Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Re: Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Мнениеот БАТТЯНА » 19 авг 2010 18:53

TPAKTOP написа:
UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас :shock: Както се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА! 8-)

Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си? :roll: Двете са чуства и не се самоизключват ;)

ти си много ограничено парче :evil:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 авг 2010 22:13

Ами самият въпрос е подвеждащ, защото той предполага да се потвърди или опровергае едно невярно твърдение. :lol: "Левски" няма как да е по-мразен от ЦСКА, по простата причина, че привържениците на "Левски" (в т.ч. и няколкото поколения българи, живеещи от години далеч от Родината) са около 50% или колкото привържениците на всички останали български отбори взети заедно! :lol: :lol: :lol: Привърженици на "Левски" има както в София, така и в Пловдив (моя роден град), Варна, Русе, Велико Търново ....... в цяла България, в Германия, Испания, цяла Европа.... Щатите, Аржентина, Австралия ...... по целия свят! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 авг 2010 01:22

UltraBlue написа:
TPAKTOP написа:
UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас :shock: Както се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА! 8-)

Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си? :roll: Двете са чуства и не се самоизключват ;)

Освен ако майка ти няма връзка с шефа ти, примера е неудачен. Тук говорим за свързани неща ;)

Е каква е връзката между ЦСКА и левски! Само футбола! Няма друга връзка между най-титолувания клуб в България и левски! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2010 08:00

Stailio написа:Когато победихте Leverkusen, те бяха на незавидното място в таблицата, в зоната на изпадащите. Победихте със 100 зора и Бербатов, който ви беше 13 играч. Розови смешници

Когато бихме Леверкузен,те бяха по средата на таблицата!Не се изказвай неподготвен!
А иначе ЦСКА е много по мразен,особено от ''сините'',които непрестанно свързват миналото на ''червените'' като ''злите комунисти'',а пък те се свързват като ''добрите.....капиталисти'' :mrgreen: (няма голяма връзка да е било така,ама това е ''синята'' логика)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 авг 2010 12:10

В Италия Ювентус е отбора с най-много фенове, но всички останали ги мразят. Шумахер е пилота с най-много фенове по света, но всички фенове на други пилоти го мразят. Байерн е отбора с най-много фенове в Германия, но феновете на всички други отбори гги мразят. Така е по цял свят. така е и в България - Левски е с най-много фенове, но останалите ни мразят. С 2 думи - НАЙ-ДОБРИТЕ СА НАЙ-ОБИЧАНИ И НАЙ-МРАЗЕНИ!!!

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 20 авг 2010 12:17

Мразят ви, защото сте долна, аморална,дебелокожа лепиларска зган!

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 20 авг 2010 12:45

Логично,и Реал е по-мразен от Барселона,но и по-обичан! Големите винаги са силно мразени и 2 пъти по-силно обичани!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 авг 2010 13:16

Kato cheta smeshnite kometarcheta na sinite fenove se napikah ot smqh :D No vse pak se radvam che taka mislqt, che sa s nai-mnogo fenove! Az v polemiki nqma da vlizam,zashtoto ne iskam da im padam na NIVOTO!
Uspeh sreshtu AIK!
PP: Izvinete me, kirilcata mi se preeba!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 авг 2010 22:21

samocskasamo написа:Че Левски е по мразеният отбор от феновете на другите отбори и от неутралните фенове е ясно но защо е така.Ще ви напиша само няколко факта.Дядо ми бог да го прости е бил футболист на Славия и ми разказваше.Играем с Левски а на трибуните немски офицери,строяваме се пред тях и ние футболистите на Славия сме набили поглед в земята а футболистите на Левски усмихнати гледаха кьм трибуната и поздравиха немците с хитлеристки поздрав.В тези времена фенове на Левски са били буржоата в Бьлгария.Как да обичат Левски в Стара Загора като преди повече от 30г изхвьрлиха Берое заради тях,а футболистите на Левски бяха обсипани с камьни.Как да ви обичат в Перник-като заради вас извадиха Металург и Миниор от А група.Как да ви обичат в Плвен след като ги направихте сателит и им дадохте 12 играчи а след като биха нас и Литекс,вие пратихте тези играчи в Славия и така Спартак Пл изпадна и оттогава няма вращане.Ами Беласица и Коце Маца.Още помня като изпаднаха и как Коце Маца пред Канал3 каза:Грешка че се заиграхме партиино с Левски,които е влязал коалиция с Левски е загубил.Как да ви обичат славистите като на финала за купата Жужо призоваваше феновете ви да нахлуят на терена.Видяхте и омразата на феновете на Ботев в предаването Пирамида.Те тогава искаха да се саморазправят с Голди и неговите хора.Как да ви обичат хората обичащи БГ футбола като ваш журналист прати доноса до УЕФА за Михтарски срещу Ювентус,счупихте и главата на локомотивеца Крум Савов.Е няма как да ви обичат.Сега единствено получавате малко подкрепа от феновете на Локо пд,ама не мисслете че и те ви обичат.Те са по кьм вас заради Гонзо,заради няколкото конфликти с нас и заради това че ако питаш фен на ЦСКА ти казва Ботев-това е Пловдив.Ама и те маи не са ви партия нали преди 3г ви нападнаха пред сектор А на националния.Абе то нали и девиза на водещата ви групировка е:Сами срещу всички-ние сме София-Запад.Аиде чао,каквото и да напишете хората знаят защо не ви обичат.

Дай дефиниция за "обичане между фенове"?Ако сега ми обясниш и защо феновете трябва да се "обичат"...Какво е ЦСКАЗ?Преди да извадят Металург от А група,в Перник "обичаха" ли ни?Коце Маца ли трябва да ни обича?Жужо не беше ли "легенда" на Славия?Чакам отговорите ти.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”