sedem_!_dva написа: НАИСТИНА НЕ ЗНАМ КАКЪВ ФЕН СИ НА ЧЕРНО МОРЕ, НО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ СЪДЯ, ЧЕ ТЕ Е МНОГО ГРИЖА ЗА ЦСКА И СИ ДОСТА ЗАПОЗНАТ С ТЯХНАТА ИСТОРИЯ И БОЛНИТЕ ИМ ВЪПРОСИ(ОТМЕНЕНИЯ АВТОГОЛ

).
За мен футбола и формула 1 са религия!!! Мога по цял ден само това да правя да гледам мачове и стартове от Ф1. В главата ми е като една голяма библиотека - пълно с информация за всевъзможни първенства, мачове, отбори, статистики, гафове и тн. Като българин вълнуващ се от футбола нормално да отделям подобаващо време на родното ни първенство и така съм на ясно със гафовете и авантите на всеки един от отборите. Мислиш, че съм добре запознат с историята на ЦСКА... бъди сигурен, че съм също толкова добре запознат и със историята на Левски и на Локото и на Литекс, Пловдив и техните традиции и тн... вече "Б" и "В" групите не ме вълнуват. Та така.
А колкото до вашият капут Сестричков - понеже определено не се държи като мъж не мога да го нарека Батков... защо вие феновете на Левски вместо да се заяждате и смеете на Сашо Томов не се занимавате с вашият главоч и не се опитате да го разкарате, защото по пътя, по който е тръгнал да води отбора ви... го чака същото като ЦСКА при Лупи!!! Запомни ми думите!
Докато Сестричков е на чело не ви чака нищо добро и често ще ви се случва да гледате ЦСКА или някой друг отбор да е на 10-16 точки пред вас!!!