Parmalat написа:acmilan написа:Несериозна е тази тема.Разбира се,че отговорът на въпроса на автора,вълнуващ се доста от червения отбор,е не.
Добре изкарай документи които показват че ЦСКА и АС 23 нямат нищо общо.Аз не виждам да имаш за да спориш,а и едва ли си на 80 години да утвърдиш позицията си , така че ...
Отговори ми как любимият ти ЦСКА играе в А група през 1951 г. и на чие място незаслужено заема?Не съм на 80 години,но ти сериозно ли си мислиш,че може да има нещо общо между един нормален футболен клуб,с аристократична насоченост по време на разцвета на Царска България и клубът на Българска народна армия по време на престъпния комунистически режим?И защо клубът не се казва и по време на комунизма АС-23?Защо други клубове като Левски,Славия,Локомотив Сф,Ботев и т.н. са с истинските си имена в голям период от комунистическото робство,а Септември при ЦДВ е лицето на комунистическия спорт у нас,а не Атлетик Слава?По твоята логика Рим спокойно може да претендира за територия,обхващаща половината свят,а в Египет още да има фараони