Бешикташ - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бешикташ - ЦСКА
Мисля че ЦСКА може евентуално да измъкне х като домакин от Рапид, иначе за Бешикташ от 3 на горе
-
- Контакти:
Истанбул ББ, които определено не са по-силни от ЦСКА, биха Бешикташ насред Иноню с 2:0, така че има някаква надежда, а за вас говеда ще си млъкнете хубаво като го лапнете още първия мач в София срещу уж най-слабия отбор в групата 

- evgenimilenov
- Контакти:
Korsata написа:evgenimilenov написа:То не е ли очевадно ?
Емилчо, въобще не е очевадно, затова вземи да открехнеш "армейските" фенове малко...
Ти ново име ли ми измисляш сега , Хасане ?
-
- Контакти:
Преди 3-4 години ЦСКА направи дота добри мачове с турците. (главно в София). Така че при пълна мобилизация, 20 хиляди на стадиона и късмет ЦСКА дори може да победи в София. За гостуването нямам особени надежди, но вижте какво направи Йънг Бойс в Истанбул - победи насред Шюкрю Сарочоглу с 1:0. Така че надежда винаги има 

- bobby198
- Контакти:
evgenimilenov написа:Korsata написа:evgenimilenov написа:То не е ли очевадно ?
Емилчо, въобще не е очевадно, затова вземи да открехнеш "армейските" фенове малко...
Ти ново име ли ми измисляш сега , Хасане ?

Куаресма,Гути,два Нихат и Бобо за крайното 5:0.
buffon написа:Куаресма,Гути,два Нихат и Бобо за крайното 5:0.
Ей заради такива като теб не харесвам Левски!
СМАЖЕТЕ ТИЯ РЕЗАЦИ!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
-
- Контакти:
ако вие биете, а ние паднем вси4ко ще е ок..вие ще се дразните още пове4е, нас пове4е ще ни боли, но представете си замалко, че стане нещо и нещата се обърнат..какъв ли ад ще е тогава..айде да изчакаме до 16ти, пък тогава да говорим
иначе за мача се надявам на победа..иначе какъв е смисъла да се надявам за равен или загуба с малко?
аре че ги ебаме тея резани веее

Който е бил на мач на стадиона "Инюню", знае, че това наистина е ужасно място. Агитката на Бешикташ, според мен, отстъпва само на тази на Бока Хуниорс. Много са откачени и създават фантастична атмосфера. Ако цесекарите не се стреснат от това, може и да вземат точка. Очевадно е, че турците са по-класния отбор, обаче и ЦСКА не е чак толкова слаб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание