Какво се случва в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Какво се случва в ЦСКА

Мнениеот msm » 31 мар 2010 11:22

Кашчей написа:Ти пък защо намесваш личностното ти отношение към мен в темата?Аз не помня да съм говорил нещо за теб и за личните ти качества.
Които и други отбори да са, ще имам същото отношение, ако процедират по същия начин и ги толерират по същия начин.Между другото, УЕФА не се меси в създаването на вътрешните правилници, но може да санкционира при неспазването им.Затова ти дадох и жокер с Лафчис, но ти явно не разбра, та ще продължа-случаят "Кишишев", когато отидохте на Финал за КБ, благодарение на намесата на УЕФА и анулирането на всички резултати на "Литекс", в които бе играл Кишишев.

И аз не ти говоря, за лични качества, а казвам това което мисля, след като чета мненията ти. А те са изцяло и целенасочено, негативни.
Аз не знам да има отбор в света , който в някаква степен да не е толериран или да не му е правен някакъв компромис. Естествено е и по-големите да получават повече бонуси.Все пак и те са допринесли нещо, та ако щеш и реклама. Защото когато в чужбина кажеш, че си българин, ти отговарят :- а , да ЦСКА или Левски, а не : - аха, Дунав .
А относно правилниците, щом БФС е разрешило на Зафиров да води отбора, значи може. Което пък означава, че вътрешния правилник го разрешава.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 мар 2010 11:36

Кашчей написа:
jorovg написа:не знам да има различни лицензи за Европа и България, може и да греша, така че твойта логика може би не е вярна

Има!
В ЕКТ никога няма да ви пуснат да играете на "Българска армия", докато в А група ви пускат.
По тази логика и вас не би трябвало да ви пускат -защото трибуната ви е осеяна с датчици които да предупреждават за срутване,терена ви потъва,седалките ви са сложени неправилно!!!! Ама ти е много лесно да говориш избирателно

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 мар 2010 17:49

soilwork написа:
Кашчей написа:
jorovg написа:не знам да има различни лицензи за Европа и България, може и да греша, така че твойта логика може би не е вярна

Има!
В ЕКТ никога няма да ви пуснат да играете на "Българска армия", докато в А група ви пускат.
По тази логика и вас не би трябвало да ви пускат -защото трибуната ви е осеяна с датчици които да предупреждават за срутване,терена ви потъва,седалките ви са сложени неправилно!!!! Ама ти е много лесно да говориш избирателно

Ти кога за последно гледа мач на Градския стадион в Русе :? :?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 31 мар 2010 23:39

Няма идея,няма стил системата е квото стане а имаме състав от що годе добри играчи ама трябва някой да ги надъхва Стойчо знае как.

Върни се в “ЦСКА”