Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:52

lisynger написа:За какво е тоя вой ?Днеска даже очаквах и по-малко на стадиона и причините които могат да се изброят в оправдание на хората, които не дойдоха са десетки и все съществени

Да бе то се причини има,нали??
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 27 юли 2010 23:53

terrel написа:Разковничето се крие в Дучето...

И аз съм на същото мнение ... Всички пътища към него водят ... А и той е най - заинтересован от случващото се в момента с ЦСКА. Имаше там един цитат на героя на Артър Конан Дойл Шерлок Холмс - "Щом отстраниш невъзможното, то това, което остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината" ... А при мен , като отстраних разни там "невъзможности" остана само ... Дучето ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:53

terrel написа: Пич ти добре ли си ????
С какво сте повече от феновете в сектро А и сектор В ?
Сектор А не подкрепял ЦСКА ай сиктри !
ИСкаш да кажеш, че ти си от лумпените фенове така ли ?
Делиш на Лумпен фен и нормален фен на ЦСКА ?

Да точно това искам да кажа-само думата лумпен много много не ми харесва-можеш да я заменейш с Ултрас-въпреки че аз не се числя към тях поради ред причини!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:54

viroglav написа:
terrel написа:Разковничето се крие в Дучето...

И аз съм на същото мнение ... Всички пътища към него водят ... А и той е най - заинтересован от случващото се в момента с ЦСКА. Имаше там един цитат на героя на Артър Конан Дойл Шерлок Холмс - "Щом отстраниш невъзможното, то това, което остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината" ... А при мен , като отстраних разни там "невъзможности" остана само ... Дучето ... :lol: :lol: :lol:

Абе малоумни ли сте???
Каква връзка има тука Дучето-че цяла вечер не мога да разбера!!
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:55

cska_90 написа:Ще си купя,когато сме на Адидас,Найк или Пума!35 лева за тоя боклук-не давам

Пич ти пари за абонаментна карта нямаш и цивриш, а на дали ще имаш 100 лева за фланелка от подобни марки.
Фланелките преди време бяха по 55лв. но тъй като хората са платежоспособни като теб ги направиха по 35лв.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:58

terrel написа:
cska_90 написа:Ще си купя,когато сме на Адидас,Найк или Пума!35 лева за тоя боклук-не давам

Пич ти пари за абонаментна карта нямаш и цивриш, а на дали ще имаш 100 лева за фланелка от подобни марки.
Фланелките преди време бяха по 55лв. но тъй като хората са платежоспособни като теб ги направиха по 35лв.

Ти за мойте пари не бери грижа!!
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 27 юли 2010 23:59

cska_90 написа:

Какво направи отбора на представянето :?:
Мачът е в работен ден :?:
Срещу какъв отбор играхме днеска :?:
Обстановката беше излишно нагнетявана от ''големите фенове'' защитници на бедните
...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 28 юли 2010 00:01

galin56 написа:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Приятелю да подкрепяш отбор значи да си купиш билет възможно най-скъп (та повече пари да отидат в касата) да си купиш фланелка, екип, шал, списание на ЦСКА, абе общо взето ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ЦСКА. Но това тука в България май още никой не го разбира. Не е кой знае каква подкрепа че някой идиот крещи по мегафон и ти като още по-голям идиот да крещиш па без мегафон. Отделяй по 100лв на месец за ЦСКА и тогава те признавам за фен, а не да протестираш срещу 5 лв билет, ми то една мелба днеска ядох в едно кафе за 3,50.

Това ли е подкрепата .. Парите ? И с какво по-точно помагаш като отделиш тези 100 лева .. Знаеш ли къде отиват тези пари ? .. Колко пари се дават за хорео и за какво ли не .. ? Значи дори и това не е подкрепа ли .. ? Какви глупости говориш не мога да разбера .. Отиваш на стадиона,подкрепяш отбора с присъствие и песни .. в дъжд и сняг .. Значи ако не си финансово облажен не можеш да подкрепяш отбора ..

А относно протеста,май не разбрахте точно за какво се протестира,но както и да е ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 юли 2010 00:04

cska_90 написа:Абе малоумни ли сте???
Каква връзка има тука Дучето-че цяла вечер не мога да разбера!!

Абе то , като изключим Дучето не остава нито едни говорител , който да каже две думи за какво по - точно се протестира ... То и Дучето не казва , но за него причината е ясна ... Двайсет години е бил на хранилка в ЦСКА и сега е прекъснат "трудовия му стаж" ... Но вие , дето не сте тези , за които ви мислят че сте , кои сте по - точно ? Ето например ти ... Хем си в сектор Г и там изпълняваш някакви заповеди на фенове с мегафони , хем не си член на техните организации и фенклубове ... Хем подкрепяш тези , които трошат и псуват , хем не си от тях ... Как стават тези работи ми кажи , че хем си с тях , хем се разграничаваш от тях ? Нещо нюанси от Туин Пийкс има тука при теб ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 юли 2010 00:05

lisynger написа:
cska_90 написа:

Какво направи отбора на представянето :?:
Мачът е в работен ден :?:
Срещу какъв отбор играхме днеска :?:
Обстановката беше излишно нагнетявана от ''големите фенове'' защитници на бедните
...

Да ти дам ли снимка тот миналата година мача с дери!!Съсшто време,отпускарски сезон,не добра подготовка,но картинката беше друга,нали?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”