дано измислят нещо умно, защото такава трагедия не съм гледал никога. От 25 години ходя на стадиона, в София, провинцията и чужбина, да съм изпуснал 10-15 мача, вчера също бях на В.Левски, но започна да ми идва в повече. С Рапид за първи път от години щи си сложа шал и фланелка и ако пак получим същата доза нехайство от играчите и шефовете, край. Няма да позволя разни смешници да се подиграват с мен и приятелите ми. Ще забравя за Титан и тяхното отборче и ще сложа отново червения шал, когато нашия тим се върне там, където му е мястото. Дали ще е в В група, дали в Шампионската лига или на върха в България няма значение. Докато това стане ще си гледам старите кадри и ще се опитам да забравя докъде разни отрепки доведоха най-великия клуб на Балканите!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 11:33

redpride написа:Не вярвам да уволнят Гьоре точно сега. Трябва да са идиоти преди най-важния ни мач с Рапид да слагат нов човек, който не познава играчите. Тези, които са вътре в кюхнята не стават. Нито Сашо Борисов, нито Радуканов, другите помощници даже не ги знам. Какво ще предприемат Титан вече не мога и не искам да гадая. Дано измислят нещо умно, защото такава трагедия не съм гледал никога. От 25 години ходя на стадиона, в София, провинцията и чужбина, да съм изпуснал 10-15 мача, вчера също бях на В.Левски, но започна да ми идва в повече. С Рапид за първи път от години щи си сложа шал и фланелка и ако пак получим същата доза нехайство от играчите и шефовете, край. Няма да позволя разни смешници да се подиграват с мен и приятелите ми. Ще забравя за Титан и тяхното отборче и ще сложа отново червения шал, когато нашия тим се върне там, където му е мястото. Дали ще е в В група, дали в Шампионската лига или на върха в България няма значение. Докато това стане ще си гледам старите кадри и ще се опитам да забравя докъде разни отрепки доведоха най-великия клуб на Балканите!

И какво му е важното на тоя мач!!!Какво изобщо ми пука кво ще стане!!Отборът ни умира вие сте тръгнали да се кахърите за един мач!!
Изображение

Потребителски аватар
BIG RED
Контакти:

Мнениеот BIG RED » 18 окт 2010 11:34

ПЛАМЕН МАРКОВ + СТОЙЧО МЛАДЕНОВ В ТАНДЕМ И СТАВАМЕ НЕПОБЕДИМИ :twisted:

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 18 окт 2010 11:37

Хора аз лично съжалявам за Гьоре!Дано да не е вярно,че са го уволнили!Проблемът е много по-голям-това не е нашият ЦСКА,такъв ЦСКА аз не си спомням да е имало.Лично за мен ЦСКА в момента е един голям пъзел,от доста части(феновете,ръководството,българските играчи,чужденците,собствениците,ветераните и др.)От доста време не помня тези неща наречени от мен "части" да бъдат едно цяло.Или не сме доволни ния феновете от играчите,или от собствениците,или от ръководството,или играчите не са доволни от собствениците и ръководството и т.н.

Незнам вече дали да подкрепям Титан или не!Да,те бяха хората,които ни помогнаха в едно доста трудно за нас време,но и те са хората които закопават НАЙ-ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОТ-ЦСКА и никой не знае причината-нарочно ли не закопават или просто не знаят как се управлява един футболен клуб,не просто клуб а Великият ЦСКА?За мен е крайно време при добра оферта за клуба,титаните да го продадат на някой човек на който наистина му пука за отбора и разбира от футбол(незнам кой ще е при полужение ,че този човек в момента е в Ловеч,не тези двамата са в Ловеч-Любо и Гриша Ганчев.За мен двамата най-добри собственик и треньор в България.

Друг голям проблем-Емил Костадинов.Велик играч,който със своите простотии като управител накара половин България,която го обичаше и му се радваше сега да го МРАЗИ.ВЪН ОТ ЦСКА!

Има още един проблем,който за мен е може би най-сериозния-играчите.Тези неблагодарници,които не знаят що е ЦСКА,а си взимат паричките и си щракат с пръсти по дискотеките.Това са И.Караджов,Грило,Еспозито,Тиеро,Коста Янев,Митко Илиев,Тибони,Саидходжа.Вече много започна да ме дразни и Маркиниос,един играч,който според многзина е най-добрия в БГ,а всъщност играе когато си иска,е такива не ни трябват.Другите определено имат качества,но са твърде млади и не виждам за какво да им се сърдим(Трекаричи,Нелсън,Шеридан,Делев,Дечев,Костадинов,Виданов),това са хора,които трябва да останат.За другите от отбора въжи същото.

п.п.Ако наистина тази новина е вярна за Йовановски,то токава Стойчо Младенов е най-добрия вариант!!!

САМО ЦСКА ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:
Последна промяна от -Ivan- на 18 окт 2010 11:41, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”