Йоан Андоне - новият тренъор на ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Йоан Андоне пристигна на Българска Армия
ОК треньора....направил е Клуж шампион на Румъния,доста по силно първенство от нашето и отбор с бюджет по-голям от ЦСКА,Левски и Литекс заедно, има няма към 25 мил. Евро,добре е да се знае за неимформираните.......ама Димитър Илиев за кво го вземат не мога да разбера,колко такива имаме....Тимонов,Н.Манчев,Орлинов,Парагвайците,Руи Мигел....тва всичко е към перото разходи,вместо тях може да вземат още двама или трима ама качествени....нали криза свиват разходите за заплати,ама тея за кво са им незнам направо.
-
- Контакти:
Да ви е честит.
Ако това е вярно със заплатата му, значи шефовете на червените просто са искали да махнат Пенев, а не, че взимал много пари.
Ако това е вярно със заплатата му, значи шефовете на червените просто са искали да махнат Пенев, а не, че взимал много пари.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Абе май цялата работа беше да се сложи някой послушен, че Титаните да си правят далаверите. Любо нямаше да им мълчи.
Андоне е треньор с впечатляваща визитка!
Пожелавам му успех в ЦСКА!
Накрая на сезона дубъл и влизане в групите на ШЛ
Пожелавам му успех в ЦСКА!
Накрая на сезона дубъл и влизане в групите на ШЛ
Относно успехите на Андоне
2 шампионски титли в Румъния (по 1 с Динамо (Букурещ) и ЧФР Клуж)
4 купи на Румъния (3 с Динамо Букурещ и 1 с ЧФР Клуж)
Класира ЧФР Клуж директно в груповата фаза на Шампионската лига за сезон 2008/09 (записва победа над Рома в Италия с 1:2 и равнество с Челси 0:0 )
През сезон 2005/06 класира Динамо Б в груповата фаза на купата на УЕФА,като преди това отстранява Евертън побеждавайки го в първия мач с 5:1!!
Мисля че някои по горни сравнения с Ратко и други недоразумения са неоснователни
2 шампионски титли в Румъния (по 1 с Динамо (Букурещ) и ЧФР Клуж)
4 купи на Румъния (3 с Динамо Букурещ и 1 с ЧФР Клуж)
Класира ЧФР Клуж директно в груповата фаза на Шампионската лига за сезон 2008/09 (записва победа над Рома в Италия с 1:2 и равнество с Челси 0:0 )
През сезон 2005/06 класира Динамо Б в груповата фаза на купата на УЕФА,като преди това отстранява Евертън побеждавайки го в първия мач с 5:1!!
Мисля че някои по горни сравнения с Ратко и други недоразумения са неоснователни

Последна промяна от Ado1284 на 17 яну 2010 13:09, променено общо 1 път.
Само ЦСКА!!!!!!!!
- maximalniq
- Контакти:
Титлата с Клуж е наистина постижение. По това време - в Румъния шампиона влиза директно. А някъде четох, че от 17 г. шампионската титла не е излизала от Букурещ. Обаче и в Клуж са фраш с пари - незнам с по-малък бюджет какво ще стане. Прави ми впечатление обаче нещо друго. В ЦСКА идват и си отиват футболисти, независимо от смяната на треньора. Това означава, че те не идват по поръка на Пенев, нито пък Андоне ги иска. Нещо не разбирам...........Не е ли треньора човека, дето да каже: искам футболиста Х и не ми трябва другия
Добре дошъл на Андоне и много успехи . Има опит и визитка и дано оправдае надеждите които му възлагат . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Моля да ме извините , но бихте ли ми обяснили кой всъщност е Йон Андоне ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Моля да ме извините , но бихте ли ми обяснили кой всъщност е Йон Андоне ?
Достатъчно е да прочетеш последните две страници на темата, както и водещите новини в спортните сайтове и ще получиш отговор.
Честит ви нов треньор