В ЦСКА и днес останаха без заплати!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: В ЦСКА и днес останаха без заплати!

Мнениеот deepblue1963 » 27 сеп 2010 22:50

vaskonti написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Що се отнася до "наеми" и инвестиции,ако ударим чертата-кой се е "охарчил" повече?Дали ще е ЦСКА?"Сапунът" "Плащаме наеми,затова сме зле" вършеше работа до едно време.

А сапунът "Не плащаме наеми и сме си екстра" си върши работата чудесно, нали? Аз пак да си попитам ако Левски трябваше и до ден днешен да плащат наем за Герена дали щяха да инвестират милиони. Не че ще получа смислен отговор, вместо нещо в стил "а вие що биете негрите си"...

Добре,де.Вие плащате наеми,ние инвестираме(многократно повече от вашите "наеми").Вашите пари свършиха,нашите-не.Това ли се опитваш да ми обясниш?Започвам да усещам колко "як" е Батков във вашите очи! :!: По-як от "могъщите" Титан.Всъщност знаеш ли-никой не е карал ТИТАН насила да купуват ЦСКА,щом плащането на наеми е непосилно за тях.Когато купуваха тима,не знаеха ли,че стадиона е под наем?

Пак да питам за ПОРЕДЕН път, явно е че преди да те питат нещо пет пъти няма да успееш да разбереш въпроса - "ако Левски трябваше и до ден днешен да плащат наем за Герена дали щяха да инвестират милиони?". Помисли върху тоя въпрос на фона на ФАКТА, че преди да инвестирате тия милиони Герена беше чудна ботаническа градина за редки плевели и различни видове шипкови храсти.[/quote]
Доколкото мога да чета,темата е:"В ЦСКА и днес останаха без заплати!",а не:"ЦСКА остана без стадион!"(не че не е вярно).
И аз те питам за пети път:Наемът за стадиона ли "изяде" парите за заплати в ЦСКА?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2010 23:01

Някой да те е карал да си даваш мнението за стадиона в тази тема? Ако смяташ, че сме се отклонили от основната тема можеше още първото ти мнение по въпроса да не е свързано с базите и милионите инвестиции на Левски, а просто или да си траеш или да ни напомниш, че обсъждаме друга тема. Но ти сам се включи в тоя диалог, така че...
И да, наема на стадиона яде не малко пари именно от заплатите, тъй като в момента ЦСКА дължи 2 милиона за тоя наем! А тия пари са се натрупали за не знам си колко години! И сега вместо за наем можеха спокойно да отидат за заплатите!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 00:47

vaskonti написа:Някой да те е карал да си даваш мнението за стадиона в тази тема? Ако смяташ, че сме се отклонили от основната тема можеше още първото ти мнение по въпроса да не е свързано с базите и милионите инвестиции на Левски, а просто или да си траеш или да ни напомниш, че обсъждаме друга тема. Но ти сам се включи в тоя диалог, така че...
И да, наема на стадиона яде не малко пари именно от заплатите, тъй като в момента ЦСКА дължи 2 милиона за тоя наем! А тия пари са се натрупали за не знам си колко години! И сега вместо за наем можеха спокойно да отидат за заплатите!

"А тия пари са се натрупали за не знам си колко години!"
Опа-а-а-а.Полека-лека ще прозреш.Значи като разделиш 2млн. на не знам си колко си години,май ще се получи не чак толкова апокалиптична цифра на година,нали?Ми да бяхте си ги плащали редовно.Все едно аз да не платя наема за апартамента за 2г. и като мо кажат,че дължа Х пари,да изрева:"Ми то много!"После отивам и казвам на служителите си,че понеже съм се правил на ударен и съм задлъжнял,сега няма да им дам заплатите!Интересна схема...Интересна-а-а...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 сеп 2010 09:04

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:Някой да те е карал да си даваш мнението за стадиона в тази тема? Ако смяташ, че сме се отклонили от основната тема можеше още първото ти мнение по въпроса да не е свързано с базите и милионите инвестиции на Левски, а просто или да си траеш или да ни напомниш, че обсъждаме друга тема. Но ти сам се включи в тоя диалог, така че...

"А тия пари са се натрупали за не знам си колко години!"
Опа-а-а-а.Полека-лека ще прозреш.Значи като разделиш 2млн. на не знам си колко си години,май ще се получи не чак толкова апокалиптична цифра на година,нали?Ми да бяхте си ги плащали редовно.Все едно аз да не платя наема за апартамента за 2г. и като мо кажат,че дължа Х пари,да изрева:"Ми то много!"После отивам и казвам на служителите си,че понеже съм се правил на ударен и съм задлъжнял,сега няма да им дам заплатите!Интересна схема...Интересна-а-а...

Е, още по-интересна е схемата общината да ти подари един голям апартамент и да държиш сметка на съседа, който плаща наем за общинския си апартамент. Всъщност това не е толкова интересно, колкото нагло, но сме ви свикнали...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 сеп 2010 10:35

Чудя се какво му отговаряте на тоя васконти изобщо, той е един клоун със заучени реплики и промит мозък, изобщо не му обръщайте внимание.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”