messi7 написа:james написа:Ако една загуба от СТОЛИЧЕН клуб ви размазва толкова то предполагам че ако паднете от монтана ще има масови самоубииства .Явно проблема е в главите ви .А колкото и да ви се иска отбор от чисто нови играчи не се прави за един ден и именно вашия натиск води до купуването на все по нови и некадърни звезди и това е всяка година проблема на отбора ви е там трябва да се изгради, та тия дори имената не си знаят още а вие искате да имат синхрон по между си.
+1. ЦСКА са си така много време, непрекъснато скандали, всеки полусезон селекция по 7,8 нови играчи, смяна на треньори. Май Стойчо Младенов беше последния дето се задържа повече от година( ако не ме лъже паметта). И все взимате на килограм и обявявате(ръководство, червени медии) че тези нови играчи са голяма класа, не знам си какво. И съответно обществото чака успехи от ЦСКА, а какво се получава... Превъздигнахте оня Шеридън до небесата, Трекаричи също. Оставете малко шанс на треньора също, макар че за мен е пълен анонимник.
Едно сравнение с Левски - ние от как почина Грашнов(мир на праха му) 2003г май беше, не сме правили звездна селекция. Повечето пристигат с ниска трансферна сума или свободни агенти. И се запазваше ядрото, докато при вас - всяка година нов отбор, непрекъснато теку4ество на футболисти. Винаги взимахте най-добрите играчи от българското първенство и пак нещо не ви достигаше за европробив. Докато при Левски все чакахме някой с изтекъл договор, Бардон също така го взехме. И тазгодишната селекция не е кой знае колко скъпа, пак добре че Ясен и Гонзо се сетиха да погледнат към Холандия.
Та основното което искам да кажа - за да тръгне отбора напред трябва да не взима накуп нови играчи, да се залага на младите, но постепенно. Да не се сменя треньора, ако е възмножно и психолог да се назначи. И така 2 години да разчитате на едно ядро от футболисти, така да се оформи и добра атмосфера "вътре". А Титаните все ще ми махнете рано или късно.
Нещо си се объркал!Никого не сме ''превъздигнали''!?!Ние не сме ''журналисти'' а ''фенове'' прави разлика!И стига с това обръщение ''ВИЕ''!НИЕ,феновете,не взимаме играчите,а ръководството ги взима!Научете се най накрая да се обръщате правилно!