Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2010 09:07

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Ами как ти звучат обявени реални заплати в Левски 850лв, а в Литекс 250? Тези неща бяха обявени в парламента. Не знам Батков какво контролира, но след подобни признания би трябвало някой някъде да се поразмърда.

За твое съжаление обявите, пък били те и в парламента, не служат за установяване на данъчни нарушения. За целта се ползват ревизионни актове

Ама разбира се, парламента е нищо повече от една селска седянка и всеки може да си говори каквото му скимне. Разните му там комисии, например тази по корупция, всъщност са клубове по интереси и единствената цел на хората там е да си убиват времето с празни приказки.
И като спомена ревизионни актове, кога точно ще излязат резултатите от ревизията в Левски, вече цяла година се точи? Добре си спомням, че ревизията в ЦСКА се следеше в медиите ден по ден, интересно кога точно ще се чуе нещо за Левски по въпроса?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 06 окт 2010 09:26

Никой в България няма да тръгне да рови за наличието на двойно счетоводство,и черни каси.Не стига това ами и едниственият отбор който ,реално е обявил доходи и заплати,бе наказан с изваждане от европейските турнири за назидание.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 06 окт 2010 10:24

От НАП да проверат , ако е възможно де, колко пари зимаше Гонзо докато беше футболист и дали са плащани данъци. Имам инфо от вътре че заплатата на гонзо е била в пъти повече от сегашните заплати. И понеже има много чугунени тикви , главно от сините, ще повторя за н-ти път : ЕДНО Е ДА ИМАШ ЗАДЪЛЖЕНИЯ , ДРУГО Е ДА КРИЕШ ДОХОДИ/ДАНЪЦИ.

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 06 окт 2010 11:56

kalo написа:Е,и какво от това? Сега да ги вкарат служебно в ШЛ ли- за компенсация! ;)

КАК КАКВО ОТ ТОВА БЕ? ТОГАВА ВСИЧКИ ЗЛОБЕЕХА И СЕ КЕФЕХА НА НАКАЗАНИЕТО! КАК КАКВО ОТ ТОВА? ОТ ОНЗИ МОМЕНТ ВСИЧКО ТРЪГНА НАДОЛУ!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 06 окт 2010 11:58

amoros написа:Никой в България няма да тръгне да рови за наличието на двойно счетоводство,и черни каси.Не стига това ами и едниственият отбор който ,реално е обявил доходи и заплати,бе наказан с изваждане от европейските турнири за назидание.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ! ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО! БАТЕ БОРИСОВ, ЖИЛИНА , ТАМПЕРЕ И Т.Н. ЩЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 окт 2010 13:00

А така. ЦСКА не плаща и стотинка от данъчните си задължения и после защо нямаме лиценз... Вечно неоправданите... След като се разбра какви са задълженията, защо месеци наред продължаваха да се увеличават тези задължения, без да се погасява и стотинка? Защо? Изрядни били...дрън дрън...

По повод укриването на данъци. Истината е една - всеки е невинен до доказване на противното. Нека осъдят някой президент за окриване и тогава коментирайте какво трябва да е наказанието от страна на съд, БФС и тн.... До тогава всеки президент/клуб е невинен.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 06 окт 2010 13:07

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Ами как ти звучат обявени реални заплати в Левски 850лв, а в Литекс 250? Тези неща бяха обявени в парламента. Не знам Батков какво контролира, но след подобни признания би трябвало някой някъде да се поразмърда.

За твое съжаление обявите, пък били те и в парламента, не служат за установяване на данъчни нарушения. За целта се ползват ревизионни актове

Ама разбира се, парламента е нищо повече от една селска седянка и всеки може да си говори каквото му скимне. Разните му там комисии, например тази по корупция, всъщност са клубове по интереси и единствената цел на хората там е да си убиват времето с празни приказки.
И като спомена ревизионни актове, кога точно ще излязат резултатите от ревизията в Левски, вече цяла година се точи? Добре си спомням, че ревизията в ЦСКА се следеше в медиите ден по ден, интересно кога точно ще се чуе нещо за Левски по въпроса?

