Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 09 авг 2010 16:07

Не, проблемът е в слънчевите изригвания :mrgreen: :lol: :mrgreen:

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 09 авг 2010 16:10

ето и няколко акцента от мен /накратко, защото темите са много дълги/

- първо по отношение на играта - играта вчера беше на прилично ниво - с малко повече късмет прехваленият отбор на Черноморец отиваше на резултат. Друг е въпросът, че нивото в момента е ниско с оглед на лимитираните качества на играчите, многобройните контузии, голямото напрежение около отбора и... не на последно място липсата на подкрепа от публиката. Като добавя и липсата на късмет вчера, вярвам, че възможностите на този отбор са много по-големи.

- гола на Хаири - колективна грешка на защитата - ЦСКА играе зонова защита, не пази персонално при статични положения и Хаири се възползва от отворила се дупка в подреждането на играчите - това е рискът при този вид защита, да се напипа свободно пространство, което с оглед на постоянните промени в състава и най-вече защитата ни, се превръща в слабост, която бе наказана

- треньора - последният, който може да има някаква вина в целия абсурд. Вижда се, че е добър треньор и човек, който разбира играта - вади максимума от материала, с който разполага. Виждам, че доста сте обсъдили пресконференцията му - факт е, че Дочев е доста объркан и стресиран от ставащото около отбора. Очевидно е, че някои неща му идват в повече. Аз обаче тълкувам малко по-различно 'посланията', които той отправя чрез някои на пръв поглед неадекватни отговори - човекът си казва, че просто около него всичко е един голям хаос и че той няма дума по селекцията, комуникацията в отбора е под всякаква критика и т.н. И между другото - Дочев наистина каза тралала за Олимпиакос тъй като не се сети името, а другото беше интерпретация на 'журналиста' Диков.

- Костадинов - много слаб като спортен директор, никога не говори конкретно, никога не заема твърда позиция, предизвиква недоумение и голямо съмнение с действията и изказванията си. А в момента има прекалено много открити въпроси - така напрежението няма да спадне. С едно нещо не съм съгласен - че Костадинов основно е правил селекцията. Този път селекцията не е негова, това си е селекция на Титан отвсякъде, Костадинов е изпълнителят, не архитектът. Не че това обяснява кой знае колко, дори напротив, но според мен е важно да се знае.

- Живков - без коментар, пълен аматьор.

- Титан - стигаме и до голямата въпросителна. Ясно е, че управлението на отбора е доста неадекватно. Броят на допуснатите грешки е голям. Аз все се навивам и си казвам, че грешките им се дължат на неопитността им и многото лоши съветници, че им трябва време да се научат. Ама мама му стара, те не се учат - вече започват и грешките си да повтарят. Защо се изпокриха точно сега, когато напрежението е голямо и се опитват да си измият ръцете с играчите както вчера?
Сега разбирам, че Шеридан нямало да получи картотека за евротурнирите, така и не разбрах каква е причината и дали е само за мачовете с уелсците - е за какво ни е тогава, защо той ни е най-скъпият трансфер?
Много са нелогични действията им, много са откритите въпроси, на които няма отговор, много са и дълговете...

та с две думи - топката е в тях, а Дочев и момчетата заслужават по-голяма подкрепа - публиката трябва да подкрепи отбора си в този труден момент, за да може и исканията ни към ръководството да бъдат чути и да се приемат сериозно

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 16:25

the wall написа: И между другото - Дочев наистина каза тралала за Олимпиакос тъй като не се сети името, а другото беше интерпретация на 'журналиста' Диков.

Мерси! Тъкмо си мислех да почвам да търся пълната пресконференция да го слушам пак. Бях сигурен почти на 100% че го каза защото не се сети за града от Кипър.
За Дочев съм сигурен че не крие нищо ама му е много трудно. Той е единствения който се опитва да намери причина за дадена постъпка на даден играч или ситуация. Лошото е че не го оставят да решава сам! Много голяма глупост! Да не знае с кои футболисти ще играеш! Не бях се и съмнявал че Коща ще доведе подобен тип проблеми :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 авг 2010 16:26

АРМЕЕЦ написа:И Левски натискахме до последно и Черноморец и то с 9 човека, но просто нямахме късмет. Нека обаче не забравяме, че контраатаката е едно от най-важните неща в съвременния футбол.А видяхме че Черноморец се справят доста добре с контраатаките.Да не забравяме че и нашия гол в 20-та секунда беше подобен. Мисля че нашите играчи са добри само ,че напрежението им е в повече. В големите футболни отбори се използват много често спортни психолози, които помагат на играчите да се разтоварят психически и тяхната роля е най- осезаема при загубите ,но при нас не се използва тази практика. Един играч трябва да се въстанови освен физически така и психологически. Но всичко ще се оправи само трябва време и спокоиствие . Та те едва се познават момчетата а и доста от тях дори и не говорят български( визирам чужденците).Така че дори и да им подвикнеш нещо по време на мач няма да те разберат и е възможно да да сбъркат.

