Цени на билетите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Какви са тези цени, при положение че..

Мнениеот Angoff » 01 юни 2010 17:48

Е да ме извините ама след вандалските прояви и 10 лв са малко ... да не говорим че тези 10 лева феновете от сектор Г или повечето от тях ги дават за бира преди мача !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 17:48

Напротив! Фенове винаги ще има. на времето псувахме по адрес на Божков за високите цени, бяха дори по-високи. Ама на евро мачовете стадиона беше препълнен. това е нормална цена дори може би ниска. Просто стандарта на живот на българина не го позволява. Замислете се само колко пари трябват за поддръжка и наем и познайте след това що Армията беше пред срутване!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 юни 2010 17:53

ТРАКТОР, айде да не са били по-високи от сега ( за А група) ?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 юни 2010 17:53

stoqnov написа:
dafquezz написа:Евтините фенове търсят евтини билетчета ;)
За човек, който ходи на мач веднъж годишно, е по-добре да иде на кино (примерно) с тези 10 лева, а човек, който смята да ходи редовно, си купува карта :idea: и спестява. Хората се опитват точно това да стимулират, и много добре са си направили сметката. Като търсите евтин футбол, има още четири отбора от София в елита, избирайте си и заминавайте :)
Аз съм убеден, че сектор Г ще е пълен както винаги.

Мислиш ли ? На вашите мачове,дори и в София, 50 % от феновете са от провинцията. Това съм го чувал от ваши фенове,не си го измислям. И как тио се струва с настоящите цени, при този стандарт на живот,че сектор Г ще е пълен. Тази година посещаемостта ви ще намалее минимун с 50 %

Абе човек, това е Г, не някой от другите сектори! Който ходи там, ходи ВСЕКИ път. Който ходи всеки път, не е луд да дава по 10 лева всеки път, а си взима карта за едни съвсем нормални пари, и спестява, печели и 40% отстъпка за ЕКТ. Дори хората да са от провинцията, един факт, който е глупаво, а и безмислено да оспорвам, в Г се ходи 99% ОРГАНИЗИРАНО. В сектор В реално може да намалее посещението, там са по-умерените привърженици, които не изпитват необходимост да ходят на всеки мач. В сектор А пък се ходи главно, за да демонстрираш някакъв по-висок стандарт, така че там, както и в Г, не вярвам цената да откаже някой.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 юни 2010 17:56

Сектор Г щял да бъде пълен както винаги :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Цените на билети и абонаментни карти

Мнениеот vaskonti » 01 юни 2010 17:58

Rodn1 написа:
terrel написа:
Rodn1 написа: С една дума искат да ме накарат да стана телевизионен зрител.Е няма да ги гледам.Писна ми вече да ме гонят от стадиона, за да ги гледам по телевизията.Писна ми вече да не искат да ги освиркват.Писна ми от примадони намазани с гел.Не искам ръководители ,които ме считат за клиент все едно не съм част от отбора.А точно ние феновете сме отбора.Ако ни няма нас ...те са загубени.Явно това искат.
Мръсни боклуци.

Пич ти да идеш на едно кафе даваш 5 лева, 10 лева ти се свидят за любимия отбор.

Просто тези цени ще пречистят агитката от към лумпени :)

Много е ...Пак ти казвам има хора изкарващи тези пари за 1 ден!

Вместо 20лв, ще отделяш на МЕСЕЦ 40лв. Това много ли ти се вижда? Още 20 на месец? Че ти на кръчма да отидеш 1 път ще дадеш повече! Айде малко се спри с "бедните" хорица, дето само се чудят как да спестят някой лев за да отидат на мач...Това са напълно реални цени и е крайно време някой в България да започне да ги прилага. Естествено, очаква се и от страна на клуба да има съответното повишаване на качеството както на самия футбол, който показва отбора, така и на организация, поведение, политика и каквото щеш още.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 18:00

rsk написа:ТРАКТОР, айде да не са били по-високи от сега ( за А група) ?

За А група за домакинските мачове бяха по 1 лев! Това много добре го помня. Обаче изведнъж билетите скочиха с 500% за А група(за сектор Г) а за Евро мачовете бяха с оскъпяване 800%. (на фона на този един лев). Дори променихме скандирането от "Кой сега е номер едно - ЦСКА е номер едно" на "Колко лева за билет - 300 евро за билет" ( Единствено не мога да се сетя колко беше сумата точно) Но това беше огромна разлика. Никъде в България нямаше такова оскъпяване! Но е истина че билетите трябва да са по-скъпи!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 18:01

rsk написа:Сектор Г щял да бъде пълен както винаги :lol: :lol:

Ако знаеш как сме ви надпявали точно на вашия стадион!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 юни 2010 18:06

Не ни надпявате вие, уредбата ви ни надпява. Вашата утредба може да надпее всяка 1 публика в Европа. Я си спомни преди 2-3 сезона какво беше? А помниш ли преди години като ни бихте 0-1 с гол на владо манчев, как на Армията бяхме 4 пъти повече от вас? А Преди десетина години, когато ви бихме с 3І1 за купата на България на стадион Славия? Как в 75 в сектора ви имаше изхвърлени червени шалчета и Митко Ангелов Дучето ги събираше, останалите си бяхте тръгнали.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 18:12

rsk написа:Не ни надпявате вие, уредбата ви ни надпява. Вашата утредба може да надпее всяка 1 публика в Европа. Я си спомни преди 2-3 сезона какво беше? А помниш ли преди години като ни бихте 0-1 с гол на владо манчев, как на Армията бяхме 4 пъти повече от вас? А Преди десетина години, когато ви бихме с 3І1 за купата на България на стадион Славия? Как в 75 в сектора ви имаше изхвърлени червени шалчета и Митко Ангелов Дучето ги събираше, останалите си бяхте тръгнали.

Каква уретба бе? Това е абсолютно забранено. Преди време Марек бяха наказани точно за това че диктора на стадиона подстрекаваше публиката. В сектор Г си има човек с високоговорител който дава тон. И това че на даден мач сте били повече от нас не означава че не сме ви надпявали ;)

Върни се в “ЦСКА”