ЦСКА - Рома 20.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: ЦСКА - Рома 20.00ч.

Мнениеот joro65 » 17 дек 2009 09:22

Аз ли съм нещо сбъркан,не разбирам от футбол ли!!!!Какви са тези хвалби и какво е това задоволство,хич не разбирам.Не играем нищо,няма никакъв замисъл и почерк в играта(за съжаление не е само в ЛЕ,а и срещу Сливен,Миньор и ЧМ).Като гледам доволните,май са си пили червеното вино пред телевизора и са се кефили на страхотната игра,а аз прегракнах от викане и се настудувах здраво,но бих казал -това не е моя ЦСКА!!Спомням си преди няколко години с един друг Пенев,с няколко голобради момченца (Стилиян,Бербатов,Мартин,Ст. Ангелов и др)събрани набързо оттук и там ,такива отборчета като Сервет и Мьолде ги отвявахме като бръмбар сламка,а гранда тогава Атлетико М озорихме бая.Но тогава никой не казваше ,че трябват години да се обиграе отбора и никой не казваше-толкова си можем.Сега нещо се сбърка в нашия отбор!!!!Не може да падаш с 3 гола в София и да си доволен!!!Да не говорим ,че отбора срещу нас нито искаше,нито се натягаше да играе!Абе заричам се докато тоя е начело на ЦСКА,не стъпвам на стадиона.....1 година не изпуснах мач,но стига толкова.Това е моя протест към управленито на клуба!!
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 дек 2009 09:36

И двата отбора са трагични (ЦСКА и Левски), какво да ги сравняваме. Кой е по-малко смешен? Да, ЦСКА играха с много желание, дадоха всичко от себе си и се видя, че не е много. Моите уважения към Данчо Тодоров за желанието и раздаването с които играе винаги, ама преди 20 години той щеше да играе в Б група. А по-силен отбор от тоя не ни е по силите да селектираме. Млади български таланти не се виждат, за силни чужденци няма пари. Говорим си за Панку, Вальо Илиев, Забавник, Трика, Петре вече подписа - все футболисти на години, които никой друг не иска. И съм абсолютно съглсен за другия Пенев - едно качествено нещо има, което можем да си позволим и точно от него пък непрекъснато се дърпаме.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 дек 2009 10:42

joro65 написа:Аз ли съм нещо сбъркан,не разбирам от футбол ли!!!!Какви са тези хвалби и какво е това задоволство,хич не разбирам.Не играем нищо,няма никакъв замисъл и почерк в играта(за съжаление не е само в ЛЕ,а и срещу Сливен,Миньор и ЧМ).Като гледам доволните,май са си пили червеното вино пред телевизора и са се кефили на страхотната игра,а аз прегракнах от викане и се настудувах здраво,но бих казал -това не е моя ЦСКА!!Спомням си преди няколко години с един друг Пенев,с няколко голобради момченца (Стилиян,Бербатов,Мартин,Ст. Ангелов и др)събрани набързо оттук и там ,такива отборчета като Сервет и Мьолде ги отвявахме като бръмбар сламка,а гранда тогава Атлетико М озорихме бая.Но тогава никой не казваше ,че трябват години да се обиграе отбора и никой не казваше-толкова си можем.Сега нещо се сбърка в нашия отбор!!!!Не може да падаш с 3 гола в София и да си доволен!!!Да не говорим ,че отбора срещу нас нито искаше,нито се натягаше да играе!Абе заричам се докато тоя е начело на ЦСКА,не стъпвам на стадиона.....1 година не изпуснах мач,но стига толкова.Това е моя протест към управленито на клуба!!

Прав си!Костадинов каза за Ст.Петров:не може отборът ти да е паднал с 0:3,а ти да разправяш как едва ли не сте "изтървали" противника.Какви "положения" сте сътворили,па ако сте и ги вкарали-глей кво става.Каза и за Делев:само със "себераздаване,сърцатост,хъс" не става.Трябва и друго.Между впрочем,защо продължаваме да си мислим,че тези качества са някакъв наш "патент"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 дек 2009 11:49

Добре играха, стига сте умували...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2009 14:57

Cocaine написа:
delqnski47 написа:Абе до първия гол играхме на много високо ниво,така че за българските стандарти играхме супер...