То,при нас,миналата година,като имаше психолог,че...Футболистите,като идват в ЦСКА или в Левски не знаят ли,че ще има напрежение?Или,като видят пачките,очите им стават като чинии.Колко световноизвестни играчи са отказвали оферти от велики отбори и са си стояли по местата и са били легенди там?На Делев лошо ли му беше в Пирин?Сега,в ЦСКА,да не е цъфнал и вързал?Всеки трябва добре да пресметне,докъде му се "простира плаченцето".Няма оправдание!Бензема като отиде от Лион в Реал,някой да не го оправдаваше."Ма той,видите ли,идва от Лион и затова..."Влизаш и хората очакват да покажеш игра.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 09 авг 2010 16:27

Според мен в ЦСКА ще стане като с Ботев. На много от вас не им се вярва, но ще си говорим след две години, когато няма да има стадион а само милиони задължения, а Титан ще бъдат само спомен, като Митал.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 16:30

the wall написа:ето и няколко акцента от мен /накратко, защото темите са много дълги/

- първо по отношение на играта - играта вчера беше на прилично ниво - с малко повече късмет прехваленият отбор на Черноморец отиваше на резултат. Друг е въпросът, че нивото в момента е ниско с оглед на лимитираните качества на играчите, многобройните контузии, голямото напрежение около отбора и... не на последно място липсата на подкрепа от публиката. Като добавя и липсата на късмет вчера, вярвам, че възможностите на този отбор са много по-големи.

- гола на Хаири - колективна грешка на защитата - ЦСКА играе зонова защита, не пази персонално при статични положения и Хаири се възползва от отворила се дупка в подреждането на играчите - това е рискът при този вид защита, да се напипа свободно пространство, което с оглед на постоянните промени в състава и най-вече защитата ни, се превръща в слабост, която бе наказана

- треньора - последният, който може да има някаква вина в целия абсурд. Вижда се, че е добър треньор и човек, който разбира играта - вади максимума от материала, с който разполага. Виждам, че доста сте обсъдили пресконференцията му - факт е, че Дочев е доста объркан и стресиран от ставащото около отбора. Очевидно е, че някои неща му идват в повече. Аз обаче тълкувам малко по-различно 'посланията', които той отправя чрез някои на пръв поглед неадекватни отговори - човекът си казва, че просто около него всичко е един голям хаос и че той няма дума по селекцията, комуникацията в отбора е под всякаква критика и т.н. И между другото - Дочев наистина каза тралала за Олимпиакос тъй като не се сети името, а другото беше интерпретация на 'журналиста' Диков.

- Костадинов - много слаб като спортен директор, никога не говори конкретно, никога не заема твърда позиция, предизвиква недоумение и голямо съмнение с действията и изказванията си. А в момента има прекалено много открити въпроси - така напрежението няма да спадне. С едно нещо не съм съгласен - че Костадинов основно е правил селекцията. Този път селекцията не е негова, това си е селекция на Титан отвсякъде, Костадинов е изпълнителят, не архитектът. Не че това обяснява кой знае колко, дори напротив, но според мен е важно да се знае.

- Живков - без коментар, пълен аматьор.

- Титан - стигаме и до голямата въпросителна. Ясно е, че управлението на отбора е доста неадекватно. Броят на допуснатите грешки е голям. Аз все се навивам и си казвам, че грешките им се дължат на неопитността им и многото лоши съветници, че им трябва време да се научат. Ама мама му стара, те не се учат - вече започват и грешките си да повтарят. Защо се изпокриха точно сега, когато напрежението е голямо и се опитват да си измият ръцете с играчите както вчера?
Сега разбирам, че Шеридан нямало да получи картотека за евротурнирите, така и не разбрах каква е причината и дали е само за мачовете с уелсците - е за какво ни е тогава, защо той ни е най-скъпият трансфер?
Много са нелогични действията им, много са откритите въпроси, на които няма отговор, много са и дълговете...

