vaskonti написа:DrAvalanche написа:vaskonti написа:Ами как ти звучат обявени реални заплати в Левски 850лв, а в Литекс 250? Тези неща бяха обявени в парламента. Не знам Батков какво контролира, но след подобни признания би трябвало някой някъде да се поразмърда.
За твое съжаление обявите, пък били те и в парламента, не служат за установяване на данъчни нарушения. За целта се ползват ревизионни актове
Ама разбира се, парламента е нищо повече от една селска седянка и всеки може да си говори каквото му скимне. Разните му там комисии, например тази по корупция, всъщност са клубове по интереси и единствената цел на хората там е да си убиват времето с празни приказки.
И като спомена ревизионни актове, кога точно ще излязат резултатите от ревизията в Левски, вече цяла година се точи? Добре си спомням, че ревизията в ЦСКА се следеше в медиите ден по ден, интересно кога точно ще се чуе нещо за Левски по въпроса?
Не знам на какъв се правиш,но точно в доклада на Кр. Стефанов към ПК по корупция името на ПФК Левски липсваше. Първоначално журналисти от Ринг Тв (Т.Шабански и Н.Маданска - известни с фенските си пристрастия обявиха,че ревизият в Левски не е приключила понеже нарушенията били много големи). 10 дни по-късно на пресконференция Кр.Стефанов обяви на пресконференция ,че ПФК Левски АД няма задължения към НАП. Малко по-късно КР.Стефанов гостува в студиото на Ринг и отново потвърди ,че към 31.08.2009 Левски е нямал задължения към НАП- това вече ти го писах вчера- караш ме да се повтарям

.
Всеки има право да вярва на каквото си иска,но ако вярваш на някои болни мозъци ,а не на собствените си сетива не е белег на особено добър разсъдък

.
Ще си позволя един чисто приятелски съвет,това че често спорим не значи че изпитвал лоши чувства към които и да е фен на ЦСКА- напротив всички ние обичаме футбола ,а това че подкрепяме различни отбори няма никакво значение. За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен

) . Което води до свръх нереалистични очаквания и до голямо напрежение в отбора и при първия неуспех положението става неконтролируемо и се започва един див хаос. Например -последната селекция - за мен играчите които дойдоха в ЦСКА са добри за българските условия и според мен с тях ЦСКА имаше сили да се бори успешно за медал(титлата за мен беше малко висока топка за този отбор на ЦСКА),но свръхочакванията и последвалото разочарование доведоха до сегашното състояние на ЦСКА ,като за мен ЦСКА много много трудно ще се класира в зона УЕФА след загуби като домакин от преки конкуренти шансовете не са никак добри.