Old_death написа:от mgj8 на 10 Юни 2010 21:27
Дай Боже да станат нещата ама ме е страх от лицето Петър Диков .Помните ли случая със Софияленд.Смени статута на земята и чао пързалки-занималки.За Кремиковци знаем как се изказа някога -техно сити и щрак нямаме вече комбинат.Та колко му е да смени статута на терена на Армията.Та мене ме е страх от алчниците...
Според мен Диков вече е бита карта.Точно заради Софияленд са го подгонили и едва ли ще продължи да се дъни.
http://www.dnes.bg/sofia/2010/06/10/glavniiat-arhitekt-na-sofiia-sgafil-s-lunapark-zamperla.92523
Диков не е просто бита карта, ако тръгнат малко по-сериозно да му преглеждат дейностите ще влезе в затвора за дълги години. Той е един от най-големите лапачи в държавата, идея си нямате какви ги е вършил. Така че конкретно той едва ли ще е проблем пред проекта на ЦСКА.
Въпроса сега е дали е задвижена официална процедура за издаване на разрешително за строеж и колко време е нужно за това. На пресконференцията беше представен само идеен проект, но за издаване на виза за строеж са нужни работен проект и инвестиционен план с всичките им подробности. Ако тези неща тепърва трябва се правят...не знам колко ще се проточат нещата.