Естествено че се разбира. Парламентът не е орган за разследване, установяване и определяне на наказания за данъчни нарушения. Освен това в парламента определено има едни групички по интереси, които са твърде частни, и далеч от интересите на обществото.
А въпроса за ревизията и актовете го отправи към НАП, не към мен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 окт 2010 14:10

И според теб целта на комисията по корупция, например е група депутати да си намират поводи да се съберат за по бира? Това, че се изнасят подобни данни от тази комисия смяташ, че е просто поредната тема за разговор на няколко напили се депутати?
И като заговори за НАП, не е ли именно шефа на НАП този, който казва, че само ЦСКА е бил изряден със обявените заплати? Явно все пак НАП са установили туй-онуй, как мислиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 06 окт 2010 14:26

vaskonti написа:И според теб целта на комисията по корупция, например е група депутати да си намират поводи да се съберат за по бира? Това, че се изнасят подобни данни от тази комисия смяташ, че е просто поредната тема за разговор на няколко напили се депутати?
И като заговори за НАП, не е ли именно шефа на НАП този, който казва, че само ЦСКА е бил изряден със обявените заплати? Явно все пак НАП са установили туй-онуй, как мислиш?

Спомени ми поне един случай на реално свършена работа от комисията по корупция.

Относно шефът на НАП, не искам да коментирам. Първо интервюто е от "сериозен" вестник. Такова заявление не съм чувал да прави по телевизия, радио или пред друга медия. Освен това се нагледах на достатъчно медийни изяви на най-различни "шефове" на държавни институции, които не породиха нищо освен забавление и удивление сред хората. Ако пък НАП са установили туй-онуй, да съобщят какво по-точно се крие зад туй-онуй и ако имат основания да накажат виновните
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2010 16:16

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:

Не знам на какъв се правиш,но точно в доклада на Кр. Стефанов към ПК по корупция името на ПФК Левски липсваше. Първоначално журналисти от Ринг Тв (Т.Шабански и Н.Маданска - известни с фенските си пристрастия обявиха,че ревизият в Левски не е приключила понеже нарушенията били много големи). 10 дни по-късно на пресконференция Кр.Стефанов обяви на пресконференция ,че ПФК Левски АД няма задължения към НАП. Малко по-късно КР.Стефанов гостува в студиото на Ринг и отново потвърди ,че към 31.08.2009 Левски е нямал задължения към НАП- това вече ти го писах вчера- караш ме да се повтарям ;) .
Всеки има право да вярва на каквото си иска,но ако вярваш на някои болни мозъци ,а не на собствените си сетива не е белег на особено добър разсъдък ;) .
Ще си позволя един чисто приятелски съвет,това че често спорим не значи че изпитвал лоши чувства към които и да е фен на ЦСКА- напротив всички ние обичаме футбола ,а това че подкрепяме различни отбори няма никакво значение. За мен най-големия проблем на ЦСКА са болните мозъци на някои фенове които се представят за журналисти и редовно представят желаното от феновете за действително.(Същото важи и за "синята " страна на монетата но в много по-малка степен ;)) . Което води до свръх нереалистични очаквания и до голямо напрежение в отбора и при първия неуспех положението става неконтролируемо и се започва един див хаос. Например -последната селекция - за мен играчите които дойдоха в ЦСКА са добри за българските условия и според мен с тях ЦСКА имаше сили да се бори успешно за медал(титлата за мен беше малко висока топка за този отбор на ЦСКА),но свръхочакванията и последвалото разочарование доведоха до сегашното състояние на ЦСКА ,като за мен ЦСКА много много трудно ще се класира в зона УЕФА след загуби като домакин от преки конкуренти шансовете не са никак добри.

Върни се в “ЦСКА”