ЦСКА София - Спортист Своге
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Спортист Своге
Страхотно впечатление ми прави Елиот Грандин.Честно да си кажа не съм гледал толкова класен чужденец да играе за ЦСКА!Браво! 
THE G.A.M.E написа:Освен всичко друго.....тоя Гранден явно.....не е и лакомя !
Май наистина уцелихте с Панку и Гранден ! ?
Прави ми впечатление Платини,че нещо е много нервен дано второто вкара и той
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- plamen etov
- Контакти:
До тука франсето играе много хубаво ,ще видим в мачовете на истината как ще е.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- Ticha
- Контакти:
Много добре борави с топката това момче Гранден. Явно е доста добър футболист. Освен това ми направи впечатление, че при втория гол не се полакоми и подаде, макар че можеше съвсем спокойно сам да я вкара.
Последна промяна от Ticha на 13 мар 2010 19:54, променено общо 1 път.
Rodn1 написа:THE G.A.M.E написа:Басси гола....![]()
Европейска работа.....
Сега ще започнем да го хвалим и ще се получи следващия Рабех!Иначе впечатление ми прави Трифонов,отлично попълнение.Както и Стойчо Младенов - Младши,винаги взима първата топка борбен е,още един талант които изпуснахме!
Кво да го хвалим?То си личи, че е класен футболист от самото му боравене с топката, а и нямаше грешно отигравне цяло полувреме.
ЦСКА-83 написа:Мача е 5+гола
мечтай си.
- Jorkorazporko
Рано е да го хвалиме Гранден, но трудно може да се отрече че е доста класен за БГ! Направи ми впечатление, как се дръпна от засадата при втория гол, начина по които гърдира топката(добре стъпва) и асистенцията на Тошко Янчев ( не се полакуми)! Дано не стане поредната издънка, доста добри чужденци се пропиха в България за съжаление...
- delqnski47
- Контакти:
Елиот Гранден е един обикновен футболист!И въпреки това вижте само как се отличава от всички футболисти на терена!!!
От тук можем да направил ОГРОМНАТА разлика между българското и френското първенство!
Браво на французина за добрата игра!Но нека наще играят така срещу отборите в челната петица и чак тогава ще ги призная
От тук можем да направил ОГРОМНАТА разлика между българското и френското първенство!
Браво на французина за добрата игра!Но нека наще играят така срещу отборите в челната петица и чак тогава ще ги призная
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
[offtopic]Ще помоля феновете на Ботев да си коментират някаде другаде колко ще съберат.Тук се коментира мача на ЦСКА!
[/offtopic]
Жалко,че такива отборченца като Спортисто играят в А група, за сметка на половин дузина футболни отбори и градове. Просто няма какво да се види. Твърдо 12 отбора в А група