Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:Добре бе брат не можем да бием Видима-Раковски , как искаш да си мерим оная работа със Сити или Порто?
кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
loituma написа:Killer защо трябва винаги предварително да говорите ? За какво изобщо влизате за да се заяждате ? А ако Левски изгубят 6 мача ? Миналата година ЦСКА влезе с гръм и трясък в групите на ЛЕ и се провали! Левски спечели една победа срещу юношите на Лацио ( ако ми кажеш поне 1 играч от този отбор тогава ЕВАЛА) и стана огромен успех. Бай Ганьо говори за анонимниците на ЦСКА ... А Беверен, Бате, Жилина и Дебрецен също бяха анонимници, да не говорим за Тампере. Ама сините ги направиха отбор!!!
soilwork написа:"При такава игра и някой гранд от Европа може да го отнесе", коментира Батков
![]()
![]()
TheClub написа:POPCORN написа:Добре бе брат не можем да бием Видима-Раковски , как искаш да си мерим оная работа със Сити или Порто?
кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
+1 Че май и Галата отпаднаха, но не съм сигунен
Явно имаме различни гледни точки....Не обичам да гледам как падаме никъде и няма да ми е приятно.POPCORN написа:кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
soilwork написа:"При такава игра и някой гранд от Европа може да го отнесе", коментира Батков
![]()
![]()
Гуу написа:soilwork написа:"При такава игра и някой гранд от Европа може да го отнесе", коментира Батков
![]()
![]()
Какво, ти съмняваш ли се ?
Аз специално не, Левски тази вечер даде сериозна заявка за спечелването на Лига Европа.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта