ЦСКА – ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: ЦСКА – ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ

Мнениеот BGarmy » 23 ное 2008 00:04

sedem_!_dva написа:
vaskonti написа:Абе положението е ясно - Левски могат да отлагат по колкото си искат мачове когато нещо ги засърби и това ще е в реда на нещата, ЦСКА един път от не знам си колко години иска отлагане на мач(всъщност не си спомням от години мач на ЦСКА да е отлаган) и това вече е огромен проблем. Типично говежди реакции виждаме!

МАЧА СЕ ОТЛАГА И ОТ ДВАТА ОТБОРА, АКО СА СЪГЛАСНИ. КАК ДА ВИ ГО НАПИША ПО ДРУГ НАЧИН. АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ И ВИЕ ДА СИ ОТЛОЖИТЕ МАЧОВЕ, АМА НЕ ПО ТОЯ ЕВТИН НАЧИН, КАТО НЕ СИ ЧИСТИТЕ СТАДИОНА.

Малумна крава ли си ле :lol: вярно кравата е най-глупавото жовотно скитал се на ЗЕМЯТА,за 2 часа тонове сняг как се чисти :shock: пфффф,ти да не си снегоран :?:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 23 ное 2008 03:58

Неграмотник, хората за 2 часа правят писта 3км със изкуствен сняг.
А тонове сняг за 3-4 часа в казармата мойта рота ги изривахме и плаца ставаше все едно не е валяло.

Обаче по начина по който Лупи иска да стане, а именно с 10 човека...е няма да стане.
Става с пари, организация, машини и т.н.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Shampiona
Контакти:

Мнениеот Shampiona » 23 ное 2008 11:46

Свинска работа, всички прасета на мезета
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 23 ное 2008 12:37

sedem_!_dva написа:
НАИСТИНА НЕ ЗНАМ КАКЪВ ФЕН СИ НА ЧЕРНО МОРЕ, НО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ СЪДЯ, ЧЕ ТЕ Е МНОГО ГРИЖА ЗА ЦСКА И СИ ДОСТА ЗАПОЗНАТ С ТЯХНАТА ИСТОРИЯ И БОЛНИТЕ ИМ ВЪПРОСИ(ОТМЕНЕНИЯ АВТОГОЛ ;) ).

За мен футбола и формула 1 са религия!!! Мога по цял ден само това да правя да гледам мачове и стартове от Ф1. В главата ми е като една голяма библиотека - пълно с информация за всевъзможни първенства, мачове, отбори, статистики, гафове и тн. Като българин вълнуващ се от футбола нормално да отделям подобаващо време на родното ни първенство и така съм на ясно със гафовете и авантите на всеки един от отборите. Мислиш, че съм добре запознат с историята на ЦСКА... бъди сигурен, че съм също толкова добре запознат и със историята на Левски и на Локото и на Литекс, Пловдив и техните традиции и тн... вече "Б" и "В" групите не ме вълнуват. Та така.

А колкото до вашият капут Сестричков - понеже определено не се държи като мъж не мога да го нарека Батков... защо вие феновете на Левски вместо да се заяждате и смеете на Сашо Томов не се занимавате с вашият главоч и не се опитате да го разкарате, защото по пътя, по който е тръгнал да води отбора ви... го чака същото като ЦСКА при Лупи!!! Запомни ми думите!
Докато Сестричков е на чело не ви чака нищо добро и често ще ви се случва да гледате ЦСКА или някой друг отбор да е на 10-16 точки пред вас!!!
Изображение

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 23 ное 2008 13:00

Специално за библиотеката ти -мачът с отмененият автогол се игра през 2000г. през първото полувреме имаше центриране към наказателното поле на Левски и още при центрирането беше маркирана засада на няколко футболисти на ЦСКА,след което Бисер Иванов засече центрирането и си отбеляза рядко красив автогол.Автоголът стана причина на много спорове по телевивизията и др.медии, положението се повтаряше безброй пъти и си спомням много добре , че Иван Леков страничният съдия вдигна засадата още преди да играе Бисер Иванов с топката,между другото мачът завърши 1:0 за Левски с гол на Гонзо в последната минута,така че този отменен гол не е кой знае колко фатален,като се има предвид че преди мача Левски водеше с две точки и на ЦСКА им беше необходима единствено победа.Точно в този мач Бербатов изпусна три четири стопроцентови положения и публиката на ЦСКА се скъса да го псува.

Върни се в “ЦСКА”