Кашчей написа:Ти пък защо намесваш личностното ти отношение към мен в темата?Аз не помня да съм говорил нещо за теб и за личните ти качества.
Които и други отбори да са, ще имам същото отношение, ако процедират по същия начин и ги толерират по същия начин.Между другото, УЕФА не се меси в създаването на вътрешните правилници, но може да санкционира при неспазването им.Затова ти дадох и жокер с Лафчис, но ти явно не разбра, та ще продължа-случаят "Кишишев", когато отидохте на Финал за КБ, благодарение на намесата на УЕФА и анулирането на всички резултати на "Литекс", в които бе играл Кишишев.
И аз не ти говоря, за лични качества, а казвам това което мисля, след като чета мненията ти. А те са изцяло и целенасочено, негативни.
Аз не знам да има отбор в света , който в някаква степен да не е толериран или да не му е правен някакъв компромис. Естествено е и по-големите да получават повече бонуси.Все пак и те са допринесли нещо, та ако щеш и реклама. Защото когато в чужбина кажеш, че си българин, ти отговарят :- а , да ЦСКА или Левски, а не : - аха, Дунав .
А относно правилниците, щом БФС е разрешило на Зафиров да води отбора, значи може. Което пък означава, че вътрешния правилник го разрешава.