Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Neron
- Контакти:
Re: Всичко е нагласено!
Ама защо точно резултата трябва да е причина.Левски като губеше 0:3 от Литекс нищо че имаше 2пъти повече агитка защо не влезнаха.Тия хора са били с ясната цел да провалят мача и толкова.Пък дали е имало чужди фенове това нема как да се каже и аз си мислех че има чужди фенове на Левски-Сиони.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- POPCORN
- Контакти:
delqnski47 написа:Колеги,чуйте са...2 варианта:
1.Има АМА НАИСТИНА има нещо гнило в тая ситуация!Исмаил показал нещо си там на ония кретени,па решили че го обижда,па то няма никва обида,па още в началото на мача са се били заредили на пистата,а през това време наште играха малко ''странно''.....гнила работа и аз така мисля!
Или втория вариант:
Няма никаква гнила работа,просто на наште не им вървяло играта и през това време някви си кретенчета са решили да развалят мача!Навсякъде ги има
Бате съгласен съм, да не ти върви играта, ама не може да не може да си подадеш 2 паса и да риташ топката само напреде, при положение, че Локо Сф и Литекс губят точки.Това никога не е било.сам знаеш като се бориме с Левски за титлата като загубят те точки как играем!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Аз пък си мисля , че нещата са далеч по-прости и не са толкова конспиративни . Футболистите на ЦСКА играха слабо за да покажат на шефовете си , че ако няма пари няма и игра ... Не вярвам футболист на ЦСКА да си плюе на кариерата и да пусне фиш от еврофутбол за някаъв мач . Според мен това епричината няма заплати и те не играят !!!
Аз между другото очаквам и при нас да станат тия номера щото ако титаните нямат пари , Паткоф хич няма и издиша яко .
Аз между другото очаквам и при нас да станат тия номера щото ако титаните нямат пари , Паткоф хич няма и издиша яко .
POPCORN , дали е планирано или не е , нито ти нито аз някога ще разберем . Не казвам , че не е. Казвам , че доводите ти за това са слаби и издишат. 2.5 милиона лева въобще не са толкова пари , колкото вероятно ти си мислиш , а и медиите се опитват да те накарат да си го мислиш. Тук нещата въобще не опират до лицензи , плащане на борчове и тем подобни "дреболии". Не ставаш за бизнесмен , поне на тоя етап от развитието ти. Палиш се за щяло и нещяло. Нещата никога не са само черни или само бели , това го запомни от мен и го прилагай абсолютно във всяка една сфера от живота. Когато някой се опитва да ти втълпи някаква "негова си истина", то това със сигурност означава , че този се опитва и да прикрие нещо , което не иска ти или някой друг да научите. Не вярвай на жълтото , то е оцветено така , за да го четеш в прав текст , а не между редовете. Към теб и към другите като теб , без значение от Левски ли са или от ЦСКА - пазете си здравето и не се връзвайте на глупостите , които ви натрапват ежедневно. Хора , умишлено ви вдигат кръвното , защото знаят , че ви боли за любимите ви отбори. Знаят , че живеете с проблемите на отборите си и те за вас са , като вид наркотик. Няма оттърване , така разсъждават тези , които ви агитират. За тях обаче фена е инструмент за влияние , а от там и за огромни доходи. Щеше ли някой да знае за Гриша Ганчев , Тодор Батков или какъвто и друг пример да ми дадете ? Не. А от там следва , че тези хора нямаше и да са толкова богати. Защото богатството си те го дължат на популярността си. А популярността си на отборите ви , а от там дефакто и на вас самите. POPCORN , свали малко гарда и не се прави повече на "всяка манджа мерудия". Вярно , това е форум и можеш да си пишеш , каквото на теб ти е угодно. Но не натрапвай само своето , остави и другите да имат мнение по въпросите. Те също могат да мислят ... 

kokic1986 написа:Аз пък си мисля , че нещата са далеч по-прости и не са толкова конспиративни . Футболистите на ЦСКА играха слабо за да покажат на шефовете си , че ако няма пари няма и игра ... Не вярвам футболист на ЦСКА да си плюе на кариерата и да пусне фиш от еврофутбол за някаъв мач . Според мен това епричината няма заплати и те не играят !!!
Много е рисковано да разчиташ основно на чужденци и да им бавиш парите...А и преди години,когато не се даваха толкова мачове от първенството,никога не е имало такива изненади.Може би поддържаме интереса към шампионата докрай...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- POPCORN
- Контакти:
viroglav написа:POPCORN , дали е планирано или не е , нито ти нито аз някога ще разберем . Не казвам , че не е. Казвам , че доводите ти за това са слаби и издишат. 2.5 милиона лева въобще не са толкова пари , колкото вероятно ти си мислиш , а и медиите се опитват да те накарат да си го мислиш. Тук нещата въобще не опират до лицензи , плащане на борчове и тем подобни "дреболии". Не ставаш за бизнесмен , поне на тоя етап от развитието ти. Палиш се за щяло и нещяло. Нещата никога не са само черни или само бели , това го запомни от мен и го прилагай абсолютно във всяка една сфера от живота. Когато някой се опитва да ти втълпи някаква "негова си истина", то това със сигурност означава , че този се опитва и да прикрие нещо , което не иска ти или някой друг да научите. Не вярвай на жълтото , то е оцветено така , за да го четеш в прав текст , а не между редовете. Към теб и към другите като теб , без значение от Левски ли са или от ЦСКА - пазете си здравето и не се връзвайте на глупостите , които ви натрапват ежедневно. Хора , умишлено ви вдигат кръвното , защото знаят , че ви боли за любимите ви отбори. Знаят , че живеете с проблемите на отборите си и те за вас са , като вид наркотик. Няма оттърване , така разсъждават тези , които ви агитират. За тях обаче фена е инструмент за влияние , а от там и за огромни доходи. Щеше ли някой да знае за Гриша Ганчев , Тодор Батков или какъвто и друг пример да ми дадете ? Не. А от там следва , че тези хора нямаше и да са толкова богати. Защото богатството си те го дължат на популярността си. А популярността си на отборите ви , а от там дефакто и на вас самите. POPCORN , свали малко гарда и не се прави повече на "всяка манджа мерудия". Вярно , това е форум и можеш да си пишеш , каквото на теб ти е угодно. Но не натрапвай само своето , остави и другите да имат мнение по въпросите. Те също могат да мислят ...
