Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

4au6
Контакти:

Re: Уволниха Дочев!

Мнениеот 4au6 » 15 авг 2010 21:22

Пичове май сбърках тази сутрин.Тия от Перник ще са по зле от Христол-off.С камъни ги изгонетете и проблема си решете.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 15 авг 2010 21:25

4au6 написа:Пичове май сбърках тази сутрин.Тия от Перник ще са по зле от Христол-off.С камъни ги изгонетете и проблема си решете.

Така е,приятел,в момента можем само да гледаме,но това не трябва да продължава така.Тези са абсолютни дебили и го доказват с поредната си простотия,да искат да махат Павката Дочев,който сега започна.Поредният прецедент с един отличен треньор.Този път месец и половина му дадоха време,или поне така се очертава,абе жалка работа,много се раздразних.

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 15 авг 2010 21:31

На тия миндили трябва да им се хвърли един як бой ! Майка му стара ! :evil: :evil: :evil: :evil:

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 15 авг 2010 21:41

Играчите ви са на ниво А окръжна група!!!! Това е проблема. Не треньора!!!
ВДинев

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 15 авг 2010 21:43

искам да ви напомня че това все още не е официално. Като стане официално тогава споменавайте и коментирате сега не е нужно. По-добре да го оставим а да изгонят феновете.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 авг 2010 21:44

Captain Stottlemeyer написа:
garfild8 написа:......И така да е,но ако не влезете в групите на ЛЕ,ще е по-голяма идиотия,от тези на сините в ЕКТ.

Извън темата: "Сините" през последните години в ЕКТ са направили много повече, отколкото всички български отбори взети заедно. Затова и твоето смешно отборче, Гарфилдчо, имаше възможност да се докосне до Европа миналата година - докосна се и толкоз. :lol: След 20 - 30 години пак! :mrgreen:
По темата: Преди няколко дни написах във вашия форум , че Дочев си вкарва автогол с тези среднощни тренировки (след мача в Ирландия) и тези юркания на вашите балерини. Май никой не ми обърна внимание (освен че един ме напсува) .... Ами изгониха го, както изгониха и Ратко Достанич! Факт. Тук е България..... :evil:

Така е,капитане.Ама ще отречеш ли,че твоя Левски ми донесе НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗЛАГАЦИИ в Европа?А моето отборче,не се е излагало по вашия начин. :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 21:56

vladomin_ написа:Играчите ви са на ниво А окръжна група!!!! Това е проблема. Не треньора!!!

Ама с половината победихме Динамо..

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 авг 2010 22:02

drakata написа:
Blue_Lion написа:Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. !

И какво толкова се е случило.
Ето заради такива мрънкачи като тебе сме на това дередже.
Толкова са велики и обичани че като паднат 2 мача и 600 зрители на мач веднага.
Я виж един НОТИНГАМ бе.
2 пъти подред ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и си игра 3 години във "В" група, при 25000 на домакински мач.
Тука всичко живо реве за всичко.
10 лева билет и веднага бойкот.

Батков е сам, нормално е при изнервена обстановка да прави грешки, та на последното дерби цялата агитка на Левски обърна лъва вие искате 1 човек да не греши.
Левски влезна в шампионска лига с Батков , 1/4финал за УЕФА пак с него.
И след един слаб сезон оревахте всичко живо. Е такива фенове не трябват на никой отбор.

Абе ей,льольо ти на мене не ми викай "мрънкач" щото и миналия,и по-миналия сезон и по-по-миналия сезон бях на мачовете на Левски в Сектор "Б" и квото е имало съм го казал там ! Кво ме боли за Нотингам бе...аз съм от ЛЕВСКИ ! И само да те светна,и по 45 лв. съм давал за билет,и сега дадох 15 лв. за дербито и ще давам и тройно повече ! Това което ме дразни е,че съсипват отборите дали най-много на България ! Най-мразя ей такива като тебе...на всяка манджа меродия,без да знае за кво става въпрос ма да си каже мнението и без да му е на сърцето въпросния проблем !

Нищо не се било случило...абе ти от кома ли се пробуждаш бе ??? ЦСКА им събориха базата,взеха им лиценза,затвориха им стадиона ! Виждал ли си Левски-Раковски къде и на кво тренират ??? Казанската афера ??? Стадион "Г. Аспарухов" виждал ли си в кво състояние е ??? Какво стана с онези 7 млн. ??? Защо изгониха редица играчи на Левски,вкарали Левски в ШЛ и защо изгониха хората вкарали Левски в ШЛ и допринесли за това България да има участник на 1/4 финал ! Сори пич,бъркаш много - Батков даваше малко,а искаше много ! ;) Батков,Томов,Титан,Христолов...все тая !
Изображение

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 15 авг 2010 22:05

Какъв тренер трябва да си,за да пуснеш и държиш НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Мигел цял мач?!?!?Обръщаш мача със защитна тактика срещу 10 човека от селския отбор на Видима?!?
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 15 авг 2010 22:20

Какъв тренер трябва да си,за да пуснеш и държиш НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Мигел цял мач?!?!?Обръщаш мача със защитна тактика срещу 10 човека от селския отбор на Видима?!?=================================== 10000000000 +++++++++++++ и трите мача ги взимахме с стпйчо младенов или димитър пенев

Върни се в “ЦСКА”