Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс
Когато ЦСКА взима от серия Ц - смях, когато ЦСКА не взима момче освобедно от 3та (ако не се лъжа) дивизя в Гърция, макар и кадър на клуба - позор... по-еднакъв аршин само в *** може да има 
Еми аз говоря с конкретни цифри!!
Две участия в ЛЕ - 4 млн
Тв права - 1.5 млн
Глобул - 2 млн
Стоянов и Иванов- 4,2млн
Тимонов - 500 000
Гранден-1,3млн
Давид Силва-200 000
Билети-над 1 млн
Спонсори-.....
Черно тото-не се знае!
Това са близо 15 млн-така,че айде не ми обяснявайте как давали собствени пари ,горките за идеята ЦСКА!!
Какво прави това????А бюджета на отбора по техни думи е 3-4 млн!!!!Разликата май отива в техния джоб!!
Ако въобще дават пари за ЦСКА-в което се съмнявам!
Две участия в ЛЕ - 4 млн
Тв права - 1.5 млн
Глобул - 2 млн
Стоянов и Иванов- 4,2млн
Тимонов - 500 000
Гранден-1,3млн
Давид Силва-200 000
Билети-над 1 млн
Спонсори-.....
Черно тото-не се знае!
Това са близо 15 млн-така,че айде не ми обяснявайте как давали собствени пари ,горките за идеята ЦСКА!!
Какво прави това????А бюджета на отбора по техни думи е 3-4 млн!!!!Разликата май отива в техния джоб!!

Аз ти говоря със здрав разум - при колко от продажбите мислиш, че сделката е била - кеш? За Гранден не излезе ли в крайна сметка, че е минал без пари? До колкото помня по едно време имаше оплаквания, че Аланя не си плащат вноските, но не мога да кажа със сигурност...
Така както си написал приходите знаеш ли разходите? Охрана, наем, заплати на футболисти, треньори и т.н. вноски по трансфери, пари за адвокати, хотели, лагери, трансфери и сигурно още много други неща ... защо тях не напишеш? Не казвам, че ги мисля за света вода ненапита, но такива празни изказвания без никаква сериозна информация са ми смешни ...
А ето нещо свързано с предния ми пост - “С идването на новия ни треньор Светльо Мирчев играта ни се подобри. Няма как да не сме щастливи, защото бяхме най-добрият отбор на турнира”, заявиха щастливите футболисти на ЦСКА.
Така както си написал приходите знаеш ли разходите? Охрана, наем, заплати на футболисти, треньори и т.н. вноски по трансфери, пари за адвокати, хотели, лагери, трансфери и сигурно още много други неща ... защо тях не напишеш? Не казвам, че ги мисля за света вода ненапита, но такива празни изказвания без никаква сериозна информация са ми смешни ...
А ето нещо свързано с предния ми пост - “С идването на новия ни треньор Светльо Мирчев играта ни се подобри. Няма как да не сме щастливи, защото бяхме най-добрият отбор на турнира”, заявиха щастливите футболисти на ЦСКА.
Noir написа:Аз ти говоря със здрав разум - при колко от продажбите мислиш, че сделката е била - кеш? За Гранден не излезе ли в крайна сметка, че е минал без пари? До колкото помня по едно време имаше оплаквания, че Аланя не си плащат вноските, но не мога да кажа със сигурност...
Еми незнам разходите им-ама самите те казаха,че бюджета е в рамките на 3-4 милиона!!Те го кават не -аз!!!
Просто-спечелени иколо 15, дадени(евентуално)макс 8-9!!!Проста сметка пич-и то на база на техните коментари!
ЗА Гранден -може и да е без пари-но те казаха,че са го продали,нали???
Ще ги напиша:
Наем-100 000 за целяи сезон
Заплати-макс според тях е 6000 евро(толкова зимат не много играчи)-смятай ако искаш общата!!
Вноски-досега не сме платили и един трансфер-освен 200 000 за Делев-на Минъор дължим,на Черноморец също,на Сливен и т.н.90% от новите са СВОБОДНИ агенти-т.е. пари не са давани!
Всички бяхте толкова ентусиазирани и при Томов-хората ви акзваха истината-вие обаче отричахте!!Свга е същото-не виждам разлика!!Ама ние българите сне такива-вярваме на всеки- накрая пак ще го ядем същият-помни ми думата!

