Долу ръцете от „Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Долу ръцете от „Армията"!

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:17

Dobri написа:Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!

Не съм казвал, че правилно.

Сега напълно сериозно. Ако целта е някой да налапа земята, го прави по перфектния начин:
1. ЦСКА не си плаща наема и са изгонени.
2. Никой не иска да вземе стадиона под наем.
3. Стадиона се занемарява и съответно се обявява за опасен.
4. Стадиона се продава за символична сума на точния човек.
5. Стадиона е вече частна собстевеност, събаря се и въпросния бизнесмен може да си строи върху/продаде това апетитно място.

И накрая печели само държавата!Но не и нашия спорт!
Иначе това ако стане,както казваш,ще е връхна точка на безумието!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 31 авг 2010 21:20

И накрая губим ти и аз (защото губи точно държавата).
Печели въпросния бизнесмен, а и най-вероятно и някои държавни служители :evil:

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 31 авг 2010 21:21

Значи не искам да съм адвокат на Цска, ясно е че тяхното минало е свързано с комунистите, но нима на Левски не е. Защо ме дразни клуба Левски, ами защото представят няколко неистини и се представят един вид на жертви. 1.Те са отбора на народа- лъжа. Те са отбора на народната власт и ако Цска се роди от тая народна власт то Левски се слагаше много женствено на нея. 2. Те са видетели десиденти- лъжа Левски през комунизма е бил милиционерски клуб а след това покровителстван от всички власти вкючително и руската мафия.3. Има явна дискриминация спрямо останалите отбори като Левски е с яко лоби и в Бфс и в Държавния апарат и в псевдо-пост Левскарските медии. И ако левскарите го отричат( а аз знам че те наистина имат верни антикомунистически настролени фенове) значи не искат да видят нещата. За съжеление както СДС на времето и Левски са външно националистични идеологии но вътрешно гнили круши. Тъй че напълно разбирам Цска да не говорим за моя Ботев мачкан десетилетие от държавното безхаберие. Все пак дано се вдигне Българския футбол
Последна промяна от Botev_Music на 31 авг 2010 21:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 авг 2010 21:22

Какъв чуден мол може да се изгради на мястото на стадиона за какво ви е тая кръгла порутена бетонна конструкция.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:23

Dobri написа:И накрая губим ти и аз (защото губи точно държавата).
Печели въпросния бизнесмен, а и най-вероятно и някои държавни служители :evil:

Определено губим!И то много!
А тези които управляват ще си ги изпапкат паричките от продадената земя и готовоо!''Всички'' са доволни!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:25

Neron написа:Какъв чуден мол може да се изгради на мястото на стадиона за какво ви е тая кръгла порутена бетонна конструкция.

Да подарят на ЦСКА едно парче земя,което е достатъчно за един стадион и няколко магазинчета и съм съгласен!!!
Sofia.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 авг 2010 21:27

delqnski47 написа:
Neron написа:Какъв чуден мол може да се изгради на мястото на стадиона за какво ви е тая кръгла порутена бетонна конструкция.

Да подарят на ЦСКА едно парче земя,което е достатъчно за един стадион и няколко магазинчета и съм съгласен!!!

Не мислиш ли че като цяло да се търси разрешение за строеж на стадион в Борисовата градина е много грешно?Дали няма да имате по-голям шанс в някоя друга част на София примерно на стадион Септември?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 авг 2010 21:28

Пичове всичко много добре сте написали , само не разбрах докога , за да защитите вашето отборче (в случая стадиона си) трябва да плюете по Левски?! Ми напише стадионът донесъл толкова много спомени , дето сме постигнали това , това , това. Какво сте тръгнали да ми говорите за Левски и как бил облагодетелствен за ваша сметка.Ми да вземат от Левски да ви платят въпросните 2 милиона , че дори и задълженията към има няма 10 клуба в България? Да ви съберем после всички добри юнуши в страната и за капак да ви сплотим отношенията титан - сектор Г**! Ае у лево и си решавайте проблемите , без Левски да е виновен за всичко!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:35

Neron написа:
delqnski47 написа:

Не мислиш ли че като цяло да се търси разрешение за строеж на стадион в Борисовата градина е много грешно?Дали няма да имате по-голям шанс в някоя друга част на София примерно на стадион Септември?

Не знам!На мен ми е се тая къде ще е!
Ако не става в Борисовата Градина,то някъде другаде да го направят,но само да има стадион!
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 авг 2010 21:36

delqnski47 написа:Сладурче,ти ще имаш право за тази ''Армия'' когато я наемеш(или купиш)!А ЦСКА в продължение на 20 години плаща наем и държавата ги гълта нанякъде!То и вашия ГЕРЕН беше държавна собственост,но ви я подариха нали?

Моето момче, успокой се малко . Сигурен ли ,че ЦСКА е плащал 20 години наем за стадион ?- Или така твърдят някои червени шамани ? Миналата година беше изнесена доста по-различна информация - до 2005 ст. "Българска Армия" е бил собственост на МО и ЦСКА не е плащал наем, като дори разходите за ток и вода са били поемани от МО. След 2005 ст. става собственост на ДАМС(ММС) до 31.09.2010 ЦСКА не е платил наем за НИТО ЕДИН МЕСЕЦ (!). Като за трите обекта на ДАМС ползвани от ПФК ЦСКА АД е трябвало да плаща баснословния наем от 25 000 лв. Общо за близо 4 години се събират около 1 700 000лв(с лихвите). До момента ЦСКА са платили една малка част от лихвите като за една година дължимата сума дори се е увеличила.
Разбирам болката ви и сантименталната стойност която има за вас Армията. Но за мен виновни за настоящата ситуация е ръководството на ЦСКА,а не държавата. Все пак едва ли е възможно по-толерантно поведение от това на държавните институции към ПФК ЦСКА АД. За мен това са напълно нормални договорни отношения -явно че от ЦСКА не са доволни от настоящия договор и с неплащането на наема показват ясно че не искат да продължат договора. Ако имаха желание да ползват стадиона то те неминуемо щяха да намерят начин да се разплатят - за справка с премията за влизане в ЛЕ могат да покрият всичките си задължения към МС. С парите дадени само за Шеридън можеше да бъдат платени половината от задълженията,но явно че липсва желание от страна на ръководството на ЦСКА.
Бих те помолил честно да си отговориш ако имаше някакъв обект,който даваш под наем - Колко време ще държиш наемател,който не си плаща наема?

Върни се в “ЦСКА”