vaskonti написа:vaskonti написа:deepblue1963 написа:Що се отнася до "наеми" и инвестиции,ако ударим чертата-кой се е "охарчил" повече?Дали ще е ЦСКА?"Сапунът" "Плащаме наеми,затова сме зле" вършеше работа до едно време.
А сапунът "Не плащаме наеми и сме си екстра" си върши работата чудесно, нали? Аз пак да си попитам ако Левски трябваше и до ден днешен да плащат наем за Герена дали щяха да инвестират милиони. Не че ще получа смислен отговор, вместо нещо в стил "а вие що биете негрите си"...
Добре,де.Вие плащате наеми,ние инвестираме(многократно повече от вашите "наеми").Вашите пари свършиха,нашите-не.Това ли се опитваш да ми обясниш?Започвам да усещам колко "як" е Батков във вашите очи!По-як от "могъщите" Титан.Всъщност знаеш ли-никой не е карал ТИТАН насила да купуват ЦСКА,щом плащането на наеми е непосилно за тях.Когато купуваха тима,не знаеха ли,че стадиона е под наем?
Пак да питам за ПОРЕДЕН път, явно е че преди да те питат нещо пет пъти няма да успееш да разбереш въпроса - "ако Левски трябваше и до ден днешен да плащат наем за Герена дали щяха да инвестират милиони?". Помисли върху тоя въпрос на фона на ФАКТА, че преди да инвестирате тия милиони Герена беше чудна ботаническа градина за редки плевели и различни видове шипкови храсти.[/quote]
Доколкото мога да чета,темата е:"В ЦСКА и днес останаха без заплати!",а не:"ЦСКА остана без стадион!"(не че не е вярно).
И аз те питам за пети път:Наемът за стадиона ли "изяде" парите за заплати в ЦСКА?