хах много си ми странен .никой не съм спрял да си изкаже мнението.всеки може да пусне тема и да си каже мнението.както сам видя преди да почна да пиша си казах, че това е моето мнение и не го натрапвам на никой, ама май не си чел много добре!не те разбирам какво искаш да ми кажеш.после като не ти харесва, не влизаш в тая тема и не пишеш!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?
Може да е бил уреден за 1:2, 1:3, обаче виж нетърпението докъде води... 

- delqnski47
- Контакти:
POPCORN написа:delqnski47 написа:Колеги,чуйте са...2 варианта:
1.Има АМА НАИСТИНА има нещо гнило в тая ситуация!Исмаил показал нещо си там на ония кретени,па решили че го обижда,па то няма никва обида,па още в началото на мача са се били заредили на пистата,а през това време наште играха малко ''странно''.....гнила работа и аз така мисля!
Или втория вариант:
Няма никаква гнила работа,просто на наште не им вървяло играта и през това време някви си кретенчета са решили да развалят мача!Навсякъде ги има
Бате съгласен съм, да не ти върви играта, ама не може да не може да си подадеш 2 паса и да риташ топката само напреде, при положение, че Локо Сф и Литекс губят точки.Това никога не е било.сам знаеш като се бориме с Левски за титлата като загубят те точки как играем!
Човек,има и друг вариант:
Наште са ги подценили и са решили да пестят сили за Пирин,Левски,Литекс и т.н. се пак ни почват много трудни мачове!Въпреки че за мен не е много остроумно да го правят това...
Но все пак Пирин би Литекс с 4:1,Пирин замалко да бие и Локо СФ!А мачовете с Левски и Литекс(както и с Локото) са адски важни да се вземат,защото и трите отбора в момента са ни конкуренти за титлата,не беше както преди да е единствено Левски!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- POPCORN
- Контакти:
delqnski47 написа:POPCORN написа:delqnski47 написа:Колеги,чуйте са...2 варианта:
Или втория вариант:
Човек,има и друг вариант:
Наште са ги подценили и са решили да пестят сили за Пирин,Левски,Литекс и т.н. се пак ни почват много трудни мачове!Въпреки че за мен не е много остроумно да го правят това...
незнам само знам, че нашите винаги са били голями путки.дори да не им платят 1 месец и почват.а при волейбола гледай как играят , а заплатите са им много много по-малки от тези на футболистите!Ама играят за ЦСКА и за емблемата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue magic
- Контакти:
Има един въпрос, който малко се подминава с лекота - ЗАЩО "МАЧЪТ " с Ботев се счита за домакинство? Тук "синьото БФС" прави невероятен слугинаж пред ЦСКА. Странно тълкувание на нормативните документи. Думата безобразие би била слаба за да определи това решение.
Мач няма, защото този отбор е изваден от А група. Повтарям - МАЧ НЯМА. Това не е служебна победа, защото тогава щеше да има поне насрочване на дата, място, съдии, делегат. Няма дори формалното явяване на единия отбор. Нито фактически, нито юридически е налице въпросното спортно събитие. Единственото, което има е служебен резултат. Което е логично, тъй като отборът е изваден по средата на шампионата и служебно се записва загуба с 0-3.
Вторият въпрос, който е много важен - смисълът на наказанието е превантивен - т.е.да е ясно, че подобни нарушение водят до логичните наказателни последствия. Тук отново БФС е в поза партер пред ЦСКА - два мача на 100 метра от Армията е единственото "наказание". Защо да се учудваме ако не се започне масово навлизане и на други отбори, ако мачовете не тръгнат "както трябва", след като реално няма наказания?
Или казано с други думи - излезе така, че "СИНЬОТО БФС" всъщност е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА.
Мач няма, защото този отбор е изваден от А група. Повтарям - МАЧ НЯМА. Това не е служебна победа, защото тогава щеше да има поне насрочване на дата, място, съдии, делегат. Няма дори формалното явяване на единия отбор. Нито фактически, нито юридически е налице въпросното спортно събитие. Единственото, което има е служебен резултат. Което е логично, тъй като отборът е изваден по средата на шампионата и служебно се записва загуба с 0-3.
Вторият въпрос, който е много важен - смисълът на наказанието е превантивен - т.е.да е ясно, че подобни нарушение водят до логичните наказателни последствия. Тук отново БФС е в поза партер пред ЦСКА - два мача на 100 метра от Армията е единственото "наказание". Защо да се учудваме ако не се започне масово навлизане и на други отбори, ако мачовете не тръгнат "както трябва", след като реално няма наказания?
Или казано с други думи - излезе така, че "СИНЬОТО БФС" всъщност е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!