ЦСКА се сбогува с "Армията" в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЦСКА се сбогува с "Армията" в неделя

Мнениеот TristaNNN » 07 май 2010 03:38

Нормално е да искате стадиона да бъде 100% притежание на Цска, да се развие, да се модернизира, да се построят заведения и магазини наоколо - както е във всички нормални държави, където по този начин печелят и собсвеници и фенове.
Но искам да попитам следното: Цска, и в частност Титан от доста време не могат да погасят дълговете си към държавата, а тука гледам идеи и мнения за едва ли не най-модерният спортен комплекс в Европа. Задълженията на Титан към държавата са жълти стотинки на фона на това, което трябва да се инвестира за да станат тези мнения реалност. Как тогава очаквате държавата да даде повече вересии? Прост пример: купуваш си храна в магазина.... 2 дни подред..нямаш пари....пишеш всичко на "пирон"... и така вече става 1 седмица. Очакваш ли, че след това ще можеш да вземеш отново на вересия, при положение, че още не си оправил предишните :roll: А и досега, ако примерно си си купувал хляб и мляко.... очакваш ли че магазинерът ( в ролята на държавата ) ще ти даде стока..като бутилка скъпа водка например...и то на вересия :roll: Аз не вярвам ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 07 май 2010 11:13

msm написа:
Кашчей написа:Да, нормално е да има-един магазин за фен-артикули.Един или два ресторанта, за около 300 човека общо и две заведения за бързо хранене.
Дали това ще е достатъчно за Титан-ите?
Примерът е за стадион в парк, а не за стадион, изграден на собствен терен;тогава и хотел могат да си построят, зависи от архитектурният проект и желанието на инвеститорите.

А, ти пък от къде знаеш, колко търговски обекта искат да построят? Или просто , като видиш тема "Армията" и те ръчка под лъжичката да злословиш. То бива да поспориш за нещо което те интересува, ама да имаш най-много мнения във форума на ЦСКА, които са само критики и злобни нападки, при положение че не си фен на този отбор показва колко много мразиш. Живота пич си минава , така или иначе, и всички ще отидем на едно и също място, но само със злоба не се живее. Намери си някоя по-приятна тема, и дай малко свобода на любовта и красотата. Мисля , че ще се почувстваш много по-добре

Стига ве пич не го пращай в друга тема тоя Кашчей ,че отраз се е лепнал в нашия форум.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 май 2010 11:17

Мъчно ми е за Армията, но само така управниците ще се вземат в ръце. Имат няколко възможности: дават стадионите на клубовете, започват да ги стопанисват и отдават под наем на отборите или ги разрушават и построяват молове. Тук ще видим, колко е важен спорта за ръководителите на държавата. Колкото да ЦСКА, аз съм обеден, че никога отбора не може да вземе Армията. Панчарево да, но Българска армия не. Мястото струва милиони и някой ще вземе голяма част под масата за да продължи рушенето на стадиона. Дано не съм прав, но нещата отиват натам. Каквото и да стане аз ще си помня Армията, като истинския дом на ЦСКА и стадиона, на който стъпих за първи път на мач преди 20 години!

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: Българска Армия:Дали ще има още мачове там или не?!?!

Мнениеот dra6ky9 » 16 май 2010 00:53

Какво имаш предвид? Ако "държавицата" ни не се направи за пореден път и позволи на отборите да ползват базите си безвъзмездно в конкретен период до няколко години трябва да има мачове там !
When you walk..

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 16 май 2010 02:07

Със сигурност ще има мачове,но по други видове спортове.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 16 май 2010 09:33

Ще отрежат и принесат четирите стълба с лампи на ст.Славия.

Върни се в “ЦСКА”