Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Obichamlevski
Контакти:

Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Мнениеот Obichamlevski » 07 авг 2010 12:31

Не че е по темата , но .......... четох в малко по-задни страници за Дембеле , че е бил Дюстабан и едва ли не щял да се контузи защото му се ебавало майката на краката и т.н. :|

АБЕ вие знаете ли какво е това дюстабан ? Нормални ли сте ? Има си стелки ... с които се прави така , че ходилото му да е наместено както трябва а да не е плоско . И съответно това се оправя .... не е "неизлечимо" *( макар че това не е точната дума )* майката му е да си сложи стелки на маратонки , обувки , бутони .... абе всичко с което ходи и бяга :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2010 12:33

Ами радвайте се-няма лошо!!!
Първо бил играч на Селтик-е и!!Както каза колегата взехме играч и от Барса преди време и то с 2-3 мача за първия отбор(Франсиско Мартос) и какво стана-пълно разочарование!!Така,че това не е гаранция!!Второ като чуя Шотландия и тръпки ме побиват-няма по-дърварско първенство то там!!А и този не прави изключение-предполагам че здрв физически,играе много добре с глава, и е борбен-ама в техническо отношение е пълен дъевар!!!Абе типичен таран-в момента с такива вече никой не играе!!!Ако му се сложи грамотен защитник го пишете отписан!!Както и да е-дано да греша-аз лично ще радвам ако успее и ме опровергае,но............
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2010 12:37

Е не, няма такива фенове като тези на ЦСКА. Взимаме играч на Селтик, вкарал гол на Ман Юн дори и пак има недоволни. няма такова племе :) ;) :roll:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 авг 2010 12:38

Тоя може и да е добър,може и да не е,божа работа.Само едно знам,че момчето ще играе за пари?А парите в ЦФКА-то нещо не ги плащат на време.Това е проблем щото българите биха се навили да играят за честа на фанелката,идеята,публиката.Ама чужденците само кинтата ги ения,не им пука изобщо.Много чужденци имате май са повече от 10,ако не им се плаща на време лошо,ма като знам как действат Титаните!!!!! По-добре момчета като тоя Костадинов и Дечев,дето им дреме за идеята.А тия чужденци според мен,трябва да са 4,5 ма класни!!!А не само да има,както е в България.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 авг 2010 12:40

cska_90 написа:Бе незнам откъде ви е този ентусиазъм само!!Като му гледам визитката нещо не ми се вижда да е кой знае какво!!Дано греша-все пак е и млад-ама се съмнявам!!

Years Team Apps† (Gls)†
2006-2010 Celtic 14 (4)
2009 → Motherwell (loan) 13 (2)
2009–2010 → Plymouth Argyle (loan) 13 (0)
2010 → St Johnstone (loan) 16 (6)

56 мача -12 гола и то в какви първенства!!!

е все сте недоволни мама му стара... а митревски като имаше голяма визитка?а панку като имаше голяма визитка?Какво направиха?Пълни дупки!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2010 12:43

Опа грешка, май няма гол срещу Юнайтед. Но беше много близо на един клип дето гледах след корнер, топката мина на см от вратата на Юнайтед :) :roll:
Вижте кои юноши са ни в първия тим в момента в момента- Караджов, Дечев, Томи Костадинов, Александър Тонев, Румен Трифонов. Не е зле ми се струва :) :P Всеки един от тях има потензиалът да играе, а не само да търка пейката и да отчита присъствие
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 авг 2010 12:44

cska_90 написа:Ами радвайте се-няма лошо!!!
Първо бил играч на Селтик-е и!!Както каза колегата взехме играч и от Барса преди време и то с 2-3 мача за първия отбор(Франсиско Мартос) и какво стана-пълно разочарование!!Така,че това не е гаранция!!Второ като чуя Шотландия и тръпки ме побиват-няма по-дърварско първенство то там!!А и този не прави изключение-предполагам че здрв физически,играе много добре с глава, и е борбен-ама в техническо отношение е пълен дъевар!!!Абе типичен таран-в момента с такива вече никой не играе!!!Ако му се сложи грамотен защитник го пишете отписан!!Както и да е-дано да греша-аз лично ще радвам ако успее и ме опровергае,но............

