Защо публиката на ЦСКА намалява?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Защо публиката на ЦСКА намалява?
ami s takiva ma4ove niama da se varnat horata na stadiona , sas zvezdi kato Akuaro (po baven ot baba mi ) ,Espozito ( niama nishto obshto s futbola ) ,Tiboni ( rital za zdrave v selskite grupi v Italia ) ...
napred_trizvezdni_1948 написа:
Мале колко злоба има у всички вас, явно имате много проблеми от социално и психологическо естество, повече мразите от колкото да обичате отборчето ви, което от както е създадено, петни името на най-големия Българин, какви нещастници сте само от страни, една малоумна сган. Радвайте се и подкрепяйте керливия си отбор, вместо да злобеете там където не ви е мястото.
Колега относно злобата-мнението ти прелива от такава и по никакъв начин не те различава от хората които се проявяват с това.С какво по-точно според теб името на ФК Левски петни името на най-големият Българин???С твърдението си за..."една малоумна сган" слагаш много хора под общ знаменател и по този начин ги обиждаш и оскърбяваш,а ти даже и не ги познаваш за да даваш такива оценки.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
- ULPIA SERDIKA 1914
- Контакти:
napred_trizvezdni_1948 написа:ULPIA SERDIKA 1914 написа:Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:
"....-нямаше как да ходя на мачове на Левски....щяха да ме върнат на село.Дошъл съм да уча,да зема вишо и апартамент от войската.Връщане няма,байкооо"/запазвам и диалектиката/.
За справка на невярващите нека да погледнат записи на мачове от преди 2000г. и назад.
Мога да говоря много по тази, признавам, една любима тема!
Мале колко злоба има у всички вас, явно имате много проблеми от социално и психологическо естество, повече мразите от колкото да обичате отборчето ви, което от както е създадено, петни името на най-големия Българин, какви нещастници сте само от страни, една малоумна сган. Радвайте се и подкрепяйте керливия си отбор, вместо да злобеете там където не ви е мястото.
Драги,
единствената забележка,която е градивна в момента би могла да бъде,че коментирам тема
незасягаща моя отбор.Но злоба няма,наистина!И защо се засягаш,заради думата "Дученце" или друго?
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
Вижте драги ми смехурковци. Чета "ЦСКА умре". Ха. Иска ви се ЦСКА да умре. Две загуби и умре. Та по тая логика Левски миналата есен не умре ами направо изгни. Нещата за ЦСКА в последните два сезона са така: силно начало-намаляне на оборотите по средата на сезона-провал накрая. Защо да не са обратното сега. Знам не ви се вижда как ще стане това. Но виждаше ли ви се с играта срещу Динамо Москва как можем да правим равни с Монтана няколко месеца по късно. Запомнете едно...ЦСКА ЩЕ ПРЕБЪДЕ ! И отговора на един въпроса зададен от сектор Г миналата седмица още не мога да го получа...
Смърт за курвите? А КОЙ ЩЕ ВИ РАЖДА ?
П.С. Ей ся си изпросих бан вече ама бял кахър.

mironi88 написа:Вижте драги ми смехурковци. Чета "ЦСКА умре". Ха. Иска ви се ЦСКА да умре. Две загуби и умре. Та по тая логика Левски миналата есен не умре ами направо изгни. Нещата за ЦСКА в последните два сезона са така: силно начало-намаляне на оборотите по средата на сезона-провал накрая. Защо да не са обратното сега. Знам не ви се вижда как ще стане това. Но виждаше ли ви се с играта срещу Динамо Москва как можем да правим равни с Монтана няколко месеца по късно. Запомнете едно...ЦСКА ЩЕ ПРЕБЪДЕ ! И отговора на един въпроса зададен от сектор Г миналата седмица още не мога да го получа...
Че кой истински Левскар иска "...ЦСКА умре" бе колега.Пази Боже.Че ние цяла година чакаме мачовете между двата отбора.То без вас какво първенство ще е?Пък и нали трябва да се хапаваме от време на време-за това живееме

Айде стига драми-вярно две поредни загуби,но тепърва първенството продължава.Важното е да се стегнете и да не допускате повече грешки за да не си провалите сезона.
Да запеем дружно песента
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
- Гара Дембеле
Цска и публика ли имала ??? Сега разбирам

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- london_hools
- Контакти:
koi sega e Nomer 1(6)? 

Защо публиката на ЦСКА намалява?
отговор:Защото ви затвориха Армията.Дали БФС,дали Титан-ите не се знае
отговор:Защото ви затвориха Армията.Дали БФС,дали Титан-ите не се знае

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Гладна мечка хоро не играе!