Борисов: Утре връщам всички наказани
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Борисов: Утре връщам всички наказани
Поредно доказателство че в България не се работи правилно !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

По-добре Любо да напусне, защото сега съвсем няма да го слушат и ще си правят, каквото искат. Щом шефовете действат през главата на треньора нищо хубаво няма да се случи в нашия отбор. Сега момчетата, които тренират сериозно, какво да правят и те ще решат, че са безнаказани, а отбора заникъде. Против съм връщането на Данчо, Котев, Светльо, Орлинов, да не говорим за Мигел и Силва, но смятам, че Караджов и Иван трябва да останат, защото имат бъдеще. Дано се стегнат и да си знаят мястото и каква професия имат.
- delqnski47
- Контакти:
athom написа:delqnski47 написа::!:![]()
![]()
Искат да кажат,че връщат играчите в отбора,но не в ПЪРВИЯ!Схващате ли???Борисов не е направил нищо некоректно,тъй като ако беше направил нещо не както трябва,то той щеше да прецака и Любо и Живков,а това не е възможно!
Живков каза че ще потренират в дубъла ТОЕСТ ще се върнат в отбора!Нали и дубъла е част от отбора се пак!В момента играчите бяха временно остранени от ЦЕЛИЯ отбор,а те ги връщат!Няма нищо необяснимо и никой никого не е ''плюл'' в лицето
Какъв е смисъла да се гонят от отбора и после да се връщат в дубъла? Пълна недомислица.
Ако ще ги наказват в дубъла да ги пращат в дубъла, а не Любо да ги гони пък после Борисов да ги връща в дубъла.
Най-малкото показва липса на синхрон и единомислие в ръководството на отбора.
Никой не ги е ''гонил''!Любо го каза това поне за 50 път че ''гонени'' няма!Има само ''отстранени''!И тия ''отстранени'' си изтърпяха първата част от наказанието и са върнати!Втората е сега да играят в дубъла и третата да им се намалят заплатите!Сега схванахте ли най накрая???Толква ли е сложно да се разбере???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ако отстраняване за един ден според теб дори напомня някаква форма на наказание добре.
После какво? Ще играят в дубъла един ден и после един ден ще са им намалени заплатите ли?
Аз лично, пък и както е видно от коментарите 95% от хората, били те привърженици на ЦСКА или не сме озадачени.
Не ме разбирай погрешно, въобще не съм от хората които злорадстват.
Но когато се взима решение за подобен род наказание, според мен то трябва да е добре обмислено и изпълнено
без никакви емоции или поддавания на чуждо/общо/всеобщо мнение.
Когато на единия ден треньора казва че ги отстранява, а на другия президента ги връща то това не изглежда така.
Дори и решението за наказанията да е било за САМО един ден (което би било пък вече в сферата на трагикомедията),
то да излезе и да каже че ги връща в дубъла би трябвало да има моралното право само този който ги е наказал.
Особено след декларираното от президента доверие и подкрепа след оповестяването на въпросните наказания.
А именно треньора.
В случая само станахме свидетели на нещо от сорта
"Любо показа че има власт да наказва сурово, Борисов показа че има власт да отменя/променя/подменя решенията на Любо след по-малко от 24ч."
При всички положения гротескна ситуация.
После какво? Ще играят в дубъла един ден и после един ден ще са им намалени заплатите ли?
Аз лично, пък и както е видно от коментарите 95% от хората, били те привърженици на ЦСКА или не сме озадачени.
Не ме разбирай погрешно, въобще не съм от хората които злорадстват.
Но когато се взима решение за подобен род наказание, според мен то трябва да е добре обмислено и изпълнено
без никакви емоции или поддавания на чуждо/общо/всеобщо мнение.
Когато на единия ден треньора казва че ги отстранява, а на другия президента ги връща то това не изглежда така.
Дори и решението за наказанията да е било за САМО един ден (което би било пък вече в сферата на трагикомедията),
то да излезе и да каже че ги връща в дубъла би трябвало да има моралното право само този който ги е наказал.
Особено след декларираното от президента доверие и подкрепа след оповестяването на въпросните наказания.
А именно треньора.
