Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА
Прочетох доста мнения и стигнах до следния извод: ако се играе честно, цска трябва да е шампион. Много странно ми се вижда това. Вие последните мачове играете под всякаква критика. Не бихте Локо Мз, Пирин, безумно слабия Левски. И как така изведнъж ще започнете да мачкате наред, не знам. С играта, която практикувате и Литекс, и Локо Сф ще ви смачкат. За мен фаворит е Локомотив Сф и искам те да бъдат шампиони. Ще бият и Литекс, и вас. Но има още мачове, все пак всичко става. Моите проценти са следните: Локо Сф - 50%, Литекс - 45%, цска - 5%
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

edmon_dantes написа:Прочетох доста мнения и стигнах до следния извод: ако се играе честно, цска трябва да е шампион. Много странно ми се вижда това. Вие последните мачове играете под всякаква критика. Не бихте Локо Мз, Пирин, безумно слабия Левски. И как така изведнъж ще започнете да мачкате наред, не знам. С играта, която практикувате и Литекс, и Локо Сф ще ви смачкат. За мен фаворит е Локомотив Сф и искам те да бъдат шампиони. Ще бият и Литекс, и вас. Но има още мачове, все пак всичко става. Моите проценти са следните: Локо Сф - 50%, Литекс - 45%, цска - 5%
Не, казах че ако се играе честно имаме шанс за титлата-хващаш ли разликата????
Айде стига страшно играят Литекс-няма що-4-1 от Пирин,едвам биха Сливен озни ден!!!Не са нищо особено!!!Локото пък на Армията нямат шанс!!

- POPCORN
- Контакти:
edmon_dantes написа:Прочетох доста мнения и стигнах до следния извод: ако се играе честно, цска трябва да е шампион. Много странно ми се вижда това. Вие последните мачове играете под всякаква критика. Не бихте Локо Мз, Пирин, безумно слабия Левски. И как така изведнъж ще започнете да мачкате наред, не знам. С играта, която практикувате и Литекс, и Локо Сф ще ви смачкат. За мен фаворит е Локомотив Сф и искам те да бъдат шампиони. Ще бият и Литекс, и вас. Но има още мачове, все пак всичко става. Моите проценти са следните: Локо Сф - 50%, Литекс - 45%, цска - 5%
точно Литекс ги биха всички отбори.Биха Левски с 3 на 0 където нищо не играха Левски!Локо Сф измъкна равен на пирин със смешна дузпа , а би локо мз като домакин с 2 на 1 и да не казваме как!Така, че не виждам Локо Сф и Литекс да са много уникални отбори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Двата отбора с нищо не ни превъзхождат-просто взеха някой точки с помоща на съдийте!!!Докато ние определено с чиста съвест мога да йкажа,че ни бяха отнети такива в два мача-именно с въпросния Локо(Сф) и срещу Пирин!!

- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:edmon_dantes написа:Прочетох доста мнения и стигнах до следния извод: ако се играе честно, цска трябва да е шампион. Много странно ми се вижда това. Вие последните мачове играете под всякаква критика. Не бихте Локо Мз, Пирин, безумно слабия Левски. И как така изведнъж ще започнете да мачкате наред, не знам. С играта, която практикувате и Литекс, и Локо Сф ще ви смачкат. За мен фаворит е Локомотив Сф и искам те да бъдат шампиони. Ще бият и Литекс, и вас. Но има още мачове, все пак всичко става. Моите проценти са следните: Локо Сф - 50%, Литекс - 45%, цска - 5%
точно Литекс ги биха всички отбори.Биха Левски с 3 на 0 където нищо не играха Левски!Локо Сф измъкна равен на пирин със смешна дузпа , а би локо мз като домакин с 2 на 1 и да не казваме как!Така, че не виждам Локо Сф и Литекс да са много уникални отбори!
Ама Левски нищо не игра и срещу вас, а пък резултата се видя какъв е. За Литекс съм съгласен и точно затова слагам Локо Сф като фаворит, защото ми изглеждат най-стабилни. Литекс като гости са дупки и могат да паднат от абсолютно всеки
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- edmon_dantes
- Контакти:
cska_90 написа:Двата отбора с нищо не ни превъзхождат-просто взеха някой точки с помоща на съдийте!!!Докато ние определено с чиста съвест мога да йкажа,че ни бяха отнети такива в два мача-именно с въпросния Локо(Сф) и срещу Пирин!!![]()
![]()
Не съм съгласен, че са ви отнели точки. Срещу Локо Сф може би имаш предвид дузпата, която дадоха срещу вас? А вашата дузпа каква беше?
Срещу Пирин наистина нямаше гол, но пък имаше не 100, а 200% дузпа за орлетата. Така че резултата е общо взето реален.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- POPCORN
- Контакти:
edmon_dantes написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Прочетох доста мнения и стигнах до следния извод: ако се играе честно, цска трябва да е шампион. Много странно ми се вижда това. Вие последните мачове играете под всякаква критика. Не бихте Локо Мз, Пирин, безумно слабия Левски. И как така изведнъж ще започнете да мачкате наред, не знам. С играта, която практикувате и Литекс, и Локо Сф ще ви смачкат. За мен фаворит е Локомотив Сф и искам те да бъдат шампиони. Ще бият и Литекс, и вас. Но има още мачове, все пак всичко става. Моите проценти са следните: Локо Сф - 50%, Литекс - 45%, цска - 5%
Ама Левски нищо не игра и срещу вас, а пък резултата се видя какъв е. За Литекс съм съгласен и точно затова слагам Локо Сф като фаворит, защото ми изглеждат най-стабилни. Литекс като гости са дупки и могат да паднат от абсолютно всекиНо мисълта ми беше друга. До момента игрите на любимия ти отбор не са от най-добрите, ще се сугласиш, нали? Може ли с подобна игра да мачкате наред?
значи, то е ясно, че не играеме добре.Но има още 9 кръга!Все пак тия футболисти където са в ЦСКА малко или много може да се сработат повечко и да заиграем нещо по смислено.Видя се в няколко мача до сега, че има потенцял!После Локо Сф с кой е играл освен с Левски?Те силни съперници не са видели още?Далече съм то мисълта, че ще бием всеки мач, но ще видите ,че малко или много ще се надигнем и ще си вземем повечето мачове според мене!Извинявай ама преди мач с Левски ни зачетоха ебати измисления гол за пирин?Еми не става така...А на локо им дават измислена дузпа срещу Пирин и какво ли не!Оначалото на пролетният полусезон никой не може да каже, че съдийте са свирили за ЦСКА!Аз поне такъв мач не съм видял.Говорим за свирене да направи такава фрапантна грешка ,че да реши мача в наша полза!Е може да са отсъдили някое положение за нас пък да не е било правилно ама това го има във всички мачове!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
edmon_dantes написа:cska_90 написа:Двата отбора с нищо не ни превъзхождат-просто взеха някой точки с помоща на съдийте!!!Докато ние определено с чиста съвест мога да йкажа,че ни бяха отнети такива в два мача-именно с въпросния Локо(Сф) и срещу Пирин!!![]()
![]()
Не съм съгласен, че са ви отнели точки. Срещу Локо Сф може би имаш предвид дузпата, която дадоха срещу вас? А вашата дузпа каква беше?
Срещу Пирин наистина нямаше гол, но пък имаше не 100, а 200% дузпа за орлетата. Така че резултата е общо взето реален.
точно мача на Локо Сф съдията ни ощети много!Явно не си гледал добре!Чиста дузпа за нашите и червен картон за рендето не го даде!А червения картон на рендака беше преди да ни вкара локо сф гол!Ако го бяха изгонили и ЦСКА бяха с човек повече надали , щеше да има друг развой мача освен победа за ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
цска могат само да се извиняват на ЛОКОМОТИВ за хилядите съдииски “грешки“ през годините включително и през есента, а това че именно на армията последните 2 мача не минахте центъра и само съдииските решения ви доведоха до добър край, май го забравяш, а иначе в първенството нека победи най- добрия без значение кой е той, а ЛОКОМОТИВ е най-добрия отбор в България от 4 години и го заслужава. миналата година ни отнеха 22 точки със съдииски решения така че сега заслужаваме титлата без да омалуважавам отбора на Литекс още повече че неговата 2-ра титла/1-вата си я купиха/ беше последната спечелена на футболния терен титла.
rere написа:цска могат само да се извиняват на ЛОКОМОТИВ за хилядите съдииски “грешки“ през годините включително и през есента, а това че именно на армията последните 2 мача не минахте центъра и само съдииските решения ви доведоха до добър край, май го забравяш, а иначе в първенството нека победи най- добрия без значение кой е той, а ЛОКОМОТИВ е най-добрия отбор в България от 4 години и го заслужава. миналата година ни отнеха 22 точки със съдииски решения така че сега заслужаваме титлата без да омалуважавам отбора на Литекс още повече че неговата 2-ра титла/1-вата си я купиха/ беше последната спечелена на футболния терен титла.
22 точки-