Кашчей написа:
Покажи ми поне един мой пост, в който аз твърдя, че отборът ви е създаден с указ!
А, че решението е било взето на високо равнище и одобрено от още по-високо равнище просто не трябва да се съмняваш.Сравнението ти с извънземните би било добро, ако не ставаше въпрос за 1948-а, година в която сталинският тип комунизъм е в разгара си.Как си го представяш това, да се създаде отбор, в който играчите да имат офицерски звания, а Правителството (разбирай и Партията) да нямат никакво участие, дори да не са информирани и поставени постфактум.
Ами покажи ми поне един мой пост, в който да твърдя, че ти твърдиш, че има указ:) Само да вметна, че настояваш за част от наградата, която съм обявил, което пък автоматично значи, че според теб указ има!
На какво ниво е взето решението не ме засяга, не знам защо пък ти се интересуваш от това. Мен ме интересува какво е станало, а сините ги интересуват такива маловажни неща като указа например, тъй като според тях те извисяват морално техният отбор. Което е безумна логика, разбира се, но те го намират за изключително сериозно и важно. Затова им давам възможност да изкарат някой лев доказвайки нещо неоспоримо според тях. Интересното е обаче, че и ти се връзваш:)