та с две думи - топката е в тях, а Дочев и момчетата заслужават по-голяма подкрепа - публиката трябва да подкрепи отбора си в този труден момент, за да може и исканията ни към ръководството да бъдат чути и да се приемат сериозно

Като цяло + 1 за мнението, най-доброто, което прочетох до тук. не съм съгласен само, че казаното за мача с Олимпиакос "тралала" е интерпретация на Диков. Аз лично го разбрах, че той има съмнение, че играчите му са бойкотирали и играли несериозно в онзи мач. той това си каза човека. Направи ми впечатление твойта теза, че Титан правят селекцията. Дали е така, аз не знам. Слушах обаче преди време интервю с Борисов, който каза, че единствения играч, който той е довел е Гранден. Може и титан да имат пръст в някои трансфер, и Божков едно време правеше подобни "подаръци". понякога президентите водят свои футболисти, но чак пък цялата селекция да е на Титан. Ако е така нещата стават повече от абсурдни. И какво прави там тогава Емо Костадинов? Каква е неговата роля? Не знам. Просто не знам. Най-добре да спра да следя всичко свързано с бг футбол за половин-една година и след това да излезна да видя какво е станало. белким се оправим
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 16:46

danko_sot я дай да намерим въпросната пресконференция че да не спорим тука за щяло и нещяло
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 17:00

TPAKTOP написа:danko_sot я дай да намерим въпросната пресконференция че да не спорим тука за щяло и нещяло

Къде да я намерим, аз не знам къде. Гледах я по Канал 3, трябва да им искаме записа :) Аз така го разбрах, че каза Дочев. Питаха го имате ли съмнения в някои от играчите за този мач(с Черноморец). Той каза не нямам, играха с висок морал или нещо такова. След това го пита някои а за мача с Олимпиакос. И той каза там имаше малко "тралала", нали ме разбирате какво искам да ви кажа. Нещо такова беше. После даже някои го подпита значи подозирате че може да е имало бойкот в този мач и той отговори утвърдително и че не е сигурен, но се съмнява. Но е възможно да не съм разбрал все пак. Между другото сега чета, че щели да изгорят играчи. Шефовете искат да си измият ръцете с играчите, но футболистите имат най-малка вина. Имаме добри играчи с голям потенциал, изключвам защитата, там имаме проблеми и то в центъра и само. Когато се върнат Минев и Стоянов ще се заздравят нещата по фланговете, а и Дечев изглежда обещаващ. Според мен в защита трябва да се пробва една двойка Акуаро-Коста Стоянов. Други варианти не виждам засега.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 17:06

danko_sot написа:
TPAKTOP написа:danko_sot я дай да намерим въпросната пресконференция че да не спорим тука за щяло и нещяло

Къде да я намерим, аз не знам къде. Гледах я по Канал 3, трябва да им искаме записа :) Аз така го разбрах, че каза Дочев. Питаха го имате ли съмнения в някои от играчите за този мач(с Черноморец). Той каза не нямам, играха с висок морал или нещо такова. След това го пита някои а за мача с Олимпиакос. И той каза там имаше малко "тралала", нали ме разбирате какво искам да ви кажа. Нещо такова беше. После даже някои го подпита значи подозирате че може да е имало бойкот в този мач и той отговори утвърдително и че не е сигурен, но се съмнява. Но е възможно да не съм разбрал все пак. Между другото сега чета, че щели да изгорят играчи. Шефовете искат да си измият ръцете с играчите, но футболистите имат най-малка вина. Имаме добри играчи с голям потенциал, изключвам защитата, там имаме проблеми и то в центъра и само. Когато се върнат Минев и Стоянов ще се заздравят нещата по фланговете, а и Дечев изглежда обещаващ. Според мен в защита трябва да се пробва една двойка Акуаро-Коста Стоянов. Други варианти не виждам засега.

Дори не мога да намеря аудио на пресконференцията!!! :) Човек да не се разспори :lol: Иначе след въпроса дали има хора които да не играят на ръба възможностите си той каза че срещу левски и Черноморец е сигурен че не е имало такива а сещу Олимиакос(Тралала) може би е имало! Дори се извини че не се сеща! И аз я гледаах по канал 3 :)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 17:22

danko_sot написа:
TheClub написа:,

Мога да ти кажа ЕВАЛА! Нека подкрепяме отбора, стига сме го плюли!

Имам един въпрос към теб. Как се подкрепя един отбор според теб? Като пишем положителни неща по форумите, като ходим на стадиона или как? Моят отговор е като си кажем каквото мислим и виждаме. Ето аз до онзи ден бях на едно мнение, днес съм на малко по-различно. Все още държа на думите си от предишните дни, но няма как вчерашните медийни изяви най-вече на някои хора, не толкова самия мач, да не променят мнението ми. Все още съм зад Дочев. Добър-лош трябва да му се даде повече време. Малко по-резервиран съм към Титан. Докато за Костадинов и Живков мисля, че ако продължават така нещата, те трябва да напуснат кораба първи

Я кажи като си чешем езиците с каквото и да било, ще променим ли нещо?

Върни се в “ЦСКА”