В случая само станахме свидетели на нещо от сорта
"Любо показа че има власт да наказва сурово, Борисов показа че има власт да отменя/променя/подменя решенията на Любо след по-малко от 24ч."
При всички положения гротескна ситуация.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- aleks751226
- Контакти:
много ме разо4ароваха ТИТАН лошо ще стане ако ПЕНЕВ се махне абе гадно незнам , все пак утре ще стискаме палци ,само накрая да не се хванем за тях
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Знаех си че така ще стане и даже и го казах
Абе, той Любо днеска нали каза, че не може да ги отстрани от отбора, щото не са подписвали с него договори, отстранил ги е от тренировки, сега тренират и ще играят, ама за дубъла, което означава, че не е точно като да са в отбора. Ако можеха малко по-смислено да го кажат, нямаше и да има такава тема, сигурно, ама в тоя отбор всички са учили публична реч при проф. Димитър Пенев
. Макар че това включване на Надзорния съвет си е голяма простотия, и без тях изгонените щяха да тренират с дубъла, не по поляните, само дето така разбраха, че са важни и има кой да ги защити, ако Любо нещо им вдигне мерника. Хубава работа, ама българска, стана пак.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Нередностите в ЦСКА продължават на пълна газ
Простотиите в БГ футбола нямат край !!! След като недоразуменията в Левски горе-долу са на привършване , почнаха тези в ЦСКА ! Обяснете ми защо първо се махат 9 титуляра , а след това се връщат на пожар за Базел ? Получава се двусмислица ! Защо просто не ги наказаха , а трябваше първо да се махнат , а после пък да се върнат !!! Mamma Mia !!!
Последна промяна от Siegfried на 05 ное 2009 17:13, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Re: Нередностите в ЦСКА продължават на пълна газ
Пичове, аз мисля, че е време да спрем да се делим на левскари, цескари и други.
Не виждате ли, че клубният ни футбол се ръководи изцяло от мутри! Взеха ни го! откраднаха ни футбола!
Мутрите в случая вашите, пернишките, набиха вашите играчи. Направиха им показна, наказателна акция за сплашване, точно преди пресконференцията, която те се готвеха да дават. Не бих искал да съм на мястото на футболистите. Пичове, те ужасено са звъняли на гаджетата и съпругите си да избягат от домовете им. Защото явно са били сериозно заплашвани за по-дълбоки "санкции".
Така футбол не се прави.
Щом Лъчо Танев го каза, значи е вярно.
Сега всичко ще се покрие. Защото наистина горките футболисти. Независимо от навиците им, от качествата им..те не заслужават такова отношение.
Най-тъжното в цялата работа е, че мнозина от вас - верните фенове, се кефите как са нашамаросали ваши играчи. Това не е правилно. Повярвайте ми. Въпреки че съм левскар, адски много съчувствам в момента на тия пичове, с които Любо ще си измие ръцете.
Не виждате ли, че клубният ни футбол се ръководи изцяло от мутри! Взеха ни го! откраднаха ни футбола!
Мутрите в случая вашите, пернишките, набиха вашите играчи. Направиха им показна, наказателна акция за сплашване, точно преди пресконференцията, която те се готвеха да дават. Не бих искал да съм на мястото на футболистите. Пичове, те ужасено са звъняли на гаджетата и съпругите си да избягат от домовете им. Защото явно са били сериозно заплашвани за по-дълбоки "санкции".
Така футбол не се прави.
Сега всичко ще се покрие. Защото наистина горките футболисти. Независимо от навиците им, от качествата им..те не заслужават такова отношение.
Най-тъжното в цялата работа е, че мнозина от вас - верните фенове, се кефите как са нашамаросали ваши играчи. Това не е правилно. Повярвайте ми. Въпреки че съм левскар, адски много съчувствам в момента на тия пичове, с които Любо ще си измие ръцете.
Re: Нередностите в ЦСКА продължават на пълна газ
vesodoc написа:Пичове, аз мисля, че е време да спрем да се делим на левскари, цескари и други.
Така футбол не се прави.
На абсолютно същото мнение съм !!! Лошото е , че не всеки ще разбере горните редове !!! Но все пак (това важи за водещите тимове) ПЪРВО СЕ МИСЛИ !!! ПОСЛЕ СЕ ВЪРШАТ ПРОСТОТИИ !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]