Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:05

аз шък съм зад Дочев!Не е лош човек... нека да му дадеме шанс !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 23:09

POPCORN написа:аз шък съм зад Дочев!Не е лош човек... нека да му дадеме шанс !

Благодаря ти! Станахме 2-3, които сме на това мнение!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:13

TheClub написа:

за кое е виновен той?За това че Титан нямат никаква организация, затова че титан нямат пари ли?Затова че на някой футболисти не им харесва метода му на работа ли?Накарал ги да тича малко и нашите пеплюки пискат!И за виданов ли е виновен където е пълен дървар и няма едно правилно отиграване или затова че Мигел не може да си спре топката веднъж на гърди?Просто футболистите са ни дървари!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 14 авг 2010 23:14

Тази година бе направена страхотна селекция, състояща се от куп контузени ритнитопковци, избрани от ДВД филми и интернет...
За едни съществува таван на заплатите, за други - не. На едните се плаща дължимото на секундата, на други - пари за тях няма или се бавят с месеци. Е, как няма да има конфликти вътре в отбора?! (Тибони бил взимал 24 000 евро?!).
Титан със специалното съдействие на Костадинов доведоха всички тия мърльовци, да поиграят няколко месеца с надеждата скоро да бъдат продадени. Това са едни стоки, които не трябва да "залежават" дълго, а да бъдат продавани при първата по-приемлива оферта.
Нека да си приберат парите пък майната му на отбора и феновете.
С постоянните смени на треньори и поток на футболисти какъв отбор може да се изгради и да се сработи. Невъзможно е. През няколко месеца почваме от нулата, а тъпчем на едно място.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 23:16

Последните два коментара са THE BEST! НО КОЙ ДА ГИ ЧУЕ???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:17

Awesome написа:Тази година бе направена страхотна селекция, състояща се от куп контузени ритнитопковци, избрани от ДВД филми и интернет...
За едни съществува таван на заплатите, за други - не. На едните се плаща дължимото на секундата, на други - пари за тях няма или се бавят с месеци. Е, как няма да има конфликти вътре в отбора?! (Тибони бил взимал 24 000 евро?!).
Титан със специалното съдействие на Костадинов доведоха всички тия мърльовци, да поиграят няколко месеца с надеждата скоро да бъдат продадени. Това са едни стоки, които не трябва да "залежават" дълго, а да бъдат продавани при първата по-приемлива оферта.
Нека да си приберат парите пък майната му на отбора и феновете.
С постоянните смени на треньори и поток на футболисти какъв отбор може да се изгради и да се сработи. Невъзможно е. През няколко месеца почваме от нулата, а тъпчем на едно място.

смехме се на лупи ама поне даваше парите за добри играчи...и станхме шампиони, а докато сме с Титан няма да станем шампиони никога!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 23:17

POPCORN написа:
TheClub написа:

за кое е виновен той?За това че Титан нямат никаква организация, затова че титан нямат пари ли?Затова че на някой футболисти не им харесва метода му на работа ли?Накарал ги да тича малко и нашите пеплюки пискат!И за виданов ли е виновен където е пълен дървар и няма едно правилно отиграване или затова че Мигел не може да си спре топката веднъж на гърди?Просто футболистите са ни дървари!

Aз съм за уволнението му-защото щом не е съзрял още лятото на подготовката че половината са дървари и некадърници,значи е слаб треньор

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 авг 2010 23:18

Според мен без да се заяждам в момента ЦСКА има нужда от треньор,който е и добър психолог. Явно Дочев не може да се справи. Л.Пенев и Хр. Стойчков са всичко друго но не и добри психолози и ако бъдат назначени за орицателно време яе настроят всички в съблекалнята срещу себе си. Преди около 20 години Левски беше направил много добра селекция беше привлякъл Ил.Илиев, Я.Петров, Г.Димитров(Каубоя), В.Вълков, Ст. Пумпалов в отбора се завърна Н.Сираков ,но направи старт подобен на настоящия на ЦСКА треньор беше доказан специалист като В.Методиев(Шпайдела)-махнаха го и докараха Чико Дерменджиев-буквално за дни отбора се преобрази не успя да задмине ЦСКА ,но игра много добър футбол и постави основите на онзи отбор на Левски ,който спечели титлата в следващите 3 години. За мен ЦСКА има нужда от треньор,който да свали напрежението в отбора,а едва ли има някой по-добър в това от Д.Пенев. Все пак това е само мое мнение.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:20

Aз съм за уволнението му-защото щом не е съзрял още лятото на подготовката че половината са дървари и некадърници,значи е слаб треньор

батеееее няма избор разбираш ли.тоя човек е дошъл да работи а не ей така да си подава оставката!и като си е подаде какво ще стане?ще се промениме ли?Казват му какво да прави , това е..Костадинов и 2мата проесофир.Те са виновни за всичко!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 14 авг 2010 23:25

Не пиша във вашия форум, а смао го чета. Днес положението ви е тежко и ще си позволя да пусна една притча. И аз съм фен и ме боли сърцето, когато отборът ми е зле. Разбирам ви напълно.

*Един човек имал всичко в живота- здраве,семейство, любов, деца, занаят...
Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома.
Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"...Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил:
"Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..." * ;)
Последна промяна от medenka на 14 авг 2010 23:28, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”