Да, ама вие имате претенции да надскачате българските стендарти, били сте Ливърпул и т.н. Не се заяждам, просто искам да кажа, че примирението и апатията няма да ви доведат доникъде. Същото е и при Левски. Трабва да гоним европейски стандарти, а не да се примиряваме с плоското "не сме за Европа, но в България се справяме добре, ще станем шампиони". Не! Истинският футбол и големите пари са в Европа, а като фенове не трябва да сме доволни от това, че "по българските стандарти сме добри".

Не,грешиш!Не искай от нашите отбори неща,които са над възможностите им :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 дек 2009 18:28

joro65 написа:Аз ли съм нещо сбъркан,не разбирам от футбол ли!!!!Какви са тези хвалби и какво е това задоволство,хич не разбирам.Не играем нищо,няма никакъв замисъл и почерк в играта(за съжаление не е само в ЛЕ,а и срещу Сливен,Миньор и ЧМ).Като гледам доволните,май са си пили червеното вино пред телевизора и са се кефили на страхотната игра,а аз прегракнах от викане и се настудувах здраво,но бих казал -това не е моя ЦСКА!!Спомням си преди няколко години с един друг Пенев,с няколко голобради момченца (Стилиян,Бербатов,Мартин,Ст. Ангелов и др)събрани набързо оттук и там ,такива отборчета като Сервет и Мьолде ги отвявахме като бръмбар сламка,а гранда тогава Атлетико М озорихме бая.Но тогава никой не казваше ,че трябват години да се обиграе отбора и никой не казваше-толкова си можем.Сега нещо се сбърка в нашия отбор!!!!Не може да падаш с 3 гола в София и да си доволен!!!Да не говорим ,че отбора срещу нас нито искаше,нито се натягаше да играе!Абе заричам се докато тоя е начело на ЦСКА,не стъпвам на стадиона.....1 година не изпуснах мач,но стига толкова.Това е моя протест към управленито на клуба!!

Бъркаш пич! И аз бях на мача, и аз прегракнах и заради това сега пиша а не говоря, и аз пях заедно с отбора пред сектор Г, но съм доволен. Не забравяй от къде си тръгнал, за да оцениш реално къде отиваш. Не оправдавам отбора за елементарните грешки, но ми хареса ентусиазма и желанието им да се надборят с Даниеле Дероси, да си подават топката с темпо, което в бг мач трудно ще видиш и най - вече че се ОПИТАХА ДА СИ ПРЕМЕРЯТ СИЛИТЕ С ГОЛЕМИТЕ. Да - разликата е очевадна, да - дълеч от тяхното ниво сме, но да - така трябва смело и безразсъдно дори да се хвърлиш в авантюрата. Горчилката рано или късно ще се превърне в приятен за сетивата сироп от червени плодове ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 дек 2009 09:05

ros написа:Бъркаш пич! И аз бях на мача, и аз прегракнах и заради това сега пиша а не говоря, и аз пях заедно с отбора пред сектор Г, но съм доволен. Не забравяй от къде си тръгнал, за да оцениш реално къде отиваш. Не оправдавам отбора за елементарните грешки, но ми хареса ентусиазма и желанието им да се надборят с Даниеле Дероси, да си подават топката с темпо, което в бг мач трудно ще видиш и най - вече че се ОПИТАХА ДА СИ ПРЕМЕРЯТ СИЛИТЕ С ГОЛЕМИТЕ. Да - разликата е очевадна, да - дълеч от тяхното ниво сме, но да - така трябва смело и безразсъдно дори да се хвърлиш в авантюрата. Горчилката рано или късно ще се превърне в приятен за сетивата сироп от червени плодове ;)

Много добре казано-поздравления :)
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”