Кой печели - Локо или ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Кой печели - Локо или ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 21:29

delqnski47 написа:
POPCORN написа:
Абе мани бе колега тия като видят,че за загубили шампионата и почват да квичат и да мучат да ги изкарат служебно шампиони примерно или да играят в Европа служебно!Такива са си кво им обясняваш...

еми почвам се дразня.кво стана тука.те всички дурги фенове коментират повече ЦСКа отколкото ние самите!Мани другото ми и се опитват да ни дразнат и да се заяждат, това ме ядосва!

Еее това им е целта разбираш ли?Или са яко заблудени,или са невероятно тъпи....
Вижда се че 40,50 анонимци нахлуват на терена,а цялата агитка стои отзад!И кои трябва да накажат....ЦСКА или 50-ината идиоти??Разбирам цялата агитка,ама то...

само незнам съдията , защо толкова бързо прекрати мача.нямаше и 5 мин и го прекрати, а на волейбола чакахме 30 и се поднови всичко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 мар 2010 21:29

vasko1936 написа:"Но аз не мисля,че фен на ЦСКА ЩЕ СЕ СБИЕ С ИГРАЧИТЕ НА ОТБОРА СИ И ЩЕ НАПАДНЕ ТРЕНЬОРА НА ОТБОРА СИ!Това не е нормално!Или тия са някви фенчета на Левски,или са някви наркоманчета с цел да си направят кефа така да се каже!А и тия се бяха заредили още в началото на мача,на пистата....АГИТКАТА НЕ ВЛЕЗНА НА ТЕРЕНА!"
.....Абе много се дразня, като вземете да се правите на откачени!!! Всички знаем, че това са фенове на ЦСКА, ама се иска малко мъжкарство да си го признаете, поне пишете това което мислите реално, а не това към което сте пристрасни.....хората не са глупави, само вие и тартора ви се правите на ощипани!

Ми да ти кажа не може да се докаже че са изобщо фенове!А и дори да са някакви фенове за мен тия 40 души не бяха с всичкия си...и заради 40 души ше се наказва цял клуб?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 мар 2010 21:30

POPCORN,съдята според мен го е хванало шубето а и нали беше някъв новобранец!То и аз ше се стъписам на негово място...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 21:33

delqnski47 написа:POPCORN,съдята според мен го е хванало шубето а и нали беше някъв новобранец!То и аз ше се стъписам на негово място...

може.ама трбяваше да изчака повечко и като се нормализират нещата поне да доиграе!Най-лесно е да свириш края и да си вземеш парите и айде!Макарче го разбирам!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
caerdydd
Контакти:

Мнениеот caerdydd » 22 мар 2010 21:35

Жалки смешници !!! Какво преиграване,какво доиграване,4-0 и това е! Това ако стане тук в UK всички тези боклуци които влезнаха на терена щяха да бъдат разпознати по видеозапис и до края на живота си няма да посещават мачове в родината си,а когато Британски отбор,клубен или национален играе в чужбина 3 дни преди това си предават паспортите в местният полицейски участък.А за отбора им, отнемане на точки и без домакинство до края на сезона.А ако е рецидив както на цецекато изхвърляне от дивизията и догодина започва в по долната.Така че разни разбирачи да не ми казват как мача трябвало да се преиграва , като в нормалните страни!!! СМЕШНИЦИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LEVSKI forever !!!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 22 мар 2010 21:36

Председателят на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов заяви, че сред агитката на червените е имало чужди елементи, които са предизвикали нахлуването на терена.

"Какво е виновна публиката на ЦСКА, че в Мездра не са осигурили достатъчно места за нашите запалянковци. Ако имаше полиция, феновете нямаше да нахлуят на терена. Това обаче в никакъв случай не ги оправдава. Смятам, че сред нас имаше хора, които не са членове на нашата агитка. От ексцесиите вчера не печели ЦСКА, а печелят други отбори", заяви Дучето.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 21:36

caerdydd написа:Жалки смешници !!! Какво преиграване,какво доиграване,4-0 и това е! Това ако стане тук в UK всички тези боклуци които влезнаха на терена щяха да бъдат разпознати по видеозапис и до края на живота си няма да посещават мачове в родината си,а когато Британски отбор,клубен или национален играе в чужбина 3 дни преди това си предават паспортите в местният полицейски участък.А за отбора им, отнемане на точки и без домакинство до края на сезона.А ако е рецидив както на цецекато изхвърляне от дивизията и догодина започва в по долната.Така че разни разбирачи да не ми казват как мача трябвало да се преиграва , като в нормалните страни!!! СМЕШНИЦИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

бягаи в обора па ти бе син.ние може да сме смешни ама вие не ни остъпвате по никой показател!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 22 мар 2010 21:37

delqnski47 написа:Мача трябва да се доиграе!И аз мога да събера 20 идиотчета,да отидем в агитката на Левски на мача с Локо СФ(като преди това се понапием малко,та да не ни пука изобщо и след това да си турим по някое синьо шалче),да нахлуем на терена,да се сбием с Гонзо и играчите на Левски,след тва да се сбием с публиката на Локо и накрая да накажат Левски.....щото сме им пребили играчите!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
СМЕШНА МУ РАБОТА

Заповядай, чакаме те с нетърпение.Абе вие много филми гледате.Ще влезнеш да пребиеш Гонзо и играчите,да не се намираш в "Окото"-Горубляне.Ще бъдеш смазан докато си го помислиш само.Чао и не пиши глупости.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 22 мар 2010 21:38

delqnski47 написа:
POPCORN написа:както бяхте найвни да вярвате, че ще изхвърлят ЦСКА, така сте и найвни че може да се сучни нещо друго освен служебна загуба за ЦСКА!Мислете малко реално :)

Да бе ше ни изхвърлят!То така много лесно....вечно искат някои ей така служебно да играят в шампионската лига,а сега с цялата си наглост искат да си уредят евротурнири ПАК служебно....еми не става винаги!

Да припомня ли че когато ви изхвърлиха от ЕКТ трябваше да ви изхвърлят от първенството ? И къде пак намирате конспирация... Няма ли да разберете най-накрая, че не го интересуват смешните ни футболни отбори ? Сега намерихте най-голямата конспирация - света е срещу ЦСКА ! Браво ! Аплодисменти !

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 22 мар 2010 21:47

delqnski47 написа:POPCORN,съдята според мен го е хванало шубето а и нали беше някъв новобранец!То и аз ше се стъписам на негово място...

Като си като съдията шубелия къде тръгна да влизаш в "б"сектор с 20 пияни приятелчета?Ти си много смешен форумен терорист.

Върни се в “ЦСКА”