Не знам защо е този негативизъм от теб. Един грамотен защитник може да се справи с 90% от всички нападатели на този свят. Останалите 10% просто няма как да купим. Кой точно нападател в ЦСКА в момента е "здрав физически,играе много добре с глава, и е борбен"? Аз бих добавил и грамотен тактически! Не е нужно такъв тип играч да е и техничен виртуоз. Не можем и да очакваме, защото ако беше и това щеше да е титуляр най-малко в Селтик и нямаше и да помислим да го вземем. Без да правя и най-малко сравнение, ще ти припомня, че Любо Пенев също не беше най-техничният играч на света, но компенсираше точно с огромна мощ и борбеност. Пак ще кажа - далеч съм от мисълта да ги сравнявам двамата, просто правя принципно сравнение!
Много се надявам наистина ти да грешиш в преценката си. Но може би е добре първата преценка да е неутрална, а не негативна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2010 12:50

Абе не съм казал,че съм недоволен бе!!!Ама вижте се вие -кави ги ги говорите-все едно Меси е дошъл!!Просто по-спокойно!!А факта че тази година сме зле си е факт и не знам защо го отричате-пълна трагедия сме дотука и не виждам как ще се оправим!!Само Томи Костадинов е някакъв светъл лъч-дано не го попилеят!!
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 авг 2010 12:51

cska_90 написа:Бе незнам откъде ви е този ентусиазъм само!!Като му гледам визитката нещо не ми се вижда да е кой знае какво!!Дано греша-все пак е и млад-ама се съмнявам!!

Та той е на 21 години, каква визитка да има, до вчера е играл за юношестките формации. Шеридън е от играчите тип талант, ирландец, който е привлечен в Селтик (ако нямаше талант, какво щеше прави в Селтик), който след като е навършил 17-18 години е намерил място първо в Селтик, а после е бил пращан да се обиграва, както ние правим с всички млади футболисти. Пак ще повторя, че Шеридън е само на 21 години (тоест набор на Делев и Тонев), който е национал на страната си - Иралндия, която е една футболна страна. Незнам какво ще направи с екипа на ЦСКА, само знам, че това е пътят, и че занапред трябва да се насочваме само към такива чуждестранни попълнения, а не към трудноподвижни дядки като Панку например.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2010 12:53

vaskonti написа:
cska_90 написа:Ами радвайте се-няма лошо!!!

Не знам защо е този негативизъм от теб. Един грамотен защитник може да се справи с 90% от всички нападатели на този свят. Останалите 10% просто няма как да купим. Кой точно нападател в ЦСКА в момента е "здрав физически,играе много добре с глава, и е борбен"? Аз бих добавил и грамотен тактически! Не е нужно такъв тип играч да е и техничен виртуоз. Не можем и да очакваме, защото ако беше и това щеше да е титуляр най-малко в Селтик и нямаше и да помислим да го вземем. Без да правя и най-малко сравнение, ще ти припомня, че Любо Пенев също не беше най-техничният играч на света, но компенсираше точно с огромна мощ и борбеност. Пак ще кажа - далеч съм от мисълта да ги сравнявам двамата, просто правя принципно сравнение!
Много се надявам наистина ти да грешиш в преценката си. Но може би е добре първата преценка да е неутрална, а не негативна.

Я за първи път да сме да едно мнение!!Ама я виж мнението на повечето-това реално ли е!!Най-големия трансфер в историята ни!Айде стига!Аз не съм негативен,а реално гледам на нещата-да със сигурност ще е по-добър от всички с които разполагаме-то от тия няма кой да е по-зле-спор няма-но да очакваме чудеса-е няма да стане!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”