rsk написа:delqnski47 написа:А вие колко бяхте миналата година по тва време бе ''пич''!?!Пак ли бяхте толкоз?
Смешник!
По-малко от 1500-2000 човека не сме били, така че не се обяснявай.
Абе в най-лошия случай 300-400. Но не по-малко.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:delqnski47 написа:А вие колко бяхте миналата година по тва време бе ''пич''!?!Пак ли бяхте толкоз?
Смешник!
По-малко от 1500-2000 човека не сме били, така че не се обяснявай.
deepblue1963 написа:labrador2 написа:Първо привет на феновете на ЦСКА.Проблема не е само в собственика на клуба, проблема е и в неадекватното и садистично управление на Перуката и обкръжението му! Господата от БФС, замазват очите на хората с КРАСИВИ ДУМИ БЕЗ РЕАЛНА СТОЙНОСТ, обслужват личните си интереси и затриват футболни клубове, както в България, така и националния отбор. Важното е да не губите вяра в светлото бъдеще, рано или късно ЦСКА ще бъде отново страшилището за Европа. Би трябвало да укрепите и връзката Отбор(играчи) - Феннове.И запомнете, ако не си помогнете сами, няма кой да Ви помогне.Не гледайте в канчето на лансираните отбори, не очаквайте и помощ от БФС.Бъдете единни и правете всичко прозрачно и открито. Ще получите и много удари от вътре, от самия клуб.Така, че не губете време, а онзи тип Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа. Желая Ви успех армейци!
"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
Все едно съм на Конгрес на БКП!Или на празнуване на годишнина на ЦСКА!![]()
![]()
drakata написа:Вие цесекистите сте страни хора. Ако се замислите бойкотирате СОБСТВЕНАТА СИ РАДОСТ. Един отбор се обича независимо от победи,загуби и моментното класиране. Когато го преодолее това Българския запалянко, тогава ще ни се оправи и футбола. Един велик отбор като Ливърпул вече 22 години няма титла в Англия, а стадиона му пълен всеки път. Най-доброто което можете да направите в момента е да организирате кампания за пълен стадион всеки мач и закупуване на всевъзможни артикули на клуба с което ще помогнете неимоверно на своя клуб. Вие в момента правите точно обратното, всячески си съсипвате отбора.
Udoji90 написа:deepblue1963 написа:labrador2 написа:Първо привет на феновете на ЦСКА.Проблема не е само в собственика на клуба, проблема е и в неадекватното и садистично управление на Перуката и обкръжението му! Господата от БФС, замазват очите на хората с КРАСИВИ ДУМИ БЕЗ РЕАЛНА СТОЙНОСТ, обслужват личните си интереси и затриват футболни клубове, както в България, така и националния отбор. Важното е да не губите вяра в светлото бъдеще, рано или късно ЦСКА ще бъде отново страшилището за Европа. Би трябвало да укрепите и връзката Отбор(играчи) - Феннове.И запомнете, ако не си помогнете сами, няма кой да Ви помогне.Не гледайте в канчето на лансираните отбори, не очаквайте и помощ от БФС.Бъдете единни и правете всичко прозрачно и открито. Ще получите и много удари от вътре, от самия клуб.Така, че не губете време, а онзи тип Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа. Желая Ви успех армейци!
"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
![]()
Много си зле, човек! Има много фенове на ЦСКА, родени след 1989 г., включително и аз, които не свързват отбора си с никакво БКП или нещо от периода 1944-89 г. Набий си най-сетне в главата, че сегашният ЦСКА не съдържа нищо комунистическо - ти къде си виждал комунистически отбор, който да привлича толкова много чужденци от Западна Европа и други континенти???
Udoji90 написа:deepblue1963 написа:labrador2 написа:Първо привет на феновете на ЦСКА.Проблема не е само в собственика на клуба, проблема е и в неадекватното и садистично управление на Перуката и обкръжението му! Господата от БФС, замазват очите на хората с КРАСИВИ ДУМИ БЕЗ РЕАЛНА СТОЙНОСТ, обслужват личните си интереси и затриват футболни клубове, както в България, така и националния отбор. Важното е да не губите вяра в светлото бъдеще, рано или късно ЦСКА ще бъде отново страшилището за Европа. Би трябвало да укрепите и връзката Отбор(играчи) - Феннове.И запомнете, ако не си помогнете сами, няма кой да Ви помогне.Не гледайте в канчето на лансираните отбори, не очаквайте и помощ от БФС.Бъдете единни и правете всичко прозрачно и открито. Ще получите и много удари от вътре, от самия клуб.Така, че не губете време, а онзи тип Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа. Желая Ви успех армейци!
![]()
Много си зле, човек! Има много фенове на ЦСКА, родени след 1989 г., включително и аз, които не свързват отбора си с никакво БКП или нещо от периода 1944-89 г. Набий си най-сетне в главата, че сегашният ЦСКА не съдържа нищо комунистическо - ти къде си виждал комунистически отбор, който да привлича толкова много чужденци от Западна Европа и други континенти???
deepblue1963 написа:Udoji90 написа:deepblue1963 написа:"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
![]()
А ти къде видя в моя коментар,че ЦСКА е комунистически отбор?Покажи ми и веднага ще го коригирам!Или гузен негонен бяга,а?
Udoji90 написа:deepblue1963 написа:deepblue1963 написа:"Дучето, вместо да се прави на велик оратор, да изгради екип от знаещи и можещи личности, не само в Централния Ви фен клуб, а и в клубовете по райони и други градове и се заемайте за работа."
![]()
А ти къде видя в моя коментар,че ЦСКА е комунистически отбор?Покажи ми и веднага ще го коригирам!Или гузен негонен бяга,а?
BaLoN написа:Абе имам чувството че освен с интриги с друго не се занимавате !!! ТЪПА ТЕМА !!! Вероятно подтикната от някое говедо зависливо незнам !!! Защо скачате срещу титан бе ???!! тцтцц
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта