Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Мнениеот delqnski47 » 21 сеп 2010 15:45

messi7 написа:
james написа:Ако една загуба от СТОЛИЧЕН клуб ви размазва толкова то предполагам че ако паднете от монтана ще има масови самоубииства .Явно проблема е в главите ви .А колкото и да ви се иска отбор от чисто нови играчи не се прави за един ден и именно вашия натиск води до купуването на все по нови и некадърни звезди и това е всяка година проблема на отбора ви е там трябва да се изгради, та тия дори имената не си знаят още а вие искате да имат синхрон по между си.

+1. ЦСКА са си така много време, непрекъснато скандали, всеки полусезон селекция по 7,8 нови играчи, смяна на треньори. Май Стойчо Младенов беше последния дето се задържа повече от година( ако не ме лъже паметта) :roll: . И все взимате на килограм и обявявате(ръководство, червени медии) че тези нови играчи са голяма класа, не знам си какво. И съответно обществото чака успехи от ЦСКА, а какво се получава... Превъздигнахте оня Шеридън до небесата, Трекаричи също. Оставете малко шанс на треньора също, макар че за мен е пълен анонимник.
Едно сравнение с Левски - ние от как почина Грашнов(мир на праха му) 2003г май беше, не сме правили звездна селекция. Повечето пристигат с ниска трансферна сума или свободни агенти. И се запазваше ядрото, докато при вас - всяка година нов отбор, непрекъснато теку4ество на футболисти. Винаги взимахте най-добрите играчи от българското първенство и пак нещо не ви достигаше за европробив. Докато при Левски все чакахме някой с изтекъл договор, Бардон също така го взехме. И тазгодишната селекция не е кой знае колко скъпа, пак добре че Ясен и Гонзо се сетиха да погледнат към Холандия.
Та основното което искам да кажа - за да тръгне отбора напред трябва да не взима накуп нови играчи, да се залага на младите, но постепенно. Да не се сменя треньора, ако е възмножно и психолог да се назначи. И така 2 години да разчитате на едно ядро от футболисти, така да се оформи и добра атмосфера "вътре". А Титаните все ще ми махнете рано или късно. ;)

Нещо си се объркал!Никого не сме ''превъздигнали''!?!Ние не сме ''журналисти'' а ''фенове'' прави разлика!И стига с това обръщение ''ВИЕ''!НИЕ,феновете,не взимаме играчите,а ръководството ги взима!Научете се най накрая да се обръщате правилно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 21 сеп 2010 15:58

В момента тук обсъждаме съдбата на нашия любим отбор, не разбирам, защо сините индивиди дават глас за нещо, което не ги засяга. Моля, гледайте си отбора, нали е велик и непобедим и ни оставете на мира. ЦСКА е зле и път за оправяне не се вижда. Защо стигнахме дотук, според мен главно заради престъпното управление на редица ръководства. Все пак при предишните имаше пари, играчи и някакви успехи, откакто дойдоха Титан всичко отиде по дяволите. Нама решение, което да не им е грешно. Изоставиха Армията, която в сравнение с Кюстендил, ст.Славия и Тича е като Маракана, изгониха Любо Пенев, назначиха Емо Костадинов, личност компрометирана жестоко, не плащат заплати, доведоха смешни чужденци, а убиха школата. Е, как да върви клубът нагоре? Тук някои пишат да се изгонят този, този и този, но кой ще дойде да играе без пари? Ще вземеме от школата, но отборите ни от всички възрасти ги бие всеки, какво да се прави с такива футболисти. Единственото решение е нов собственик, но такъв трудно ще се намери и точните хора на точните управленски места в клуба. Не стане ли ще кретаме, като сега и бавно ще забравиме, какъв е бил ЦСКА преди!

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 22 сеп 2010 12:47

redpride написа: не разбирам, защо сините индивиди дават глас за нещо, което не ги засяга.

Напротив, напротив мен лично ме засяга, като левскар и септемвриец.Как ще разберем кое е добро, ако го няма злото?ЦСКА, като злото в българския футбол трябва да съществува.И колкото е по-малко толкова по-добре.
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 24 сеп 2010 09:14

Коментираме защото отстрани нещата се виждат малко по-ясно и трезво.

Срамни сцени от рода на биещи се италианци по паркингите не са срам само за ЦСКА, а за целият ни футбол.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 сеп 2010 09:31

Собствениците ви или са малоумни или правят пари по някакъв начин, на гърба на отбора. Емил Костадинов е рецептата.. Махнете ли го, отборът ви ще тръгне нагоре. Съгласете се, че повечето от новите попълнения не са за такъв отбор. Ако бяха купили 4-5 българи, по-добре щеше да се представите. А и треньор?! Много ми е чудно защо махнаха Любо Пенев, като трябваше да си идат някои лекенца, а не той. Това разбира се си е мое мнение, като страничен наблюдател и НЕфен на ЦСКА, но уважаващ противника...

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 24 сеп 2010 09:38

И аз съм на мнение, че ако Любо беше останал като треньор ситуацията в ЦСКА щеше да е по-друга, но ... всеки си пати от глупостта.

Върни се в “ЦСКА”