Докага ще ги търпим?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Докага ще ги търпим?

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2010 12:16

rsk написа:
delqnski47 написа:А вие колко бяхте миналата година по тва време бе ''пич''!?!Пак ли бяхте толкоз?
Смешник!

По-малко от 1500-2000 човека не сме били, така че не се обяснявай.

Абе в най-лошия случай 300-400. Но не по-малко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Зулум Свински
Контакти:

Мнениеот Зулум Свински » 26 сеп 2010 12:41

Повече говежди фенове на Уескито в темата за ЦСКА , отколкото цска-ри 8-) [b]Комплекси вечни[/b]. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 сеп 2010 13:12

deepblue1963 написа:
labrador2 написа:Първо привет на феновете на ЦСКА.Проблема не е само в собственика на клуба, проблема е и в неадекватното и садистично управление на Перуката и обкръжението му! Господата от БФС, замазват очите на хората с КРАСИВИ ДУМИ БЕЗ РЕАЛНА СТОЙНОСТ, обслужват личните си интереси и затриват футболни клубове, както в България, така и националния отбор. Важното е да не губите вяра в светлото бъдеще, рано или късно ЦСКА ще бъде отново страшилището за Европа. Би трябвало да укрепите и връзката Отбор(играчи) - Феннове.И запомнете, ако не си помогнете сами, няма кой да Ви помогне.Не гледайте в канчето на лансираните отбори, не очаквайте и помощ от БФС.Бъдете единни и правете всичко прозрачно и открито. Ще получите и много удари от вътре, от самия клуб.Така, че не губете време, а онзи тип Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа. Желая Ви успех армейци!

"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
Все едно съм на Конгрес на БКП!Или на празнуване на годишнина на ЦСКА! :lol: :lol: :lol:

Много си зле, човек! Има много фенове на ЦСКА, родени след 1989 г., включително и аз, които не свързват отбора си с никакво БКП или нещо от периода 1944-89 г. Набий си най-сетне в главата, че сегашният ЦСКА не съдържа нищо комунистическо - ти къде си виждал комунистически отбор, който да привлича толкова много чужденци от Западна Европа и други континенти???
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 сеп 2010 22:09

drakata написа:Вие цесекистите сте страни хора. Ако се замислите бойкотирате СОБСТВЕНАТА СИ РАДОСТ. Един отбор се обича независимо от победи,загуби и моментното класиране. Когато го преодолее това Българския запалянко, тогава ще ни се оправи и футбола. Един велик отбор като Ливърпул вече 22 години няма титла в Англия, а стадиона му пълен всеки път. Най-доброто което можете да направите в момента е да организирате кампания за пълен стадион всеки мач и закупуване на всевъзможни артикули на клуба с което ще помогнете неимоверно на своя клуб. Вие в момента правите точно обратното, всячески си съсипвате отбора.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ПО-ЯСНО И ТОЧНО... БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА КОМЕНТАРА!!!
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА В ЧЕТВЪРТЪК!!! ДА ВИКАМЕ ПРОТИВ ТИТАН И ЗА ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 26 сеп 2010 23:55

Udoji90 написа:
deepblue1963 написа:
labrador2 написа:Първо привет на феновете на ЦСКА.Проблема не е само в собственика на клуба, проблема е и в неадекватното и садистично управление на Перуката и обкръжението му! Господата от БФС, замазват очите на хората с КРАСИВИ ДУМИ БЕЗ РЕАЛНА СТОЙНОСТ, обслужват личните си интереси и затриват футболни клубове, както в България, така и националния отбор. Важното е да не губите вяра в светлото бъдеще, рано или късно ЦСКА ще бъде отново страшилището за Европа. Би трябвало да укрепите и връзката Отбор(играчи) - Феннове.И запомнете, ако не си помогнете сами, няма кой да Ви помогне.Не гледайте в канчето на лансираните отбори, не очаквайте и помощ от БФС.Бъдете единни и правете всичко прозрачно и открито. Ще получите и много удари от вътре, от самия клуб.Така, че не губете време, а онзи тип Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа. Желая Ви успех армейци!

"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
Все едно съм на Конгрес на БКП!Или на празнуване на годишнина на ЦСКА! :lol: :lol: :lol:

Много си зле, човек! Има много фенове на ЦСКА, родени след 1989 г., включително и аз, които не свързват отбора си с никакво БКП или нещо от периода 1944-89 г. Набий си най-сетне в главата, че сегашният ЦСКА не съдържа нищо комунистическо - ти къде си виждал комунистически отбор, който да привлича толкова много чужденци от Западна Европа и други континенти???

Е как къде?!,на Герена :mrgreen: :mrgreen: ,то друг комунистически отбор не остана

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 сеп 2010 01:05

Udoji90 написа:
deepblue1963 написа:

А ти къде видя в моя коментар,че ЦСКА е комунистически отбор?Покажи ми и веднага ще го коригирам!Или гузен негонен бяга,а?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 сеп 2010 19:40

deepblue1963 написа:
Udoji90 написа:
deepblue1963 написа:"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."

А ти къде видя в моя коментар,че ЦСКА е комунистически отбор?Покажи ми и веднага ще го коригирам!Или гузен негонен бяга,а?

Ами, това споменаване на БКП веднага след цитата на думите на човек, който е написал мнение по адрес на ЦСКА??? Айде сега недей да ми казваш, че си споменал БКП ей така, между другото, пък иначе не смяташ, че ЦСКА е комунистически отбор! Това твое мнение е от явно по-явно, дори да не си назовал конкретно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 сеп 2010 20:08

Udoji90 написа:
deepblue1963 написа:
deepblue1963 написа:"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."

Ами, това споменаване на БКП веднага след цитата на думите на човек, който е написал мнение по адрес на ЦСКА??? Айде сега недей да ми казваш, че си споменал БКП ей така, между другото, пък иначе не смяташ, че ЦСКА е комунистически отбор! Това твое мнение е от явно по-явно, дори да не си назовал конкретно.[/quote]
Ако искам да кажа,че "ЦСКА е комунистически отбор",ще го кажа в прав текст.В случая съм казал ТОЧНО това и САМО това,което съм казал.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 сеп 2010 20:12

Абе имам чувството че освен с интриги с друго не се занимавате !!! ТЪПА ТЕМА !!! Вероятно подтикната от някое говедо зависливо незнам !!! Защо скачате срещу титан бе ???!! тцтцц
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 сеп 2010 21:08

BaLoN написа:Абе имам чувството че освен с интриги с друго не се занимавате !!! ТЪПА ТЕМА !!! Вероятно подтикната от някое говедо зависливо незнам !!! Защо скачате срещу титан бе ???!! тцтцц

Аз не скачам срещу ТИТАН.Колкото повече ТИТАН,толкова по-добре за нас!

Върни се в “ЦСКА”