Само Платини беше 500 хил. до колкото помня ... като са го казали това не знам на колко градуса са били. Бюджета на Ботев в долните дивизии е около 1 млн, не знам дали не бе и 1.5 ... я помисли дали е реално нашия да е 4 ?
Noir написа:Само Платини беше 500 хил. до колкото помня ... като са го казали това не знам на колко градуса са били. Бюджета на Ботев в долните дивизии е около 1 млн, не знам дали не бе и 1.5 ... я помисли дали е реално нашия да е 4 ?
Еми бате -те така казват бе!!
А според вас -ама честно-нормално ли е да се пращат мутри в къщата на момчето ,което на контролата с кипърци ги псувало и да се пуска декларация надр ден от негово име как бил пиян!!

Не ме разбирай погрешно - въобще не съм във възторг от управлението на Титан и не казвам да им пеем възхваляващи песни. Просто тея искания в тази декларация са малко без покритие някак... Един лош навик на Титан е да си говорят така си ... така беше и за Любо и за много други неща... ако са изпаднали в безизходна ситуация и са дали Гранден без пари не вярвам те да са хората, които да си го признаят. Същото важи и за бюджета...
Я съспостави какви са загубите за Титан, ако не идвате сега в Г и какви са загубите за отбора от липса на повече подкрепа... кажи ми кои са по-големи и кои - по-скъпи.
Я съспостави какви са загубите за Титан, ако не идвате сега в Г и какви са загубите за отбора от липса на повече подкрепа... кажи ми кои са по-големи и кои - по-скъпи.
- delqnski47
- Контакти:
cska_90 написа:delqnski47 написа:cska_90 написа:Аз ви давам пример,че печалбата на Титан до този момент от ЦСКА е над 12 млн-а в клуба са вложени доста по-малко-ако въобще са вложени!Дълговете не се плащат,това за стадиона е толкова смешно,че незнам как има хора дето се връзват,децата ритат по нивите,имаме най-смешната селекция в историята ни-какво повече искате!
-Много навътре влизаш в кухнята:колко пари са спечелени,колко са вложени знаят само управниците!За добро или лошо е така!
-Дълговете няма да ги коментирам!Не съм много наясно кое е изплатено и кое не!
-За стадиона ще разберем за в бъдеще какво ще стане!И тук няма да коментирам,та да не ми се налага да си връщам мнението назад!
-Децата ритат по нивите,защото базите в Панчарево не са готови
-Ето тази част за селекцията ми е много интересна!Как разбра,че ние е била най-смешна...за толкова кратко време(даже някои футболисти не са изиграли официален мач)!
Няма как футболисти от Серия Ц да са добри!Ако бяха нямаше да са там!!Има изключения -но са малко!
За пореден път не се изказваш точно човек!Как така щом като са от Серия Ц не са добри?Ми дай тогава от Серия А да вземем а?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Noir написа:Не ме разбирай погрешно - въобще не съм във възторг от управлението на Титан и не казвам да им пеем възхваляващи песни. Просто тея искания в тази декларация са малко без покритие някак... Един лош навик на Титан е да си говорят така си ... така беше и за Любо и за много други неща... ако са изпаднали в безизходна ситуация и са дали Гранден без пари не вярвам те да са хората, които да си го признаят. Същото важи и за бюджета...
Кой отбор- този с келеша Карджов,с италианските наемници -полуаматъори,с ГИГАНТА Шеридън дето от 100 паса 150 му са грешни,с комисионера КостадинОФФ-това май не е моят, не е нашият ЦСКА!!!Следващият мач с Литекс сигурно ще излезем с 10 чужденци-смешна работа!!!

Е Левски как зе играчи на Фейенорд-твърди титуляри в последните 2-3 години без миналата!!Не,че са велики,ама пак не са лоши!!Нивото нба серия Ц е колкото нашата Б група!!Тоя Акуаро вкарал два гола-е и -в защита е пълна трагедия!!Тибони срещу ТНС -мале,мила,Шеридън не може да подава, не може да спира!!Трекаричи е 40 кила с мокри гащи!!!Единствено Нелсън има нещо футболно в него-ама не се знае!!!Няма как такива играчи да дигнат класата!!!Има изключения пак казвам-но те са рядко -не може да купиш 20 калцуна и да се надяваш отбор да правиш!!!