Всичките да си ходят вкащи,срам и позор нямам думи ,толкова зле никога не сме били.
Костадинов и ЙОВАНОВСКИ да изчезват. Те просто ни убиха.
Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
zahari написа:Трагично положение .. В момента просто е мъка да си фен на ЦСКА. Най-добрият български отбор в момента прилича на отбор от А окръжна група .. Слушах мнението на Павел Виданов след мача и ми направи впечатление нещо което каза той : "Някой футболисти не знаят какво е ЦСКА"! АБСОЛЮТНО ВЯРНО ! Не може футболист на ЦСКА при резултат 0:0 и безобразна игра в 90 минута да се хили на терена все едно бием с 5 гола и да е напълно безразличен към случващото се на терена (визирам Шеридан). Не мога да разбера специално този футболист какъв му е проблема. Може би се мисли за някаква суперзвезда или нещо подобно .. Не знам, но като погледнем днес отборът на ЦСКА нямаше и един футболист който да покаже че заслужава да носи тази емблема. Четох по нагоре колко трагични били Тиеро и Трекаричи. Ами я кажете кой тогава се представи добре? Може би така хваленият Нелсън? Имах чувството ,че това момче ще се изгуби в краката си. Постоянно се оплиташе във смешните опити за финт или нещо подобно. Какво да кажем за Платини.. Каквото и да се каже няма да стигне да се опише представянето му. Хареса ми едно мнение,че колкото мача да изиграе пак няма да могат да го продадът. Единствено М'Боли показа някаква класа. Вратарят "на ЦСКА" който има още 2 месеца за този отбор .. за какво трябва да става дума тогава .. Истината е,че има много работа в този отбор и неможе да се подлагат феновете на такова отношение. АКО НЕ ЗА ДРУГО НАПРАВЕТЕ ГО ЗА ФЕНОВЕТЕ!!
На кое казваш фенове ? На тези дето цял мач освиркваха и псуваха футболистите ли ? Ако е за тях , то ти не знаеш значението на думата ФЕН. А тя е да подкрепяш отбора си през цялото време , дори и да губи , а ЦСКА не губеше , но футболистите бяха подложени на психически тормоз от страна на един рейс хора. Заради тези умници с шалчета и уж фенове няма да бъде пропагандирана червената идея и в момента ЦСКА губи много от бъдещите си потенциални фенове. Така просто няма да стане ... И Меси да купим ще е все тая , щото като започнат да го освиркват и той ще заприлича на днешните "герои".
al_ex1 написа:Кой изгони публиката, нещо си се объркал! Хората ходят да гледат футбол, а не мърши които се разхождат по терена! Тези мърши ги довлекоха Титан и Емо Костадинов!
Колко струваше билетчето,че аз съм от провинцията?
С тия слаби крави и сър Алекс да дойде пак няма стане работата.Като ги гледам си мисля че са правени с обратната страна на х*я.
-
- Контакти:
КОСТАДИНОВ и ЙОВАНОВСКИ СРАМ.
Миналата година по това време с 90% българи и Любо бяхме първи ,а сега какво !!!
90% чужденци и нищо и двама сменени треньори.Имахме треньор който миналата година по това време собственици решиха да му се
месят в работата и ето го резултата.Да бяха оставили Любо Пенев да работи и само пари да му осигуряваха и сега щяхме да сме първи.
Когато Титан спрат да се месят в спортно-техническата част може и да тръгнат нещата , до тогава няма път напред.
90% чужденци и нищо и двама сменени треньори.Имахме треньор който миналата година по това време собственици решиха да му се
месят в работата и ето го резултата.Да бяха оставили Любо Пенев да работи и само пари да му осигуряваха и сега щяхме да сме първи.
Когато Титан спрат да се месят в спортно-техническата част може и да тръгнат нещата , до тогава няма път напред.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- blue SASHO77
- Контакти:
Евала на Павката Виданов!!! Каза им го в очите! И това не се отнася само за цска, това е проблем за всички отбори!!!
САМО ЛЕВСКИ
iliev72 написа:Миналата година по това време с 90% българи и Любо бяхме първи ,а сега какво !!!
+1
Изгонването на Любо Пенев беше едно от най-големите глупости на титаните. Човекът се беше заел да вкара ред в отбора, но явно това не допадна на много хора. Е, вижте сега къде е Литекс и къде е ЦСКА. Любо може и да няма опит като треньор, но е принципен, има характер и най-вече милееше за отбора и умееше да мотивира играчите.
Титаните по отношение на парите правят даже повече отколкото могат. Виждам ги че се задъхват, но не се отказват. Браво за което.
Емил трябва да си ходи.
Треньора трябва да е човек с виждане за качествата на футболистите и тактиката на игра. Всичко започва от него. Трябва ни амбициозен знаещ треньор, да подбере футболисти, да наложи тактика и след това обора ще тръгне. Без намеси от страна на Титан и ръководство. Не е важно от каква националност е. Когато се поставя начало трябва да е със знаещи и можещи хора, които да създадат организация и атмосфера.
Сртува ми се че сержанта не е най-върха, за да тропне по масата и разкара тези футболисти които не играят нищо. Да поиска да се купят конкретни имена, а не по постове.
Емил трябва да си ходи.
Треньора трябва да е човек с виждане за качествата на футболистите и тактиката на игра. Всичко започва от него. Трябва ни амбициозен знаещ треньор, да подбере футболисти, да наложи тактика и след това обора ще тръгне. Без намеси от страна на Титан и ръководство. Не е важно от каква националност е. Когато се поставя начало трябва да е със знаещи и можещи хора, които да създадат организация и атмосфера.
Сртува ми се че сержанта не е най-върха, за да тропне по масата и разкара тези футболисти които не играят нищо. Да поиска да се купят конкретни имена, а не по постове.
Билетът струваше 2 лв , но искам да разбия мита, че цял мач се освиркваха. Това не е вярно. В началото се подкрепяше, после настана познатата апатия до 80 минута с отделни изблици на въодушевление от нищото и възмущение от 1 или друга изява на нашите. Чак към 80тата минута започна да се освирква, което е разбираемо. Аз лично не съм освирквал никой. На няколко пъти избеснях от отигравания на тоя дето вече 4 години ме мъчи в ЦСКА и на Тиеро. При смяната на Платини с Шеридън ръкоплясках, защото това беше единствения смислен ход на Гьорето. Противопоказно ми е да освирквам отбора, но разбирам тези, които след 70-75 минута започнаха и от 80та повечето, защото ако сте били на стадиона щяхте да разберете колко е трагично. Ние си даваме парите и здравето, за да отидем на мач, а за благодарност гледаме "спектакли". С Монтана билета беше 5лв.
Вече се замислям дали да не им предложа да подпишат договор с мен. Аз вече на мач се чувствам като на работа - нито ми е приятно, нито е здравословно...
Edit: А съвсем накрая на мача се пееше "Вън боклуците от ЦСКА", футболистите изобщо не бяха обект на скандирания тогава, а и след края на мача, освен освиркването след последния сигнал
Вече се замислям дали да не им предложа да подпишат договор с мен. Аз вече на мач се чувствам като на работа - нито ми е приятно, нито е здравословно...
Edit: А съвсем накрая на мача се пееше "Вън боклуците от ЦСКА", футболистите изобщо не бяха обект на скандирания тогава, а и след края на мача, освен освиркването след последния сигнал
Последна промяна от Allein на 18 окт 2010 09:33, променено общо 1 път.