Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:30

terrel написа:cska_90

Пишем защото ни е срам от вас !

Не искам когато се каже Превърженик на ЦСКА да е синоним на Социалнослаб.

И от какво точно те е срам от мене!!!Познаваш ли ме, знаеш ли с какво се занимавам,какво уча,въобще имаш ли си идея????
И мене ме е СРАМ от такива дебили като онзи преди малко,дето една дума няма правилно написана-ама иначе е много интИлигентен!! :evil: :evil: :evil: И преди да говорите не е ли по-добре малко да помислите-да разбрете "за какво иде реч" и тогава да си чешете пръстите и да сипете обиди?
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:32

metodito

И билетите не са по 2-3 лева за този мач :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:32

metodito написа:Препоръчвам ви да гледате срещу Холандия публиката. Сравнете я сега с тази, която е обикновено на стадиони като Армията, Надежда и Герена... Има разлика, нали? Е, за това всеки си заслужава теглото. Едните са на върха, другите в подножието

И какво ще ми кажеш,че е по-добра от нашата!!Някакви пенсионери(нищо лично към въпросната класа)дето се наливат с бира,дебели до пръсване,надуващи вувузели и накичили се с милион дранкулки по себе си!!СМЯХ!
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:33

cska_90

Намери си работа и си реши проблемите !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2010 20:33

cska_90 написа:
metodito написа:Препоръчвам ви да гледате срещу Холандия публиката. Сравнете я сега с тази, която е обикновено на стадиони като Армията, Надежда и Герена... Има разлика, нали? Е, за това всеки си заслужава теглото. Едните са на върха, другите в подножието

И какво ще ми кажеш,че по-добра от нашата!!Някакво пенсионери(нищо лично към въпросната класа)дето се наливат с бира,огоени до пръсване,надуващи вувузели и накичили се с милион дранкулки по себе си!!СМЯХ!

Аз съм пропуснал :mrgreen: да напиша, че става въпрос за публиката във волейбола, който върви в момента.

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:35

cska_90

Ти от каква националност си, щом обиждаш публиката която подкрепя националният отбор на България ???

По-добре такава публика, отколкото лумпени с факли !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:35

metodito написа:
cska_90 написа:

И какво ще ми кажеш,че по-добра от нашата!!Някакво пенсионери(нищо лично към въпросната класа)дето се наливат с бира,огоени до пръсване,надуващи вувузели и накичили се с милион дранкулки по себе си!!СМЯХ!

Аз съм пропуснал :mrgreen: да напиша, че става въпрос за публиката във волейбола, който върви в момента.

Аха ясно!!И пак не смятам че може да се мери с футболната!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:36

Ти от каква националност си, щом обиждаш публиката която подкрепя националният отбор на България ???

По-добре такава публика, отколкото лумпени с факли !

Не ми отговори на въпроса!!
И не разбрах, че става въпроса за волейбола,умнико!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 юли 2010 20:36

CSKA_90 не говорих специално за теб а за всички свързани с този ... бойкот !!!

Добре ти като съзнателно момче я ми кажи , този бойкот на дербито да кажем ще попречи или няма в този важен мач ???

Пак ви казвам , бойкотирате щото сте егоисти ... има хиляди други начини , но не вие избирате да ви чуят всички как ревете и да попречите на отбора !

След погрома в Мездра и белите които тези създадоха на клуба , какво да ги пускат безплатно ли на мачове ???

Ще ти кажа че точно това е идеята такива паразити като тия които дори не си плащат входа за мача да се разкарат от стадиона и да идват нормалните хора а не татуираните бастуни !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юли 2010 20:38

cska_90 написа:

Да подкрепяш ЦСКА на стадиона не е даденост, а превилегия !

ЦСКА с нищо не са ти виновни, че неможеш да си го позволиш, защото си мързелив !

Всяка жаба да си знае гьола !

Ек малоумник, познаваш ли ме, че да ме определяш какъв съм,бе?????Или говориш наизуст,колкото да не заспиш!!Как въобще стигна до този факт,че съм мързелив??? :evil: :evil: :evil:

Идва лято - сега не важи извинението че си студент (да не говорим че и аз съм студент, но бачкам от 2 години...), хвани се на някаква работа, ако ще и временна за лятото и си изкарай пари за домакинствата.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “ЦСКА”