Раждането на една легенда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Раждането на една легенда

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 19:48

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:Абе не ви ли писна да спорите кой отбор е бил по-комунистически. Тогава всичко е било държавно и това е!

, спорът не е за държавност, а за това дали е спонтанна идеята ЦСКА, или добре обмислено и приведено в действие решение на високо ниво в МНО и Правителството през 1948-а.

Поне от моя страна е в тази светлина. :mrgreen:

Много добра снимка! Във всяка държава си има клуб който е бил към армията. Нормално! Но ние сме доказан наследник на АС 23 така че ако твърдиш нещо друго и имаш информация си заведи дело и си го спечели :mrgreen: ЗАщо не плюето по военния театър че и те са комунисти? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 19:54

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
TPAKTOP написа:Абе не ви ли писна да спорите кой отбор е бил по-комунистически. Тогава всичко е било държавно и това е!

, спорът не е за държавност, а за това дали е спонтанна идеята ЦСКА, или добре обмислено и приведено в действие решение на високо ниво в МНО и Правителството през 1948-а.

Поне от моя страна е в тази светлина. :mrgreen:

Много добра снимка! Във всяка държава си има клуб който е бил към армията. Нормално! Но ние сме доказан наследник на АС 23 така че ако твърдиш нещо друго и имаш информация си заведи дело и си го спечели :mrgreen: ЗАщо не плюето по военния театър че и те са комунисти? :?

Бе вие имате и подуенска кръв, даже повече от Левски, щото и Спартак Подуене е част от Чавдар, ама да не дълбаем тая рана, а :mrgreen:

Като казваш всяка държава, имаш предвид Соц лагера? ;) :mrgreen:

Военният театър не "привличаше" най-добрите артисти от провинцията, нали?Но имаха добра трупа, наистина :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 сеп 2010 19:57

TPAKTOP написа:... Но ние сме доказан наследник на АС 23 ...

Доказан? От Георги Атанасов, Дучето, Луканката...?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 19:59

DrAvalanche написа:

Май не усети иронията в поста на ССТ :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2010 20:01

Кашчей написа:
Покажи ми поне един мой пост, в който аз твърдя, че отборът ви е създаден с указ!
А, че решението е било взето на високо равнище и одобрено от още по-високо равнище просто не трябва да се съмняваш.Сравнението ти с извънземните би било добро, ако не ставаше въпрос за 1948-а, година в която сталинският тип комунизъм е в разгара си.Как си го представяш това, да се създаде отбор, в който играчите да имат офицерски звания, а Правителството (разбирай и Партията) да нямат никакво участие, дори да не са информирани и поставени постфактум.

Ами покажи ми поне един мой пост, в който да твърдя, че ти твърдиш, че има указ:) Само да вметна, че настояваш за част от наградата, която съм обявил, което пък автоматично значи, че според теб указ има!
На какво ниво е взето решението не ме засяга, не знам защо пък ти се интересуваш от това. Мен ме интересува какво е станало, а сините ги интересуват такива маловажни неща като указа например, тъй като според тях те извисяват морално техният отбор. Което е безумна логика, разбира се, но те го намират за изключително сериозно и важно. Затова им давам възможност да изкарат някой лев доказвайки нещо неоспоримо според тях. Интересното е обаче, че и ти се връзваш:)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 20:06

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:

Май не усети иронията в поста на ССТ :mrgreen:

Аз се съм ССТ а съм малко тракторче-косачка ;) :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2010 20:17

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Покажи ми поне един мой пост, в който аз твърдя, че отборът ви е създаден с указ!
А, че решението е било взето на високо равнище и одобрено от още по-високо равнище просто не трябва да се съмняваш.Сравнението ти с извънземните би било добро, ако не ставаше въпрос за 1948-а, година в която сталинският тип комунизъм е в разгара си.Как си го представяш това, да се създаде отбор, в който играчите да имат офицерски звания, а Правителството (разбирай и Партията) да нямат никакво участие, дори да не са информирани и поставени постфактум.

Ами покажи ми поне един мой пост, в който да твърдя, че ти твърдиш, че има указ:) Само да вметна, че настояваш за част от наградата, която съм обявил, което пък автоматично значи, че според теб указ има!
На какво ниво е взето решението не ме засяга, не знам защо пък ти се интересуваш от това. Мен ме интересува какво е станало, а сините ги интересуват такива маловажни неща като указа например, тъй като според тях те извисяват морално техният отбор. Което е безумна логика, разбира се, но те го намират за изключително сериозно и важно. Затова им давам възможност да изкарат някой лев доказвайки нещо неоспоримо според тях. Интересното е обаче, че и ти се връзваш:)

Ако се бях вързал.. фотошоп много :mrgreen: Ако се бях вързал, щях да ти искам цялата сума, а не половината, но това е разбираемо само, ако усещаш иронията.

Забелязал си, че досега не вземах отношение по подписа ти, но написаното, за бедните момчета, които играели за парче офицерски плат леко ме предизвика.Бях чел интервюто със Симулията и отлично знаех какво мога да отговоря и цитирам.

Между другото явно за него е било висока морална чест да навива основният играч на отбора, чийто треньор е, да премине в друг отбор-за Жеков говоря.За мен това си е натурално действие на Петата колона, но за него е повод за гордост Изображение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 20:30

vaskonti написа:
Кашчей написа:

С указ,без указ-ние не сме създадени от властта.Нито от тази преди Девети,нито от тази след него!

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 10 сеп 2010 20:41

blue avalanche написа:С указ,без указ-ние не сме създадени от властта.Нито от тази преди Девети,нито от тази след него!

Кога сте създадени не се знае, датата която уж вие начало е фалшификат.
Истина е че първия държавен клуб по съветски модел е ПСК Левски.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 10 сеп 2010 20:45

Кашчей написа:но сигурно си прав, защото Централният дом на войската не е имал нищо общо с БНА по него време, нали така, а пък БНА не е имала нищо общо с МНО ;)

В момента има също например дом на флота, да не би това да е министерство?
Случайно да има ресурсите на централата?
Това казвам, просто помисли.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Върни се в “ЦСКА”